Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare arti

din 19 mar 2009 20:20 de vladbodan

:blink::blink::blink: tu despre ce anume vorbesti frate :mellow: ai citit ce scria in articolul ala macar ? :| ce legatura are ce ai zis cu articolul

Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare artifici

din 19 mar 2009 18:35 de Listener

Mai pe scurt trebuie sa fi dereglata rau mintal sau fizic sa nu iti placa sexul sau barbatii (ca femeie) si viceversa ...daca se poate sa modifice copii din clinica (asa se procedeaza mai nou) sa aiba ochii albastri,sa nu aiba par nedorit si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul de sarc

din 19 mar 2009 17:17 de pacpac

handjob/blowjob?:)))) sau nu practici asa ceva?:))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina

din 19 mar 2009 17:08 de toteu

Cat de activa a fost si pana acum!!!!...dar trebuie sa rabde prietenul acum o luna pana o sa pot intretine alte relatii cu el :P ...sper sa nu duca lipsa .....sa aibe rabdare :P

Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina poate arata gres

din 19 mar 2009 16:06 de toteu

Am repetat testul a iesit pozitiv...este clar acum..am sunat la o clinica si am vb cu un doctor care m-a sfatuit sa mai astept 10 zile si dupa sa sun pt o programare, e aiurea ca asa in adancul sufletului mi-as dori un copil..dar nu in conditiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2009 15:51 de anonima666

Cel mic nu stie nimic din ce s-a intamplat, si nici nu v-a afla..acum cateva zile cand am aflat.am vb cu el si i-am spus ca sunt confuza si ca ar fi bine sa ne despartim pana se linistesc apele, in ceeace ce il priveste pe cal mare, l-am sunat si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci pest

din 19 mar 2009 15:02 de ina

Am si eu acceasi probl doar k la mn el e coleg de cl..si e asa greu sa'l uit...mai ales k el zice k i'am frant inima si in plus,stie k'l iubesc si se da la fostele mele prietene k sa ma faca sa sufar...ziceti si voi,nici nuj ce sa mai fac k ...

Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 13:23 de Farfalla

6. Nu te vrea daca vrea sa fie cu tine numai cand e beat. (Daca te place, o sa vrea sa te vada cand are mintea limpede. E foarte misto sa bei si sa te intalnesti cu cineva. Cui nu-i place sa aduca bautura la petrecerile care se lasa cu ...

Re: Senzatie de urinare frecventa

din 19 mar 2009 11:16 de simosimina

eu zic sa te duci la un doc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 19 mar 2009 08:43 de pacpac

pai si ala mic ce sa-i faca exotic?sa-i creasca el copilul?si daca ii spune "bai cat am fost cu tine m-am f... si cu altul cu care sunt gravida" cum crezi ca se va simnti baitul ala?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 19 mar 2009 02:16 de ExoticDream

Vorbeste cu parintii tai, trebuie sa ai pe cineva apropiat langa tine in aceste vremuri tulburi.... Sfatuieste-te cu ei, ganditi-va daca un avort ar fi o idee buna in cazul tau... Cu multa vointa vei trece si peste aceasta experienta nefericita. ...

Re: Re: Re: o iubesc pe sora prietenii melee.

din 19 mar 2009 00:35 de Farfalla

pai vezi, tu nu esti implinit dpdv sexual si de aia te gandesti si cum e cu altcineva, poate daca te-ai intelege bine dpdv sexual cu prietena ta, nu te-ai mai uita dupa altele. Incearca sa discuti sincer cu ea, sunteti impreuna de atata timp, trebuie ...

Re: dispare dragostea ?

din 19 mar 2009 00:09 de Farfalla

Facetzi ceva ce nu ati mai facut. De exemplu cand iesiti afara in loc sa iesiti in parcul X, va duceti in altul in care nu ati mai fost, sau in loc sa va ducetzi in cafeneaua A, va ducetzi in cafeneaua B, mai precis, intotdeauna trebuie sa cautati sa ...

Re: De ce insala oamenii?

din 19 mar 2009 00:03 de Farfalla

Am inselat prima data din plictiseala ( inselat e prea mult spus, doar am iesit cu altcineva si flirtam ) si a doua oara ( tot asa doar am iesit cu altcineva si acela insista sa fim impreuna )ptr ca ma simteam neglijata, partenerul petrecea mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Virginitate

din 18 mar 2009 21:00 de vladbodan

la fel si eu, si restul prietenilor mei, acum nu mai folosesc asta, rar... dar dragul meu, pe langa toata chestia asta trebuie si o respiratie calma, si sa fii cat mai chill, nu cu capu "ioi ca fac sex, fac sex"

Re: De ce insala oamenii?

din 18 mar 2009 20:36 de Listener

Eu ce vad in ziua de azi..generatia noua unde totul e posibil toti handicapatii si blondele cur..e ajung cu facultate si cu porche nu stiu de ce nu ar exista la fiecare DEZINTERESUL... Mai nou o gramada de relatii se fac pe baza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 18 mar 2009 19:59 de ionutzu

dute bai subrezitule si invata sa scrii si apoi mai treci pe aici sa iti dai cu parerea......

Fostul meu iubit insis

din 18 mar 2009 16:14 de eugenia

chestia e ca l-am iertat de multe ori, pentru ca il iubeam si speram sa fie bine. numai ca si atunci cand ne era bine trebuia sa faca ceva sa strice totul. cand disparea cu zilele, chiar cu saptamanile revenea si imi spunea niste motive de copii ...

Re: Re: Re: Testul de sarcina poate arata gresit??

din 18 mar 2009 15:00 de pacpac

Ai mei ca nu mori.Nu esti singura care a facut avort.Numai gandeste-te cat costa toate draciile pt aia mici,hainute,scutece,spalat si uscat rufe in draci,jucarioare,laptic...o gramada de lucruri trebuie si costa.daca nu te ajuta nimeni si nu-ti ...

Re: Eu 17 ani, el 22, sa-mi incep viata sexuala?

din 18 mar 2009 14:25 de dsimplu

nu iti trebuie aprobarea nimanui pentru asta. fa ceea ce simti. daca ai totusi o mica indoiala, nu o face. indoielile se adeveresc. se va ivi ceva mai bun. :ok:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 444 din 1098
«   1 ... 441   442   443   444   445   446   447 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare