Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 21 feb 2009 21:24 de wiczur

eu unul nu prea am cosuri...pentru asta trebuie in primul rand sa te speli pe fata foarte bine(cel putin de 2 ori pe zi) si daca este mai grav sa folosesti si o solutie anti cosuri:ok:

Legi ciudate despre sex...

din 21 feb 2009 17:39 de simosimina

:lol::lol::lol: http://www.360romania.eu/bloguri/blogul-de-stiri/legi-ciudate-sua-legatura-relatiile-sexuale-88/ In Liban,e legal sa faci sex cu animalele,dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 21 feb 2009 16:29 de Kaya

vorbesti ca o adevarata shtoarfa, nici nu trebuie sa depui efort ca sa faci asta, felicitari! :)))))))

Re: Re: Re: Re: La 16 ani urla hormonii in mine!

din 21 feb 2009 16:00 de simosimina

:lol::lol::huh: daca esti amabil sa postezi articolul respectiv :lol::lol::lol:

Re: fetee dulki

din 21 feb 2009 14:01 de Firefox

trebuie sa fi ipocirt ca sa ai ai bani si sa iti cumperi fericirea.. n-ai vazut reclama? : Patine-15 ron.. trandafir 10 ron.. dragostea ei-> nepretuita.. pentru restul exista ..:))

Re: Re: Re: La 16 ani urla hormonii in mine!

din 21 feb 2009 12:58 de nerlandezu

nu cred ....am citit eu in libertatea ca in ucraina(parca) exista un cioban care alre 115 ani si era virgin.......deci ca sa intre in cartea recordurilor trebuie sa traiasca peste 115 ani si sa fie virgin......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2009 12:41 de ionutz

da-mi si mie niste servere de cs source pls.......

Re: Raspuns urgent

din 21 feb 2009 11:20 de simosimina

Mai e normal sa fie ingrijorati pentru tine..sa inteleg ca esti singurul lor copil..Si eu am patit chestia asta tot in clasa a 9a...si tocmai cand mi-am luat scutire de la medicul de familie sa nu ma duc toata ziua la scoala ca nu aveam ...

Probleme cu scutirea "de la parinti"

din 21 feb 2009 11:14 de wiczur

nu stiu daca am postat unde trebuie, insa va rog sa nu il stergeti pt ca am nevoie de un raspuns ugent. sa va explic situatia in care ma aflu: stau cu mama tata si bunicamea din partea lui tata. mama este o tipa care vrea sa iau note de la 9 in sus, ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu sange???

din 21 feb 2009 02:56 de simosimina

dar ce prieten e asta? Nu are incredere in tine?! Trebuie sa ii demonstrezi ca ai fost virgina?!?!?!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2009 02:47 de ExoticDream

Azi mi-e prea somn, poate maine reusesc sa navighez prin meandrele postului tau si sa-ti raspund.... Pe viitor, incearca sa fii mai clar in exprimare, OK? :.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CI

din 21 feb 2009 00:22 de Farfalla

MARUL LUPULUI nu e pentru cancer mai mult ? Pentru cistita avansata sau poate e o infectie urinara se recomanda antibiotice:)Si medicul nu isi da seama asa repede ... trebuie sa iti faca analiza urinei si apoi sa iti recomande un tratament. Uricolul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosuri pe penis????

din 21 feb 2009 00:10 de mya

Pui problema gresit. Trebuie sa rezolvi cu cosurile si apoi sa te gandesti sa-ti incepi viata sexuala. Nu invers. Sunt convinsa ca n-ai vrea ca din cauza asta sa apara alte neplaceri.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosuri pe penis????

din 20 feb 2009 23:59 de Farfalla

Nu inteleg cum putetzi sa stati voi asa sa asteptati ... trebuie sa existe vreo crema ceva :ok:

Re: Re: Ciudat...

din 20 feb 2009 23:46 de Farfalla

Iti cam trebuie destul curaj ca sa ii spui ce simti :) Eu cred ca mai bine l-ai determina pe el sa vorbeasca mai intai, mai ales ca zici k are si prietena, pentru ca pe urma tot u pici sa zicem. Daca te-ar fi placut pe tine cu adevarat poate ca ar fi ...

Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 20 feb 2009 23:26 de Farfalla

cunosc cazuri in care a curs sange abia dupa un an :)) nu trebuie neaparat sa curga la prima incercare :P

Noutati..

din 20 feb 2009 22:19 de Firefox

Deci.. am impresia ca s-a despartit de el.. nu sunt sigur 100% dar 90% tot sunt... Deci.. am intrat in vorba cu ea.. vorbim glumim ne simtim bine.. din cand in cand intra ea in vorba cu mine etc.. asta seara.. vroiam sa merg sa vad un film la niste ...

Re: Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata!

din 20 feb 2009 16:10 de tonukx

stai linistita..si eu am facut cu prietena mea la inceput jocuri erotice exact cum faceti voi..e adevarat ca acel lichit incolor exercitat de penis poate contine spermatozoizi.. dak ati facuto odata si el a ejaculat in exterior.. sa aiba grija sa se ...

Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 20 feb 2009 15:31 de ted

k sa o dezvirginezi din prima trebuie sa stai u pe ea in orice pozitye,,,k altfel nu se poate dezvirgina singura,,,trebuie sa iti folosesty u motorasul,,,shi bn ar fi sa i-o tragi pe o parte,,,sau capra,,,,e-a cu picioarele indepartate stand in ...

Re: prima data

din 20 feb 2009 15:21 de femme

Nimeni nu are cum sa-ti spuna cum va decurge prima data la tine!! Pentru ca suntem diferiti si traim experiente diferite!! Depinde mult de voi doi!! Tu trebuie sa fii relaxata si pregatita, atat!! Iti recomand lubrifiant pe baza de apa si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 456 din 1098
«   1 ... 453   454   455   456   457   458   459 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare