Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2009 23:55 de ExoticDream
Pentru mine, acele versuri au o semnificatie aparte, al carei nucleu sau cuvant-cheie este [b]eternitate[/b]....
Oooo daaa..... ascult Vangelis si Jean-Michel Jarre pana cand harddiskul se va revolta!!!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2009 20:38 de Pasaroi_Cuminte
Se spune ca atunci cand se naste un om, in univers se naste o stea si atunci cand moare un om, in univers moare o stea.
Eu cand simt aceste versuri este ca si cum Blake ar picta un tabloul cosmogonic cu "gradiente" demiurgice in care exprima ...
Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 31 mar 2009 20:23 de re all
skinoren e bun dar trebuie dat foarte putin pe cos si cele care sunt si cele care da sa apara,dupa o luna vei vedea diferenta...bft
Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ? din 31 mar 2009 15:07 de veraoc
Hmm, cred ca intradevar toate sunt la fel , in sensul ca toate sunt geloase pe iubitele care apar in viata fiilor lor . Dar parerea mea este ca atata timp cat ele vad ca le iubesti fiul si pe ele le respecti , nu apar probleme majore .
Si eu am o ...
Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala din 31 mar 2009 14:05 de the_gogu
nu spuneam sa o vrajeasca, doar ca mi se pare penibil sa te duci la ea sa-i spui "Draga stii, vreau sa facem sex...ce zici?"
am spus doar sa inceapa el, sa o faca sa se simta bine pentru crearea unei atmosfere, sa-i dea de inteles ca o vrea ...
Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala din 31 mar 2009 09:47 de ExoticDream
Daca e prietena lui, de ce nu poate sa-i spuna ce-si doreste, de ce nu simte si ea aceeasi dorinta? Ce fel de prietena este aceea pe care trebuie sa o pacalesti/vrajesti ca sa ajungi sa faci sex cu ea?!?
Nu cred ca vorbim de o relatie prea ...
Re: Obsedata de un baiat din 30 mar 2009 23:26 de luinwe
din coincidenta mi se spune zuzu...
dar n-am cum sa fiu acel zuzu... pt ca nu prea ma regasesc in cele spuse de tine....:lol::lol:
lol....pai daca nu si dat seama cad tu ai fost foarte explicita prin gesturi/fapte... inseamna ca avem o ...
Re: Re: am uitat sa iau o pilula din 30 mar 2009 23:07 de mihaela
da stiu asta,ma refeream pana se termina blisterul,ca mie asa mi-a zis ginecologul ca pana incep a doua folie,dar pe prospect scrie ca doar timpde 7 zile trebuie sa folosesti si prezervativ sau orice alta forma de contraceptie
Re: Test Sarcina Barza din 30 mar 2009 19:30 de malina
[b]e cel mai ne adevarat lucru pe cara l-am auzit vreodata aiuriti!!!!!!!!!!![/b]:alien:):():():(
Re: Re: Re: Un sfat din 30 mar 2009 18:20 de Listener
Cred ca lapsusul tau este motivarea psihica,deasemenea incearca sa uiti trecutul tau si incearca sa gandesti spre viitor.
Deobicei defectul multora..MAI ALES ACEI CARE NU AUVUT PRIETENA este ca se autoranesc pe suflet,renuntand la diferite ...
Re: POATE DURA O CASNICIE din 30 mar 2009 10:01 de mistery_girl
Trebuie sa ai incredere in el. Si sotul meu mai trebuie sa plece din cand in cand din oras sau chiar din tara. Ultima data a stat o luna si doua saptamani plecat dar nu m-am gandit niciodata ca ma poate insela. Ne sunam si de 10 ori pe zi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a din 30 mar 2009 09:31 de pacpac
nu i-a placut man,dar poate nu poate sa-i spuna.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa-mi recuperez din 30 mar 2009 07:50 de Pasaroi_Cuminte
Firefox iarasi nu esti atent.
Acele ghilimele puse vor sa intrebe cati sunt liberi ( GNU philosophy) si cati sunt constransi
Ce inseamna "mai aham" ? Pt ca lumea OS-urilor se imparte in doua :
1.OS-uri exotice
2.OS-uri ...
Re: .,.. din 30 mar 2009 01:35 de Firefox
Vinerea (daca nu asta.. data viitoare)dam rezistenta la sport.. 1000 si ceva de metri in x minute.. si cum eu am musculatura dezvoltata de la bust in sos..:-`.. trebuie sa trag tare(de fapt de cateva saptamani ma duc la stadion si alerg odata la 2 3 ...
Re: Ura fata de parinti din 29 mar 2009 22:52 de me
poi nu cred ca poty iubi un parinte care te-a abandonat 14 ani si pe care nu il intereseaza dak mai traiesti sau esty moarta...
io pt acest gen de parinte adica tatal meu simt doar ura si dorintza de razbunare...
sincera sa fiu.. nu cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejac din 29 mar 2009 21:45 de vladbodan
:mellow: si inca sotul tau nu a aflat??? ... inseamna ca si tie ti-a placut ... daca tu consideri ca chestia asta cu individul ala nu trebuie sa se rezolve :mellow: ce oameni
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 29 mar 2009 21:35 de dytza
poi si io cred ca iubesty o persoana pt ceea ce este dar conteaza fff mult si aspectul fizic...
io de exemplu am gasit multzi baietzi care erau soooper de treaba dar nu ma atrageau si mnoh...
fazele alea cu " nu ma intere aspectul" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis din 29 mar 2009 18:27 de vladydana
dak dragostea exista intre cele 2 persoane poate dura dak nu exista asa ceva intre ei se alege praful de tot:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis din 29 mar 2009 18:27 de vladydana
dak dragostea exista intre cele 2 persoane poate dura dak nu exista asa ceva intre ei se alege praful de tot:)
Re: Platesc 2000 de euro ca sa-si ingroase ... din 29 mar 2009 15:45 de angela
Dar de Kama Sutra nu au auzit?:rolleyes:Cred ca ar fi mai utila, decat operatia de 2000 euro!!
Pagina 437 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |