Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Tristete absoluta..

din 29 mar 2009 14:28 de merymery

sunt confuza...nu mai stiu ce vreau in lumea asta..vreau de toate si nu am nimic..mi se pare ca nu sunt fericita..dar cum zice un prieten:" nu esti fericita pt ca nu faci nimic sa fii fericita".Si asa si este.nu fac nimic...de fapt ce trebuie sa fac ...

Re: Platesc 2000 de euro ca sa-si ingroase ...

din 29 mar 2009 10:54 de pacpac

da am citit si eu aia.e o porcarie ca oricum iti deformeaza penisul dupa ceva timp.eu l-am ingrosat bine cu exercitii si asta in decurs de 1 luna ,maxim 2

Platesc 2000 de euro ca sa-si ingroase ...

din 29 mar 2009 00:59 de Farfalla

"In intentia de a-si impresiona partenerele de sex, barbatii recurg la diverse metode prin care sa dea volum organului lor sexual. Multi dintre ei isi ingroasa penisurile semnificativ, cerandu-le medicilor sa le injecteze ulei de silicon ...

Re: Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata se

din 28 mar 2009 20:14 de cristian18

pey problema e ca .. shi "outzele" sunt foarte mici ... shi asta e problema .. ca nu se vad chilotii mai mari(umflati) asha cum se vad la astia cu podoaba mai mare :| shi imi pun in gand shi ma framanta ce o sa zica partenere :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant

din 28 mar 2009 13:53 de veraoc

Parerea mea este ca nu putem generaliza acest subiect. Sunt atatea exemple de esecuri in ceea ce priveste o relatie la distanta , care ne face sa gandim ca nu vom fi noi o exceptie de la "regula" . Totusi , daca privim in jur , vom vedea si cazuri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 28 mar 2009 13:06 de roxy

poi aici trebuie in primul rand sal cun f bn p partener si sa aveti ambii dorinta aceasta si sa va incurajati.de asemenea el sa te mai intrebe cum iti este si cum sa o mai ia.la mn asa a fost si a iesit totul bn :ok::love::p

Re: Obosit dupa 5 ani de relatie serioasa...

din 28 mar 2009 12:44 de angela

Sunt de acord cu Exotica, el te-a iubit poate in trecut, insa acum acea flacara s-a stins.A obosit, vrea ceva nou, si acel ceva nu esti tu.Eu zic ca e mai bine ca se intampla acum, daca va casatoreati ti-ar fi placut sa vina cu o faza de ...

Re: Re: Re: De ce insala oamenii?

din 28 mar 2009 10:00 de vladydana

si eu am inselat cand eram mai mica nu aveam un prieten stabil si atunci mai ieseam si cu alti baieti prin cluburi,parcuri dar un lucru trebuie sa mentionez sa nu se inteleaga iar gresit nu m-am culcat cu nici un baiat cand am iesit cu ...

Re: Probleme decalotare, fimoza???

din 27 mar 2009 22:24 de ela

copilul meu are fimoza si l-am dat cu o crema cu steroizi, clobetasol.Acum si-a revenit foarte bine si nu mai trebuie operat

Re: Re

din 27 mar 2009 21:01 de Listener

Hmmm nu-i rau cum gandesti bravo...dar ai uitat ceva..si anume.. sa nu ai timiditate/frica/emotie/gelozie si curiozitatea fitei.. ca sa poti face ce ai scris mai susB):lol:

Re: Re: Re: Re: Prea mult

din 27 mar 2009 20:19 de Listener

Daca nu ma credeti fie...oricum nu vorbeam de mine ci din informatii pe care le-am aflat,auzit si vazut...dar aceste intamplari mi-au lasat o impresie :alien: . Deaceea vroiam si eu sa pun o intrebare,nu am dat cu batu... Incepator cine zice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Scurgeri!!

din 27 mar 2009 13:23 de simosimina

nu ai tu de unde sa stii cat dureaza tratamentul...cum nu poti sa specifici ca e "posibil sa aiba chlamidia"...nu esti nostradamus..nu poti da verdicte aici pe forum... De acord..are o infectie vaginala sigur..si tre` sa se duca la doc sa vada ...

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 27 mar 2009 13:20 de simosimina

nu ai cum sa faci hemoroizi de la asta:)) hemoroizii se fac daca te fortezi cand faci..treaba mare..nu de la sex anal.. Si sexul anal se face cu lubrifiere din belsug..plus relaxarea orificiului anal ..

Re: Poate ramane insarcinata?

din 27 mar 2009 13:18 de simosimina

daca ia pentru prima data anticonceptionale...trebuie sa la ia in prima zi in care ii vine menstruatia ..plus ca urmatoarele 5 ziel trebuie sa o faca protejat ...si abia apoi nu mai are nici un stres..

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 27 mar 2009 08:42 de pacpac

poate au facut legati la ochi.ia sa faca o clisma innainte,un masaj sau altceva sa fie ea relaxata sa lubrifieze anusul bine bine si penisul desigur si at sa vezi ce bine e:))

Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 27 mar 2009 08:16 de vladydana

sincer sexula anal ma tenta si pe mine dar am o prietena care de la sex anal a facut hemoroizi si sa chinuit de a zis k nu-i mai trebuie asa ...

Re: Re: Re: Re: Scurgeri!!

din 26 mar 2009 21:16 de vladydana

sa nu ai infectie vaginala aia poate fi luata de la wc publice,de la locul de munca sau locurile frecventate de tine,consulta un medic ginecolog cat mai curand nu mai sta asa sa nu ...

Re: Prietena cere sex oral? Ajutor!

din 26 mar 2009 20:56 de femme

Eu zic sa incerci s-ar putea sa-ti placa!!! In privinta gustului si mirosului, barbatii in general sunt innebuniti dupa acestea!!:ok::ok:

Re: Intarzierea menstruatiei dupa sex protejat

din 26 mar 2009 20:50 de vladydana

hormonii din organism sunt de vina si eu am avut probleme de genul si am luat anticonceptionale timp de 3 luni binenteles prescris de medicul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Operatie de marire a penisului

din 26 mar 2009 20:09 de mikinz

de unde ai DVD-ul ?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 438 din 1098
«   1 ... 435   436   437   438   439   440   441 ... 1098   »

loading...