Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 mar 2009 08:39 de Pasaroi_Cuminte

Am cunostiinte si exista o granita bine definita De fapt tot la rang de cunostiinte sunt. Exotic ca sa stii ca nu te potrivesti trebuie cel putin sa fii incercat ceva in acest sens. Poate ai pareri, impresii, opinii personale despre X ...

Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de insemin

din 22 mar 2009 04:15 de ExoticDream

Ia uite unde se ascundea micul Freud! :D:D:D Nu-ti face probleme, te asigur cu mana pe "Nevroza la copil: Micul Hans si Omul cu lupi" ca nu trec prin nici o drama! Unde anume am scris ca eu as face asa ceva?!? Inca mai sper ca este ...

Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de insemin

din 22 mar 2009 04:05 de ExoticDream

De ce sa fie atat de revoltat copilul acela? Doar petru ca este crescut de o mama singura? Si eu am fost in situatia asta dupa divortul parintilor si mi-a fost mult mai bine decat cu un tata natural care nu prea avea veleitati de tata! Ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce

din 22 mar 2009 01:13 de Lenor

sa mori u? te-ai gandit cat vreodata cum ar fi sa fii pentru o singura zi fata? Este o sarcina foarte grea.Fetele sunt nijte fiinte extraordinare si unice.Nu ai sa mai gasesti asemenea calitati la nici un baiat,sau dak gasesti este foarte rar.Te ...

Re: Re: Re: Dispare dragostea?

din 22 mar 2009 00:54 de Farfalla

Daca va doriti amandoi sa fitzi impreuna, trebuie sa trecetzi peste mai multe lucruri, chiar si peste monotonia asta, care dispare daca facetzi lucruri noi, important e sa facetzi ceva.:ok:

Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste

din 21 mar 2009 23:47 de Tzuk

in mare parte e vina ta nu a ei....u trebuie sa o faci sa uite de toate,sa se gandeasca numai la tn ,si numai la acea clipa,u esti responsabil sa o faci sa se simta bina,ea e pe primu loc dak ai inteles

Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare

din 21 mar 2009 22:46 de Pasaroi_Cuminte

Dar nu-ti raspunzi singur, imi raspunzi mie :cat: Noi "estem" barbati educati , femeile au prioritate :cat: Okay...ehm :ermm::ermm: Exotic eu din cele spuse de tine aici am intelesc ca treci printr-o drama continua sa zicem.Probabil se ...

Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare

din 21 mar 2009 22:31 de vladbodan

totul rezuma la un copil revoltat si plin de ura ca mine ... nu cred ca asta si-ar dorii o mama ... aici te-ai referit la tine sau ce? ai impresia ca toate femeile pot avea o situatie materiala si o cariera buna?? gandeste-te de 2 ori ... ...

Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste

din 21 mar 2009 22:03 de angela

Deci,daca tu nu reusesti s-o penetrezi e vina ei,nu a ta, nu????:huh:Wowww, ce descoperire.:blink:Si cand ai fost cu alta ai vazut ca ti s-a intamplat tot asa?Si tot fata e de vina, huh???:huh:Wow!!Deci, dragul meu, ca o femeie sa se ude,adica sa ...

Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg

din 21 mar 2009 19:59 de elena

ma doare cand o faci prima data?:wacko:

Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mele

din 21 mar 2009 19:36 de Pasaroi_Cuminte

Pai mama, in ziua de azi fizicul nu mai tine pasul cu varsta .Trebuie sa le ceri buletinul inainte :lol: .Unele fete pana in 18 ani arata ca 23 de ani. Iar moldovencele ( btw aici intra si Galati ) sunt cele mai frumoase, focoase si bine facute ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fo

din 21 mar 2009 11:23 de Farfalla

Pai si e adevarat ce zice nemesis de F1? Ca are 30 de ani, nu arata grozav, etc ? Daca e asa sunt de acord cu el.

Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2009 11:07 de Farfalla

Femeile sunt de acord cu afirmatiile, iar barbatii nu prea :)) Cartea e scrisa si de un barbat si de o femeie. Parca au scris ceva de la "Totul despre sex". De exemplu cunosc pe cineva care statea cu un baiat care avea pe altcineva ... i-am zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fostul

din 21 mar 2009 05:01 de ExoticDream

Heeeeeeeeeeeeeeeei, ce va intreb eu si ce discutati voi! Am spus cat se poate de clar ca situatia cu pricina nu ma are ca personaj! Colega mea este F1, atat! Ne-am lamurit? Parerea mea este ca, daca as fi in pozitia lui F2, daca relatia dintre F1 ...

Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare arti

din 21 mar 2009 04:38 de ExoticDream

Mi-as fi spus parerea, dar nu-i frumos sa intrebi si sa-ti raspunzi singur, am zis sa va las pe voi intai. Pai sa vedem.... este adevarat ca femeia a castigat mult in independenta datorita accesului la educatie si a renuntarii la acea ...

Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste

din 21 mar 2009 01:19 de mdaah

am 16 ani si o prietena de 18 ani. o cred ca este virgina am incercat dupa vreo 7-8 luni sa facem dragoste dar nu am reusit din prima, nici din a 2. eu cred ca e vina ei ca incepea sa tremure (de frica prietenelor care ii zicea ca o doare prima ...

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 21 mar 2009 00:09 de lovelydodo

Fi tu insati, nu te grabi, este timp pentru toate! :D ce e al tau e pus deoparte!

Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de b

din 20 mar 2009 23:52 de pacpac

esti praf!te-am pupat

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 20 mar 2009 23:48 de nebunika

Buna faza este k uh trebuie sa te aranjezi tot timpul asta o spun ptca nu poti sa apari in fatza unui baiat oare cum eo una nu am problemele astea ptca totzi baieti ma plak ma rog...... In primul rand trebuie sa zambestii tot timpul trebuie sa pari o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senzatie de urinare frecve

din 20 mar 2009 19:30 de Firefox

eu am fost la urgente.. la primire si mia cerut buletinul si un certificat plus un apel telefonic catre parinti.. am fost am facut radiografia.. miam pus mana in gips si am plecat acasa.. a mai trebuit sa se duca tata peste cateva zile sa faca nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 442 din 1098
«   1 ... 439   440   441   442   443   444   445 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare