Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 7 apr 2009 01:56 de YLoveCamelia
inaltimea conteaza daca este o diferenta exagerata intre parteneri fiindca banuiesc ca aici se invarte intrebarea ta.
sigur ca e importanta, am prieteni de 1.90+ care nu suporta partenere sub 1.70. si, la fel stiu oameni care stau impreuna cu ...
Re: Re: Re: escapelle??? din 6 apr 2009 21:31 de femme
Postinor 2 se ia in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat!! Efectul creste cu cat e luat mai repede, dar trebuie neaparat administrat in primele 72 de ore!! Pastilele se iau maxim o data la 6 luni ca sa nu iti dea peste cap organismul!! ...
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 6 apr 2009 20:35 de Farfalla
Da, este super adevarat :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 16:52 de veraoc
Depinde de parinti. Uneori sunt un impediment , dar nu direct , ci in sensul ca incearca sa "inradacineze" in mintea fetei lor ca sexul e un lucru urat , rusinos , si ca vor avea loc urmari grave daca va incerca asa ceva inainte de casatorie. Cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode din 6 apr 2009 15:14 de Listener
Pe pac pac l-am inteles dar la tine nu mai e scapare sry :(
In fine nu am zis ca tree sa o faci de 30 cm ci am zis ca in 20 de ani o poti intinde si peste 15 cm ....adica ca sa spun pe intelesul tutror nu se limiteaza la 2-3 cm deoarece ...
Re: Sunt oare blestemata !!!! din 6 apr 2009 11:45 de Pasaroi_Cuminte
Stai linistita. Nu esti blestemata.. Data viitoare nu te mai arunca cu capul inainte.
N-ai cum sa obligi pe cineva sa stea cu tine. Daca vrea sa plece lasa-l sa plece. Daca se intoarce este al tau daca nu se intoarce, nu a fost al tau niciodata. ...
Sunt oare blestemata !!!! din 6 apr 2009 11:17 de anturika
Buna!! Imi pare asa rau ca ajung sa scriu pe forum numai in momemte de disperare.....dupa ce am patit acum 2 ani ..cu despartirea de baiatul cu care am stat 6 ani acum istoria se repeta si cam in aceleasi circumstante....dar sa incep cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti din 5 apr 2009 22:06 de pacpac
Responsabilitatea nu ma lasa?Ha!Daca sunt casatorit nu inseamna ca am resposabilitati atat de mari incat nu pot intra pe un forum.Casa mea o am,datorii nu am,cu sotia ma inteleg perfect si am o placere deosebita sa te jignesc pe tine.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti pen din 5 apr 2009 21:16 de Listener
Ai 27 de ani la varsta dar la minte ramai de 12 fara suparare...la cum raspunzi si ataci.. :lol:
Sincer felicitariile mele pentru casnicie(probabil la sensul figurat) si casa de piatra..dar cand ai o asemenea responsabilitate nu mai stai pe un ...
Re: am o problema va rog ajutati`ma din 5 apr 2009 19:08 de simosimina
Pay este o infectie vaginala..mai ales daca miroase. Poate sa fie candida (ca ai spus ca lichidul este alb)..dar daca are tenta de galbui..atunci e o infectie mai naspa. Cel mai bine ar fi sa isi faca o programare la ginecolog sa i se puna un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt pierd din 5 apr 2009 17:05 de merymery
ajutati-ma cu vreun sfat va rog.si scuzati-mi exprimarea...am prea multe in cap care vreau sa vi le povestesc..acum trebuie sa plec cu iubitul la plimbare....aa..ca m-am impacat cu el..dar revin si va povestesc.:)
Re: am o problema va rog ajutati`ma din 5 apr 2009 17:05 de veraoc
Secretii vaginale...in general e normal ca fiecarei fete sa-i curga acel lichid , se spune ca prin el vaginul are "proprietatea" de a se "auto-curata". El este sesizabil indeosebi in perioada dinainte si de dupa mestruatie. Atunci cand acele secretii ...
Lichid alb, urat mirositor, din vagin din 5 apr 2009 16:41 de italianboy
de o saptamana Prietenei mele ii curge foarte mult lichid alb din vagin,si miroase urat...as dori sa stiu si eu ce trebuie sa faca sau ce trebuie sa ia va rog frumos ajutati`ma si pe mine..
Cu respect, italianboy
Re: sunt pierduta in spatiu.. din 5 apr 2009 16:23 de pacpac
dai cu banu?
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 14:01 de Pasaroi_Cuminte
Pro.
Dar chestiile astea sunt logice.Nimic nou. :D
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 09:25 de pacpac
ma abtin:)
Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 03:14 de ExoticDream
Daca tot n-ati vrut sa veniti la targul KILIPIRIM, vine KILIPIRIM la voi... Printre cartile pe care le-ati ratat se numara si "Delta lui Venus", o colectie de povestiri erotice, scrise de Anais Nin, o femeie de o inteligenta si senzualitate ...
Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 4 apr 2009 23:32 de Listener
Da da ...sa te iau asa o data ca intradevar pompa nu MAreste penisul,DAr regenereaza erectia,cumularile de sange si ajuta in regenerare ..lucruri care eu unul le gasesc extrem de importante daca vreti sa va apucati de exercitii pentru marit ...
Re: Problema din 4 apr 2009 15:37 de simosimina
eu to Yasmin iau.
Logic si normal este ca dupa 2-3 zile maxim de cand ai terminat blisterul sa iti si vina. Acum daca intarzie ..nu este sarcina..stai linistita. POate ai avut un tratament cu antibiotice(si astea intarzie menstruatia)...Daca nu ...
Re: De ce insala oamenii? din 4 apr 2009 14:59 de zagreus
Si ce inseamna ma rog "a insela"? Daca nu esti indragostit (faza acuta) sau crestin practicant cine iti interzice? teoria evolutiei, cumva? sau materialismul dialectic? Exclusivismul sexual e o gaselnita de data recenta, si nu intotdeauna ...
Pagina 435 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |