Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ajutati-ma... va rog! din 23 mar 2009 14:11 de Trexv
Depinde de mai multi factori :P cateodata si 5 min sunt de ajuns, adica ma rog pt noi, barbatii, nici nu ne trebuie mai mult de 1 min, dar preludiul e mai mult pentru ele si deasta il lungim, sa nu fim egoisti :P
pentru tread-starter: data ...
Re: ginecolog din 23 mar 2009 11:45 de Incepator
Grea problema...
Intreaba de prietenile tale...ce ginecolog le-a scos si pe ele din bucluc si mergi si tu :> .
Mai bine vorbeste cu ai tai nu e greu ....Tot trebuie sa afle ...la un moment dat ...
Re: ms ..pt tot:D din 23 mar 2009 10:19 de anturika
Nu vad pentru ce iti faci griji....te-ai protejat..asta conteaza...iar intarzierea e normala daca ii pot spune asa .... stai linistita o sa-ti vina mai tarziu ;) dar o sa-ti vina......daca nu te protejai puteai sa-ti pui un semn de intrebare.... ...
ms ..pt tot:D din 23 mar 2009 10:12 de sowhat
deci..sa inteleg ca nu trebuie sa-mi mai fac griji..!mmm....dar totusi a cam inatrziat ceva timp.!:wacko: eh...oricum sa speram ca nu sunt riscuri:p
multumesc pt raspunsuri:-*
Re: Fostul meu iubit insista din 23 mar 2009 09:55 de flory1987
Eu spun sa-ti cauti altul,sau mai asteapta nu sti cand apare.....baiatul la care visa-i;:love: poi ce inseamna asta? ati fost despartiti timp de 5 luni si akum iti cere sa va impacati ca nu poate iubi alta fata? (daca cu adevarat nu putea iubi ...
Re: PROBLEMA URGENTA din 23 mar 2009 08:39 de ea
Pfuaaaai!!? la 16 ani f devreme sa faci sex!:` ceo sa fii mai incolo cu atatia tipi la bord?:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 22:45 de ExoticDream
Cred ca...., ba nu, [b]sunt convinsa[/b] ca te inseli! Enorm! Te inteleg insa: datele problemei iti sunt insuficiente pentru a formula concluzii. Este cam fuzzy povestea.... (pentru tine!).
Niciodata nu putem avea suficienta experienta, ...
Re: Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu din 22 mar 2009 22:30 de n
Nimic nu este cu adevarat greu atata timp cat incerci.
Sa presupunem ca, dataorita unor imprejurari nefavorabile, te-ai trezi de la o varsta frageda singura si fara resurse financiare. Cel mai probabil te-ai agita si intr-un final ai reusi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 22 mar 2009 22:12 de 11
Cred ca ti-e putin teama sa spui...cum ...crezi ca daca zici va vedea valentine si isi va dea seama ca mai simti ceva pentru el :-?...ce ciudata e dragostea... mi-am dezinstalat cortu...mi-am dat seama unde am gresit...m-ai ajutat foarte mult ...
Intarzierea menstruatiei dupa sex protejat din 22 mar 2009 21:50 de sowhat
Buna tuturor!Sunt noua pe site si sincer mi-am facut cont pentru ca am o mica problema!
Am 16 ani si am menstruatie cam de 2 ani jumatate.Menstruatia mea nu e regulata dar totusi stiu cam cand trebuie sa-mi vina.Mi-am inceput viata sexuala acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora priet din 22 mar 2009 20:17 de ExoticDream
Asa este, plus ca poti fi acuzat de una-alta daca nu mentionezi sursa. Imi era somn.... voi fi mai atenta.
Good for you. Imi pare rau, nefiind fan Jesus, am omis semnificatia religioasa a momentului, pentru mine duminica inseamna ziua in ...
Re: Prietena cere sex oral? Ajutor! din 22 mar 2009 19:36 de bairamovici
cati ani ai???
Re: Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu est din 22 mar 2009 16:39 de vladbodan
sa presupun ca si cei de pe coca.com sunt oameni ca si tine, si cum tu gresesti la matematica , ei gresesc la gramatica ... era un exemplu, poate vei fi si tu mai intelegatoare data trecuta... daca ceea ce a scris copila aia ti se pare exagerat.. ...
Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu esti vi din 22 mar 2009 14:44 de simosimina
Scuza-ma dar aici pe forum trebuie sa stii si u sa scrii..nu sa iesi din canal si sa postezi aici...
Adica [b]se presupune[/b] ca oamenii care intra aici nu sunt inculti din aia coca.com ....dar doar se presupune :D
Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste din 22 mar 2009 14:23 de simosimina
cred ca ar trebui sa stii si tu ca atunci cand ai de-a face cu o virgina...in primul rand trebuie sa ai RABDARE!!! Pentru ca este normal...orice fata are o teama legata de prima data...cum cred ca aveti si voi(sa nu vi se culce..sa nu aveti ...
Re: Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste din 22 mar 2009 13:59 de mdaah
inteleg ce vreti sa ziceti dar ea de fiecare data s-a udat chiar f tare...
o data nu am reusit ca eu cand incercam sa ii bag penisul in vagin imi prindea cu mana de penisul meu si parca mi-l tragea inapoi si tremura de frica..
a 2 oara ...
Re: Re: Moduri de slabire din 22 mar 2009 12:50 de YLoveCamelia
1 sunt deacord dar nu intotdeauna trebuie mancare gatita, sunt salate, un peste afumat, s.a.m.d care nici fast food nu e si nici mancare gatita.
2 sigur, mancarea sa fie usoara nu cu foarte multi carbohidrati, selectata caloric, se papa des si ...
Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mel din 22 mar 2009 11:40 de baby
sa nu zici ca ai fost de curand in galati:rolleyes:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de din 22 mar 2009 10:47 de Pasaroi_Cuminte
Eu cred ca de fapt o afecteaza atat in subconstient cat si probabil constient.Pt constient existenta celuilalt parinte pare a fi nedefinita sau dezactivata.
Dar toate lucrurile care ni se par nedefinte sau dezactivate, pt subconstient sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei din 22 mar 2009 09:31 de Pasaroi_Cuminte
Exotic nu esti atenta. Eu am trecut la alt subiect. :cat:
Exotic nu ai inteles. Mai sunt si altii care citesc pe aici. Iar din respect pentru ei intodeauna intr-o conversatie atunci cand dai un citat trebuie sa specifici pe cine ai citat daca ...
Pagina 441 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |