Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce sa intampat asa ceva?

din 25 mar 2009 14:24 de angela

Faptul ca tii la ea e un lucru mare, si acest lucru te-a afectat. Subconstientul tau lucreaza, si fara sa-ti dai seama ti-a fost frica, teama sa nu o ranesti, sa nu o doara.Psihicul la barbati face si desface.Deci, nu te stresa prea tare, si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenei mele e frica de

din 25 mar 2009 13:16 de vladbodan

si daca prietenii tai sar de pe bloc trebuie sa sari si tu? trebuie neaparat toata generatia asta sa mearga in turma? ce face unu trebuie sa faca si altul?

Re: Re: Scurgeri!!

din 24 mar 2009 21:23 de vladbodan

ceva normal zici? :huh:... cum spuneam... ai la fel de multe cunostinte despre sex/organul personal ca si o maimuta... eu iti propus ma dai urgent o fuga la un ginecolog, culoarea si mirosul nu e normal, nu trebuie sa miroase asa... daca nu ai ...

De ce s-a intampat asa ceva?

din 24 mar 2009 17:59 de noxnapking

salut, ma cheama alex, am 18 ani... si am si eu ca tot omu probabil, o mica dilema, adica ma rog ceva de genu.. am o prietena sunt cu ea de aproape 3 luni de zile, am convinso sa ne culcam impreuna, ea era virgina...problema e...sau a fsot faptul ca ...

Re: Re: Re: Dispare dragostea?

din 24 mar 2009 17:55 de angela

Unele relatii nu merg oricate eforturi ar face cei doi.Insa voi poate sunteti unul din cuplurile norocoase care trec peste boala monotoniei. Trebuie sa faceti lucruri noi, pe care nu le-ati mai facut.Iar aceste noi lucruri trebuie sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamu

din 24 mar 2009 16:14 de dinca

sall. am 16 ani si sunt ff ingrijorat. penisul mea are dekat 11 cm. stiti ce trebuie sa fac ca sa mai creasca. plz:~*

Re: Re: Re: Dupa un an nu am reusit sa facem drago

din 24 mar 2009 15:01 de angela

Poate ea nu se simte pregatita sa faca asta.Asa ca poarta-te frumos cu ea.Acesta e un moment special si dificil pentru o fata, de aceea trebuie sa-i creezi fetii sentimentul ca o iubesti, ca o protejezi, sa o faci sa se simta bine ca sa uite de ...

Re: Re: Re: Fostul meu iubit insista

din 24 mar 2009 14:57 de angela

Faptul ca intr-un an si ceva nu i-ai cunoscut parintii, si ca relatia voastra s-a raportat la intalniri in apartamente, nu ati iesit in oras, in parc, cu prietenii, da de banuit.Poate avea o relatie paralela cu cineva si nu voia sa se afiseze cu ...

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 24 mar 2009 12:36 de mistery_girl

As incerca sa mentin prietenia si cu F1 si cu B. Daca ar fi fost o prietenie solida intre F1 si F2 nu cred ca F1 i-ar fi cerut asa ceva. Nu poti sa impui nimanui cu cine sa fie prieten asta e clar. F1 este egoista si probabil din cauza asta o sa ...

Re: Re: Fostul meu iubit insista

din 24 mar 2009 09:02 de eugenia

chestia e ca in aceste 5 luni m-a cautat mereu. mi-a zis ca are multe pe suflet si trebuie sa imi zica. si insista . acum ma cauta in fiecare zi. zice ca vrea sa ramana cu mine ca nu a incetat sa ma iubeasca. eu nu sunt implicata in alta relatie, ...

Re

din 24 mar 2009 08:19 de valentine

Tipele mai in varsta decat noi...asta da subiect de discutie:rolleyes: Ce pot sa zic si eu la randul meu, am stat tot timpul cu tipe care aveau cel putin 2 ani mai mult ca mine, iar din cauza asta s-ar zice ca as putea vorbi concret si la obiect, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mar 2009 00:47 de Farfalla

Ador matematica si informatica sau adoram mai bine zis :love::love:. Sa trecem la subiect. Pana la urma daca te vrea cu adevarat simti doar tu lucrul asta si este minunat :love::love:

din 24 mar 2009 00:17 de ExoticDream

Nu stiu cum reusiti sa ajungeti in situatia asta! Nu trebuie nici sa tociti, este doar o chestie de atentie..... si un pic de imaginatie.... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 23:53 de Listener

Inca ceva alergarea face cel mai mare exces aerob afara sau daca ai ocazia sa mergi la sala si sa ai xt 1000 de la technogym (10000 euro banda) si mai bine deoarece pe aceia poti face alergare metrica pe nivel de calorii in raport cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 23:44 de Listener

Atentie sala e sport anaerob adauga apa respectiv te mareste,daca duci lipsa de un sport aerob (alergare inot ..ce te face sa respiri tare) atunci risti sa te faci big momma.. mancarea fixa e relativa deoarece asta se leaga de orele tale de ...

Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 22:29 de YLoveCamelia

nu doar alergarea te ajuta. in general miscarea, poti face bicicleta afara sau in casa, alergare, sala chiar desi nu e cea mai buna metoda, inotul este cosiderat foarte eficient in a slabi, patinaj, orice care consuma multa energie. se poate ...

din 23 mar 2009 22:16 de ExoticDream

Nu-i bine, merge si cu OR, rezultatul fiind tot ala, un fel de de-o fi unul, de-o fi alta, tot aia e.... Trebuie sa ne gandim la altceva..... (tema pentru acasa)! B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Anal

din 23 mar 2009 21:25 de ExoticDream

Nu am facut decat sa te trimit la o poza a aparatului genital feminin care, in mod normal, iti raspundea direct la intrebare. Daca as fi fost in locul tau, inainte de a ma apuca de sex, as fi studiat din proprie initiativa schema aia, sa stiu si ...

Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 19:25 de Listener

Depinde de doctor endocrinolog nu prea gasesti doar in Bucuresti deoarece doctori specializati pe glande nu prea sunt si care sunt is privati...iau o gramada de bani. Poti consulta un simplu pediatru care stie medicina calumea si iti poate zice ...

Re: Prietena cere sex oral? Ajutor!

din 23 mar 2009 14:59 de ReBUT

e proasta rau prietena ta......iti face fara ca tu sa-i faci ei......

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 440 din 1098
«   1 ... 437   438   439   440   441   442   443 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare