Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: prietena cere sex oral? ajutor!

din 20 mar 2009 18:36 de angela

Incearca, si poate o sa-ti placa, cine stie?:-`Cel mai bine e sa te dirijeze ea, cam unde i-ar placea sa fie stimulata cel mai mult!!:-`:-`In acest fel o sa descoperi ce ii place ei cu adevarat.B)

din 20 mar 2009 16:47 de simosimina

eu zic sa incerci:) p sa vezi de ce:))

Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare arti

din 20 mar 2009 16:38 de mirelush

este o solutie disperata...cu femeile singure..., nu pot sa-mi dau cu parerea caci sincer nu cred ca la noi exista deja mentalitatea asta americana dar... am ramas fff buna prietena cu o fosta colega din generala. tipa s-a casatorit iar dupa ...

din 20 mar 2009 16:24 de Farfalla

Eu zic sa incerci si sa vezi cum ii place ei. Pune-o de exemplu atunci cand ii place mai mult pe undeva, sa te stranga de mana, sa tzipe, sa zica ceva ca tu sa continui pe unde simte ea mai multa placere.

din 20 mar 2009 16:18 de pacpac

incearca si sa vezi ce bine e:)) tre sa stimulezi clitorisul(lindicul) :)))

Re: Re: Re: Re

din 20 mar 2009 16:02 de vladbodan

ti s-ar parea normal sa mi-o dai mie din moment ce cartea scrie despre barbati? daca ar scrie despre femei, poate as fi tentat... dar nu inteleg rostul de al citii din moment ce eu stiu de ce resping femeile in diferite cazuri, sau chiar trebuie ...

Prietena cere sex oral? Ajutor!

din 20 mar 2009 12:45 de paul_mot

Sal, ce parere aveti despre sex oral, prietena mea imi o cere, si eu nu ma simt prea bine, ea imi face sex oral cu placere, dar eu nu mi ar placea. vreau sa aflu mai multe, cand se excita si se face uda, e normal sa ti intre in gura ...

Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 12:41 de Firefox

in sfarsit... sunt de acord cu tn in privinta asta.. dar daca nu ati observat(daca) personalitatea fetelor de azi(nu a tuturor.. a majoritatii).. este axata pe dragalasenii.. pe dulcegarii.. pe "vorbe bebelusesti:))":lol:.. si daca tu vrei ...

Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 11:26 de vladbodan

-pruna -ghilotina -testoasa -zdreant-o pentru toate am motive ca sa-i spun asa :lol::lol: P.S. trebuie neaparat sa fie alintari cu diminutive si chestii dragalase? mi se face greata :wacko: iubiiii , puisorul lui tata, vino sa te strang ...

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 07:51 de Pasaroi_Cuminte

F1 si F2 oricum sunt pe cale de razboi, razboi pe care il va castiga F3 ( nu exista dar va apare sau poate deja exista dar F1 si F2 nu stiu de ea ) in vaiata lui B. Pt F1/F2 Ctrl-Alt-Del, reset de sentimente. :)) "Kernelul" lui B apartine ...

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 00:48 de Farfalla

Dupa parerea mea ar fi ok ca ei sa ramana amici,F2 si B. Acum depinde, adica amici care sa se sune, mesaje alea alea sau amici de genul il mai salutzi pe strada sau vorbiti din cand in cand pe mess?

Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 00:43 de ExoticDream

Astazi am avut parte de o discutie principiala cu o colega si, cum n-am reusit sa rezolvam dilema, va supun atentiei subiectul "disputei". Personajele in cauza sunt in numar de trei: sa presupunem ca ar fi vorba de doua femei, F1 si F2, si un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ..

din 20 mar 2009 00:12 de Farfalla

Se refera la faptul ca atunci cand un baiat te place, vrea sa fie intre 4 ochi cu tine, sa te cunoasca mai bine, sa te invite in orash. Tot atunci cand un baiat te place, te suna totusi, indiferent de cat de ocupat ar fi, pentru ca, gaseste o ...

Re: potsa raman insarcinata de la lichidul barbatu

din 19 mar 2009 23:59 de Farfalla

Nu prea este posibil. Eu zic sa stai linistita atata timp cat nu a ejaculat in tine.

Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ..

din 19 mar 2009 23:54 de Farfalla

Dupa cum ai observat ca scrie jos, este dintr-o carte totul. Tu ai impresia ca stii totul DRAGUL MEU.

potsa raman insarcinata de la lichidul barbatului?

din 19 mar 2009 20:42 de ionusca

am facut sex pe dat de pe data de 17.03.2009 si mie in data de 20.03.2009 trebuie sa-mi vina ciclul, dar prietenul meu nu a ejaculat in mine dar pot sa raman insarcinata?

Re: Raspuns

din 19 mar 2009 20:40 de Vlad31111

am 15 ani:) si fac si sport:| dar sunt destul de speriat ca nu am vazut sa iasa sperma macar o data:|:|:| pls :-ss ce am?: |

Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 20:32 de vladbodan

1) esti cumva copila :huh: e cumva obligatoriu sa te invite in oras? poate nu are timp, nu are vreme... 2):huh: so de ce trebuie neaparat sa petrecem ziua cu o femeie? 3) draga mea, de multe ori sunteti invitate alaturi de gasca lui, ca sa te ...

Raspuns

din 19 mar 2009 20:31 de x_y

---dar citi ani ai?---acel lichid este bine k ti-a aparut deja k la altii nu apare niciodata si e foarte rau--el are rolul de-a lubrefia de-a face k pul* sa poata intra in piz** usor ca pe tine sa nu te usture in mod normal si ea trebuie sa fie umeda ...

Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare artifici

din 19 mar 2009 20:20 de angela

Totusi trebuie sa fii destul de disperata ca sa recurgi la o asemenea modalitate.Eu zic ca familia ramane familie, faci un copil, dar trebuie sa te asiguri ca are si mama si tata, etc etc.Cand o sa creasca mare copilul ce o sa-i spui despre tatal ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 443 din 1098
«   1 ... 440   441   442   443   444   445   446 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare