Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: IKARIAM din 11 feb 2009 17:15 de mario
...Da este super joc...iti trebuie inteligenta si aptitudini de manager:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 feb 2009 16:57 de nicu
e mai mishto cs source insa este prea putin raspandit in comparatie cu 1.6 ...cel putin eu nu cunosc pe nimeni care sa joace cs source ...... in schimb 1.6 cunosc o gramada care joaca......... oare cat mai dureaza pana o sa ajunga si source ca 1.6 ...
Re: Re: Re: din 11 feb 2009 16:34 de pacpac
Pai mai omule,femeile au un pic de demintate si nu desfac picioarele repede,vor sa fie sigure ca respectivul chiar merita,ca nu e un cioban care azi se culca cu ea si a doua zi e papa,ca nu e un cretin,ca nu e un idiot,ca este o persoana care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzeles din 11 feb 2009 15:56 de femme
Ai dreptate!! Monotonia ar putea fi un motiv!! Dar ce ar putea face ea pentru a-l atrage din nou: in afara de pozitii noi, o alta atmosfera, etc Astea sunt solutii de moment, cand iti dispar ideile, apare din nou monotonia!! Tu esti baiat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: greu de intzeles din 11 feb 2009 15:45 de vladbodan
-te simti macar atrasa de prietena ta?(nu se stie niciodata, chiar daca esti sigur ca ar putea fii fotomodel)
-esti plictisit deobicei in pat cand o faci normal?
P.S. pentru restul fetelor de aici care inca nu stiu ca nu doar stresul poate ...
Re: Re: din 11 feb 2009 15:37 de Stranger_to_love
Dar nu auzi ca trebuie sa-i demonstreze de parca ar fi nu stiu cine.
Da,daca il place mi se pare normal dupa o saptamana,daca nu il place asa mult profita si ea putin de el ca sa o mai scoata in oras,sa se agite ca prostul sa-i demosntreze ...
Re: Re: Re: din 11 feb 2009 15:30 de pacpac
pai si vrei,sa desfaca picioarele dupa o saptamana de iesit in oras,in care doar se saruta si se tin de mana?.Daca respectivul e mai tupesit si stie cum sa procedeze vezi de treaba ca nu rezista fata nici 2 saptamani,daca e mai "moale" asa si ...
Re: Re: din 11 feb 2009 15:18 de Stranger_to_love
Vai draga,si tu nu trebuie sa-i demonstrezi nimic? dar tu meriti sa te culci cu el?
Ce ziceam mai sus de suportat fitze cand vrei sex si asta repede?
Ai mai astepta 2 luni daca nu ai fi facut sex 1-2 ani? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: din 11 feb 2009 14:07 de simosimina
yo am 22 de ani si daca nu as fi cu iubitul meu de 2 ani...si as fi cu el de putin timp..nu m-as culca cu el dupa o saptamana...nici 2...as lasa sa treaca un timp..ceva de genul 2 luni cam asa...
Re: Re: Re: Re: Re: din 11 feb 2009 13:50 de pacpac
Primul venit,primul servit?:devil:
Re: Re: Re: Re: din 11 feb 2009 13:41 de Stranger_to_love
Nu vorbesc de cazuri speciale.
Mai depinde si daca e necunoscuta sau o stii mai demult,dar nu ati fost pana acum la intalnire. :p
La 22 de ani se presupune ca esti adult si stii ce vrei si ce iti trebuie,macar la nivel fiziologic.
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 11 feb 2009 10:14 de patzita
mai prima data la mine nu a curs, pt ca imbecilul (atunci actualul prieten care exact asa s-a dovedit a fi) , practic intrase dar foarte putin, nu atat cat sa-l rupa....si abia a doua oara a curs sange!! asa ca aveti grija ....poate nu ati fost ...
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 10 feb 2009 19:06 de cotun denisa
Am si eu multe cosuri si vad ca nu dispar dar stiu ca daca te dai cu sosie pe fata si cu lamaie urmele ti se mai sterg si eu am si mie rusina sa es din casa dar viata trebuie traita sau fati o invuzie de ceai pe urma puna un galbenus de ou amestica ...
Re: Re: din 10 feb 2009 18:40 de Stranger_to_love
Dar in urina nu trebuie sa fie DELOC sange.
Re: Re: Re: Re: din 10 feb 2009 15:58 de pacpac
pai si tu ce vrei?toate sa stea cu cracii in sus la comanda?
Noi vrem sa obtinem de la femei tot ce dorim fara prea mare batie de cap,poate chiar sa ne ghiceasca gandurile si sa se execute.
Nu zice nimeni ca nu sunt femeile mofturoase,unele ...
Re: Re: Re: din 10 feb 2009 14:48 de Stranger_to_love
Si ele trebuie sa faca doar mofturi si fitze pana ne plictisim si ne ducem la sursa sigura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 9 feb 2009 11:50 de gandeste
Ca sa te vindeci dupa o deceptie pe langa toate aceste sfaturi care le gasesti in articolul de mai sus mai ai nevoie si de comunicare .Si uneori ai impresia ca nimeni nu te asculta ca toti sunt in potiva ta ca esti singur pe pamant.Pentru asta ...
Re: Himen rupt = sange? din 9 feb 2009 03:50 de o fata
hmm..un baiat ar trebui sa-si dea seama ca e virgina si sa nu mai caute sangele ala....cand am fost eu virgina:rolleyes:ma masturbam si foloseam si o.b-uri:Dmotiv pt care eu am trait cu indoiala ca nu as mai fi virgina:((am avut un prieten 3 ani ...
Re: Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vietii din 9 feb 2009 01:43 de ExoticDream
Nu cred ca parintii normali sunt un obstacol in calea vietii sexuale a copiilor. Probleme apar in cazul in care scumpii copilasi, din spirit de turma, se grabesc cu sexul ca fata la maritat (adica ii apuca dragul de asa ceva pe la 12-13 ani) sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2009 00:31 de ursaru
Mult noroc omule,si nu dispera k iti gasesti tu o fata buna.Numai eu am ghinionul de a iubi pe cine nu trebuie..
Pagina 461 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
78 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |