Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i din 14 feb 2009 23:12 de HEO
Si eu sunt in aceeasi situatie,plus ca stiu ca si ea ma place putin...:))
Faza e ca nu o cunosc prea bine si nici ea pe mine si de aceea ma tem si in pun multe intrebari.Inainte trebuie sa o cunsoc mai bine.Stiu ca e timida(vad cand vb cu ea pe ...
trebuie sa te ingrijoreze din 14 feb 2009 22:25 de wu tang
un prieten a avut un cos care a crescut cat un catel de ustuoi. la un moment dat s-a si inegrit. era de la o unguroaica. i-a dat medicul un unguent si niste pastile. am impresia ca ambele erau antibiotice.vezi repede un doctor. bafta.
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 22:00 de rMyy
Chestia e ca iubirea ori e , ori nu e. Toti se omoara in ziua asta : "vai doamne e Valentine's Gay , trebuie sa-mi fac prietena , vai doamne , ce cadou sa-i iau?".Ii iei frumos un cadou (in caz ca ai prietena) , nu ai bani nu-i iei (daca te ...
mama cand va vad.. din 14 feb 2009 21:24 de Firefox
(expresia corecta era "va aud" da in fine) Sarutu nu se invata.. vine din pasiune .. dragoste.. cand o sa fie momentu o sa iti dai seama si singur(a) cum sa faci.. sarutu cu limbuta e mai greu caci trebuie amndoi sa fiti de acord.. si nu suna bine ca ...
Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 15:41 de mikinz
astea e partea care imi displace. poate sa fie asa, mai in liniste, sa-ti duci prietena in cluburi/restaurante in cazul in care o faci cam des asta ar fi un bun prilej.
dar peste tot sa vezi numai rosu si inimioare, sa te streseze aia pe ...
hm.. din 14 feb 2009 14:40 de Firefox
Din cauza faptului ca nu exista criteriu de comparare nu exista "Psihologia pasaricii".. si cum la o femeie este ceva de genu:Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa in > fata sotiei ... > 1. Daca iei decizii fara sa o consulti , ...
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 11:12 de onlyforgod
eu nu inteleg ce-i de crezut in ziua asta ? pur si simplu e o tradite care se sarbatoreste intre indragostiti.
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 09:54 de baby
imi place atata timp cat nu sunt intoxicata cu dulcegarii:`
deja e prea mult....peste tot inimioare,reclame legate de ziua asta,statusuri exagerate,postere.....lumea care fuge ca nebuna dupa cadouri scumpe, uitand ca de fapt trebuie ceva ...
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 09:06 de SORIN28
Valentine's day ...dispretuiesc ziua asta. Dragobetele...este altceva, este sarbatoare romaneasca si chiar daca sunt 365zile intr-un an este frumos sa stii ca este [b]o zi[/b]numai pentru indragostiti.
Ce-ar fi sa nu mai fie nici 1 sau 8 ...
Re: Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 04:04 de ExoticDream
Nici eu nu cred ca sentimentele trebuie demonstrate programat, insa, asa cum de exemplu de Craciun facem cadouri celor dragi, nu este o idee rea sa facem ceva special in zile ca Sfantul Valentin, Dragobete, 1 si 8 Martie. Nu trebuie sa fie cine ...
Credeti in Valentine's Day? din 14 feb 2009 00:59 de mikinz
vorbeam azi cu o prietena despre Valentine's Day si despre semnificatia ei si despre ce parere avem despre zi si eram curios ce parere aveti si voi.
eu personal nu cred in ziua asta, nici in Dragobete pentru simplu motiv ca nu ne trebuie o zi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfat din 13 feb 2009 18:18 de angela
E cam grava situatia, insa cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el fata in fata. Parinti nu are, nu stii unde sta?Prin telefon poti spune multe la nervi, si ura, insa du-te la el acasa vorbeste cu el.Insa daca el nu il vrea, trebuie sa te ...
Re din 13 feb 2009 01:29 de Firefox
bai.. carea zis 2 ore 40 minute? ce ati facut atata.. ma faceti sa cred ca atunci cand imi icnep viata sexuala trebuie sa fac totu in 99:59 sec:)) lol.. 2 ore ce ai facut? o penetrare la 1 minut?... este o tampenie sa te lauzi cu cat mai mult timp.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzel din 12 feb 2009 13:37 de vladbodan
nu trebuie sa fie neaparat o problema, daca esti iubitor de sporturi extreme nu inseamna ca ai probleme , poate tot asa , el e dependent de senzatii tari
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???? din 11 feb 2009 19:34 de simosimina
..ok ai dreptate..Ce-ar fi fost sa te vad raspunzand..la o intrebare de genul "cum va simtiti cand va vine menstruatia?" :lol: :~*:~*:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???? din 11 feb 2009 19:29 de valentine
De obicei exprimarea unei pareri incepe cu "eu cred ca", "cel mai probabil" si alte introduceri de gen. Voi i-ati spus ceva ferm convinse de vorbele voastre.
Total de acord cu tine, e un forum de pareri si discutii, dar ar avea o imagine ...
Re: Re: Re: din 11 feb 2009 17:51 de femme
Sunt de acord cu tine intr-o privinta: dragostea e una, sexul este alta. Daca vin la pachet cu atat mai bine!! Sau aici nimeni n-a auzit de fuck-buddy? Daca amandoi se simt bine, nu vad de ce n-ar face sex dupa o saptamana!!
In privinta ...
Re: Re: IKARIAM din 11 feb 2009 17:46 de ionel
de cat timp joci???
Re: Re: din 11 feb 2009 17:38 de Stranger_to_love
Cu primul care il placi bineneteles,daca nu iti place logic ca nu ti-o tragi cu el. :p
Binenteles,dar sa se decida mai repede.Daca ii trebuie cateva luni sa se decida inseamna ca ori el are o problema ori ea.
Aia casatorita care nu o ...
Re: Re: Re: din 11 feb 2009 17:15 de simosimina
Nu dragul meu nu..pentru ca eu nu ma incadrez in tiparul femeilor cu care ai iesit tu..intelegi? Eu nu ma las cu una cu doua. Si daca nu as fi facut sex de 1 an sau 2 ce? Doar pentru asta ar trebui sa ma duc sa mi-o trag cu primul care ma invita ...
Pagina 460 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
114 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |