Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ajutati-ma... va rog!

din 23 mar 2009 14:11 de Trexv

Depinde de mai multi factori :P cateodata si 5 min sunt de ajuns, adica ma rog pt noi, barbatii, nici nu ne trebuie mai mult de 1 min, dar preludiul e mai mult pentru ele si deasta il lungim, sa nu fim egoisti :P pentru tread-starter: data ...

Re: ginecolog

din 23 mar 2009 11:45 de Incepator

Grea problema... Intreaba de prietenile tale...ce ginecolog le-a scos si pe ele din bucluc si mergi si tu :> . Mai bine vorbeste cu ai tai nu e greu ....Tot trebuie sa afle ...la un moment dat ...

Re: ms ..pt tot:D

din 23 mar 2009 10:19 de anturika

Nu vad pentru ce iti faci griji....te-ai protejat..asta conteaza...iar intarzierea e normala daca ii pot spune asa .... stai linistita o sa-ti vina mai tarziu ;) dar o sa-ti vina......daca nu te protejai puteai sa-ti pui un semn de intrebare.... ...

ms ..pt tot:D

din 23 mar 2009 10:12 de sowhat

deci..sa inteleg ca nu trebuie sa-mi mai fac griji..!mmm....dar totusi a cam inatrziat ceva timp.!:wacko: eh...oricum sa speram ca nu sunt riscuri:p multumesc pt raspunsuri:-*

Re: Fostul meu iubit insista

din 23 mar 2009 09:55 de flory1987

Eu spun sa-ti cauti altul,sau mai asteapta nu sti cand apare.....baiatul la care visa-i;:love: poi ce inseamna asta? ati fost despartiti timp de 5 luni si akum iti cere sa va impacati ca nu poate iubi alta fata? (daca cu adevarat nu putea iubi ...

Re: PROBLEMA URGENTA

din 23 mar 2009 08:39 de ea

Pfuaaaai!!? la 16 ani f devreme sa faci sex!:` ceo sa fii mai incolo cu atatia tipi la bord?:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 mar 2009 22:45 de ExoticDream

Cred ca...., ba nu, [b]sunt convinsa[/b] ca te inseli! Enorm! Te inteleg insa: datele problemei iti sunt insuficiente pentru a formula concluzii. Este cam fuzzy povestea.... (pentru tine!). Niciodata nu putem avea suficienta experienta, ...

Re: Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu

din 22 mar 2009 22:30 de n

Nimic nu este cu adevarat greu atata timp cat incerci. Sa presupunem ca, dataorita unor imprejurari nefavorabile, te-ai trezi de la o varsta frageda singura si fara resurse financiare. Cel mai probabil te-ai agita si intr-un final ai reusi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 22 mar 2009 22:12 de 11

Cred ca ti-e putin teama sa spui...cum ...crezi ca daca zici va vedea valentine si isi va dea seama ca mai simti ceva pentru el :-?...ce ciudata e dragostea... mi-am dezinstalat cortu...mi-am dat seama unde am gresit...m-ai ajutat foarte mult ...

Intarzierea menstruatiei dupa sex protejat

din 22 mar 2009 21:50 de sowhat

Buna tuturor!Sunt noua pe site si sincer mi-am facut cont pentru ca am o mica problema! Am 16 ani si am menstruatie cam de 2 ani jumatate.Menstruatia mea nu e regulata dar totusi stiu cam cand trebuie sa-mi vina.Mi-am inceput viata sexuala acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora priet

din 22 mar 2009 20:17 de ExoticDream

Asa este, plus ca poti fi acuzat de una-alta daca nu mentionezi sursa. Imi era somn.... voi fi mai atenta. Good for you. Imi pare rau, nefiind fan Jesus, am omis semnificatia religioasa a momentului, pentru mine duminica inseamna ziua in ...

Re: Prietena cere sex oral? Ajutor!

din 22 mar 2009 19:36 de bairamovici

cati ani ai???

Re: Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu est

din 22 mar 2009 16:39 de vladbodan

sa presupun ca si cei de pe coca.com sunt oameni ca si tine, si cum tu gresesti la matematica , ei gresesc la gramatica ... era un exemplu, poate vei fi si tu mai intelegatoare data trecuta... daca ceea ce a scris copila aia ti se pare exagerat.. ...

Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu esti vi

din 22 mar 2009 14:44 de simosimina

Scuza-ma dar aici pe forum trebuie sa stii si u sa scrii..nu sa iesi din canal si sa postezi aici... Adica [b]se presupune[/b] ca oamenii care intra aici nu sunt inculti din aia coca.com ....dar doar se presupune :D

Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste

din 22 mar 2009 14:23 de simosimina

cred ca ar trebui sa stii si tu ca atunci cand ai de-a face cu o virgina...in primul rand trebuie sa ai RABDARE!!! Pentru ca este normal...orice fata are o teama legata de prima data...cum cred ca aveti si voi(sa nu vi se culce..sa nu aveti ...

Re: Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste

din 22 mar 2009 13:59 de mdaah

inteleg ce vreti sa ziceti dar ea de fiecare data s-a udat chiar f tare... o data nu am reusit ca eu cand incercam sa ii bag penisul in vagin imi prindea cu mana de penisul meu si parca mi-l tragea inapoi si tremura de frica.. a 2 oara ...

Re: Re: Moduri de slabire

din 22 mar 2009 12:50 de YLoveCamelia

1 sunt deacord dar nu intotdeauna trebuie mancare gatita, sunt salate, un peste afumat, s.a.m.d care nici fast food nu e si nici mancare gatita. 2 sigur, mancarea sa fie usoara nu cu foarte multi carbohidrati, selectata caloric, se papa des si ...

Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mel

din 22 mar 2009 11:40 de baby

sa nu zici ca ai fost de curand in galati:rolleyes: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de

din 22 mar 2009 10:47 de Pasaroi_Cuminte

Eu cred ca de fapt o afecteaza atat in subconstient cat si probabil constient.Pt constient existenta celuilalt parinte pare a fi nedefinita sau dezactivata. Dar toate lucrurile care ni se par nedefinte sau dezactivate, pt subconstient sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei

din 22 mar 2009 09:31 de Pasaroi_Cuminte

Exotic nu esti atenta. Eu am trecut la alt subiect. :cat: Exotic nu ai inteles. Mai sunt si altii care citesc pe aici. Iar din respect pentru ei intodeauna intr-o conversatie atunci cand dai un citat trebuie sa specifici pe cine ai citat daca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 441 din 1098
«   1 ... 438   439   440   441   442   443   444 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare