Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a

din 3 apr 2009 21:12 de Firefox

avem si vaci.. si iepe.. si oi.. nu iti fa tu griji:)) sa ne spui cum e;) ca noi.. mai saraci cu "duhul"

Yasmin si menstruatia care nu vine

din 3 apr 2009 19:54 de mistery_girl

Stiu ca o sa para o intrebare cam tampita dar nu am ce face. Am inceput sa iau anticonceptionale luna trecuta si am terminat folia luni. Nu am avut efecte secundare, toate bune si frumoase dar...pentru ca intotdeauna exista un "dar" nu imi vine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma ustura

din 3 apr 2009 19:37 de angela

Daca ai fi citit sfaturile pe care i le-am dat, ai fi vazut ca i-am spus sa se duca la doctor, si ca i-am oferit o modalitate, un sfat. Nu i-am spus sa ia acest medicament, i-am dat chiar si niste linkuri sa citeasca despre vaginita, ca ea sa ...

Re: Ajutor!

din 3 apr 2009 19:30 de veraoc

ah ..pai 30 de ore e altceva fata de 3 zile. Asta suna mai...linistitor. In legatura cu efectul pastilelor , nu cred ca se vede vreun efect "la suprafata" . Ele isi fac efectul acolo unde trebuie , adica asupra unei eventuale sarcini formate. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a

din 3 apr 2009 17:31 de pacpac

si tu l-ai masurat cum se masoara coada cainelui,adica de la cur la cap?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a peni

din 3 apr 2009 17:27 de eu big dick

am 18 ani sh am penisul de 20 de cm!:D sh sa mor eu dak mint! ! :> nu mai trebuie sa creasca k dupaya o omor pe fata:D;)

Re: Am fost cu ea, ne-am despartit, ce sa fac?

din 3 apr 2009 12:26 de sergio

parerea mea e sa nu te mai gandesti la ea gandestete ca si cum nu ar fi femeia ta a fost doar o prietena un timp gata sa terminat gasesc alta si pana am sa mos inca o suta simpli la mine functioneaza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 apr 2009 23:32 de simosimina

am patit si eu odata chestia asta..si m-a usturat vreo 3 zile..si apoi nu..te ustura la mijloc..nu? trece...

Re: Subiecte de conversatie cu o fata

din 2 apr 2009 20:46 de Listener

Pai sa incepem asa.... Iesi cu ea te gandesti in primul rand ce subiect sa compui ca sa o intereseze,ca apoi sa deschideti o conversatie continua. Acuma eu iti voi da cateva idei,nu neaparat sa le aplici deoarece fiecare persoana are un mod de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 apr 2009 19:41 de mirela

pai pe clitoris nu,dar ca a bagat degetu in vagin???trebuie sa-i spun neaaparat k m-am masturbat?durerea asta nu ar putea aparea si de la altceva??pls rasp

Re: Re: Probleme cu erectia dupa penetrare!

din 2 apr 2009 18:58 de bobybrown

sex oral nu vrea sa faca :)) in legatura cu masturbarea...am lasat`o mai moale in ultimele zile si am erectii foarte dese :D.azi, doar vorbeam un pic obscen cu ea si iarasi avusai o erectie.consider ca e un lucru bun asta. de inteles nush daca ...

Re: Ajutor!

din 2 apr 2009 18:03 de veraoc

Tind sa cred ca nu prea mai ai cum . Din cate stiu , contraceptivele de urgenta se iau in maxim 72 de ore ( adica 3 zile ) de la contactul sexual . Au cam trecut cele 72 de ore... Cred ca singura solutie e sa astepti pana cand prietenei tale trebuie ...

Re: Re: Re: bube pe pielea care acopera

din 2 apr 2009 13:00 de petr25

Si eu am o asemenea problema...de ceva vreme am la baza capului penisului niste bubite mici, albe si relativ tari... trebuie sa mai spun ca nu ma supara in nici un fel, in sensul ca nu am mancarimi, nici rani... :unsure: Ma poate ajuta cineva cu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea

din 2 apr 2009 09:20 de mistery_girl

Pe mine m-a durut destul de tare si nu am simtit placere si nici nu am sangereat (asa ca se poate sa nu sangerezi chiar daca esti virgina)dar depinde de fiecare organism. Cam dupa ce am facut dragoste a doua sau a treia oara am inceput sa simt ...

Re: Prima data la baieti ~

din 1 apr 2009 19:03 de angela

Daca tot faci sex, fa sex cu cap si foloseste o caciulita pentru Gigelu' tau (adica un prezervativ):ok: Virginitatea nu te impiedica sa folosesti prezervativul, acesta trebuie folosit de fiecare data cand faci sex,el te fereste de bolile cu ...

Re: Probleme cu erectia dupa penetrare!

din 1 apr 2009 18:58 de angela

Eu zic sa mai incercati si sa nu te gandesti ca nu poti, ca nu esti destul de macho, sau alte ganduri, pur si simplu traieste clipa.De multe ori baietii au probleme de acest fel, pentru ca daca li se intampla o data deja subconstientul lor incepe ...

Re: Prima data la baieti ~

din 1 apr 2009 14:47 de vladbodan

ata aia ai cumva impresia ca se rupe chiar atat de usor sau cumva au ele foarfeci prin vagin? daca nu te-ai prins inca e cam acelasi lucru cu masturbarea ;) doar ca e mai placut deci nu ti se rupe chiar atat de usor ... si te sfatuiesc sa ...

Re: Re: ma ustura

din 1 apr 2009 11:52 de Incepator

S-o fi dus jumatate din virginitate :-` . Himen avariat . :flowers:

Re: ma ustura

din 1 apr 2009 10:16 de pacpac

poate nu avea unghiile taiate cum trebuie si te-a zgariat sau poate ti-a intrat tie ceva in ea,un fir de par sau altceva:))

Re: Re: Re: .,..

din 31 mar 2009 23:58 de Firefox

da.. plictiseala totala.. nu prea am chef de nimic.. dar deodata vine cheful si bang.. trece pe langa mine... sunt un jucator de tenis.... nu prea am mai fost la antrenamente/la teren.. am jucat prin fata blocului.. prin parc.. si ultima sotie.. am ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 436 din 1098
«   1 ... 433   434   435   436   437   438   439 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare