Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: analize medicale

din 5 feb 2009 15:24 de baby

da normal ca medicul trebuie sa recolteze proba pt analiza :,:-*

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 5 feb 2009 12:20 de Flavius:X

deci eu sunt socat.. zinerit am folosit odata si a functionat.. nu imi apareau cosuri dar urmele vechi tot ramaneau,si are efect numai cand il folosesti dar este ok,in schimb la skinoren,nu sunt multumit de el,deoarece imi usuca foarte tare ...

Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vietii sexu

din 5 feb 2009 08:55 de marria_ioanna

parintii sunt mereu cei mai buni prieteni ai tai:ok:si iti vor binele mereu...dar nu trebuie sa le zici absolut tot despre ceea ce faci.intimitatea ramane personala:~*:~*

Re: Urechea excita?

din 4 feb 2009 23:02 de deuzza666

sarut-o usor,musc-o da` nu prea tare .. si cu limba ai grija .. fara "wet willie" :lol:

Re: Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 4 feb 2009 22:51 de femme

Foarte frumos!!!Instigi la violenta domestica!!:ninja::ninja: Bataia nu e o solutie pentru nimic (mai ales asupra unei femei sau a unui copil)):( Cred ca domnul in cauza stia ce a luat cand s-au casatorit!!!

Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze

din 4 feb 2009 20:55 de steaven

poi dak era sa fi spus k sotzul tau o face si cu tn si din knd in knd mai trage si cate o labutza asta nu era ceva diferit sau ciudat la el, dar avand in vedere k pe tn nu te mai baga in seamna,aici se rezulta k ori u nu il mai atragi,ori nu l`ai ...

Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 4 feb 2009 20:50 de steaven

fracaki o mama de bataie si sa vezi u atunci ce curatenie iti face,pnm femeia trebuie sa fie mereu harnik.nu`s adeptu bataii da si knd trebuie ,trebuie, nu poti sa stai cu o mamaie in ksa...pune`o un pic la punct si apoi ai sa vezi cum e

Re: Urechea excita?

din 4 feb 2009 16:08 de copylash

aja este amh...lobul urechii excita :ok:

Circumcizie

din 4 feb 2009 15:08 de Anonim

Nu mai aburitzi lumea pe aici ca faci, patesti shi se intampla tot felu de lucruri daca nu ati testat-o pe pielea voastra... Eu va spun din propria experienta ca am facut asta, daca avetzi probleme de genu primu lucru pe care trebuie sa il faci este ...

Re: Re: Re: Nu vreau sa mai merg la scoala!

din 4 feb 2009 14:55 de femme

Asta asa e!! Doar ca astazi, mai mult ca niciodata, conteaza hartiile (diplome, bani), in detrimentul cunostiintelor. Oricum cred ca cel care a deschis subiectul nu o sa revina la scoala doar pentru ca ii spunem noi ca e bine!! Decizia asta ...

Re: Nu vreau sa mai merg la scoala!

din 4 feb 2009 13:21 de angela

Cand o sa ai vreo 30 de ani, si nu o sa ai nici macar diploma de bac o sa regreti ca nu ai facut scoala la timpul ei. Lasa ca poti sa te distrezi si dupa ore, insa in ziua de azi trebuie sa ai si scoala. Chiar azi imi zicea femeia de serviciu ca ...

Re: Re: Re: Re: lipsa de subiect de vorba cu o fat

din 4 feb 2009 13:19 de mihai

nu sunt timid doar k cu ea e altcv..nu e k sh q celelalte..cu alte fete vb orice da q ea cand vreau sa vb imi pier toate ideiile

Re: Re: Re: lipsa de subiect de vorba cu o fata

din 4 feb 2009 13:11 de marria_ioanna

trebuie sa detii controlul:rolleyes:fiindca vorba aceea esti baiat.dak esti timid abordeaz'o atunci knd e bine dispusa..k apoi se poate enerva:ok::ok:

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 3 feb 2009 13:48 de marria_ioanna

dak toata lumea zice k trebuie sa fie maaare atunci evident toata lumea vrea gigant..dar ce va faceti dak toate femeile ar prefera cva mic...mic mic mic:lol::lol:ati incepe sa taiati din el?toti ca o turma:wacko:

Re: Dak iti incepi viata sexuala o sati treaca.ai

din 3 feb 2009 12:52 de marria_ioanna

nu cred k totul se rezuma prin a face sex...mai ales k ai 14 ani...e normal k la varsta asta sa ai cosuri,dar se pot trata:flowers:lasa sexul deocamdata si fa ce trebuie:ok:

Re: Ce vor fetele de la un baiat?

din 3 feb 2009 12:22 de steaven

ba sincer sa fiu eu am o idee :"femeile care vor de la un baiat bani si muschi is proaste,sincer".Si asa e,poi ce ,toata lumea vrea bani, si eu vreau , si u ,si ceilalti, muschi toata lumea vrea,dar pe langa asta un barbat trebuie sa fie tandru, ...

Re: Re: Re: Sani mari sau mici?

din 3 feb 2009 11:15 de pacpac

atat timp cat sanii ei sunt mai mari ca ai mei este bine ;))))

Re: Re: Re: Sani mari sau mici?

din 3 feb 2009 11:03 de simosimina

Normal ca asta e raspunsul tau..doar esti fata :)) Crede-ma ca niciunui baiat nu i-ar placea ca iubita lui sa fie stearpa :| Intr-adevar nu se rezuma totul la sani...dar baietii sunt baieti. Unii sunt atrasi mai mult de sani, altii mai mult de ...

Re: Re: Sani mari sau mici?

din 3 feb 2009 10:12 de marria_ioanna

nu totul se rezuma la sani...nu faci sex numai cu sanii,asa ca orientatzi'va si spre alte lucruri.orice tp de sani poate fi placut,trebuie doar sa va puneti imaginatia in functiune:flowers::flowers:

Re: Aparitia spermei

din 3 feb 2009 01:32 de steaven

ba luati si va masturbati pana va vine sperma, nu fiti prosti, prin masturbarea si ejacularea spermei iti antrenezi penisul in vedere tinerii cat mai mult a actului sexual , iar cei care ejaculeaza sperma greu is buni de facut sex cu ei....da asta nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 464 din 1098
«   1 ... 461   462   463   464   465   466   467 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare