Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cati bani din 1 feb 2009 11:39 de vladbodan
bani sunt la comun inginere:` era vorba cat cheltuiti impreuna , tu ce naiba tot nu intelegi? sau te tenteaza atat de mult sa faci pe desteptul? abtinete
Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 1 feb 2009 05:31 de ExoticDream
Daca iubesti, cuvantul "trebuie" nu are ce cauta acolo, nu inseli nu pentru ca "nu trebuie" (adica nu-ti da voie statutul de persoana implicata in relatie), ci pentru ca asa simti. Dupa parerea mea, cel care se abtine de la a insela doar pentru ...
Re: Cati bani din 1 feb 2009 05:19 de ExoticDream
Nu de mai multi decat ai nevoie daca esti singur/singura. Singura deosebire este ca uneori cheltuieste el mai mult, alteori ea, in functie de posibilitatile de moment ale fiecaruia. Si daca nu esti in cuplu, mergi la film, teatru, in vacanta, iti ...
Re: Re: Mai exista fidelitate? din 1 feb 2009 01:52 de iubire_ura2009
da dar oricat ai iubi persoana cu care stai nu trebuie sa o inseli trebuie sa fie iubire dragoste incredere si in ultimul rand sinceritate asta e cea mai inportanta eu asa sunt de parere
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cati bani din 1 feb 2009 01:45 de acela
topicul e clar :"catzi bani costa"...maturizati-va:)) serios
banii nu ar trebui sa conteze niciodata
nu trebuie sa lasi banii sa te dezumanizeze...
Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 31 ian 2009 20:40 de femme
Stii ce? Cunosc multi care spun asa si eu chiar as vrea sa cred asta!!O:)O:) Stiu ca majoritatea zice: "toti barbatii inseala!!", dar nu cred ca trebuie generalizat.
Ma bucur sa stiu ca mai exista baieti care nu-si inseala ...
Re: o intamplare ciudata din 31 ian 2009 18:53 de DarkAngel
Daca merita sa astepti sau nu, doar tu sti cu adevarat si nimeni nu iti poate spune.
O intamplare ciudata din 31 ian 2009 17:24 de anonimul
A fost o fata… sa zicem ca eu m-am indragostit de ea foarte repede, si simteam si din partea ei parca acest lucru. Lucrurile au avansat atat de lin, ca intrun vis si destul de repede pana cand sa ajuns intro buna seara la sex. In momentul cand ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 31 ian 2009 15:01 de ExoticDream
Din cate inteleg, esti insarcinata de cel putin 3 luni, asa ca ideea unui avort vine prea tarziu. Cand ai avut ultima menstruatie?
P.S. Daca vrei comunicare prin mesageria noastra sau e-mail, inregistreaza-te, postarea IDurilor pe forum nu ...
Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu din 31 ian 2009 13:11 de helen
:heart::p pai cum vrei sa fii?eu cred ca trebuie sa faci sex atunci cind te cosatoresti cu pers iubita:(
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex ! din 31 ian 2009 12:00 de baby
e cam...:`
daca fata are orgasm....ea trebuie sa reziste pana termina si baiatul....eventual sa mai aiba vreo 10-15 orgasme pana ejaculeaza el:lol:sa tipe si sa se auda gemetele pana la etaju 8.
daca termina baiatul...dom'le tre sa punem ...
Re: Re: Re: Fimoza? din 31 ian 2009 10:15 de vladbodan
da, ma verifica , iar la 11 ani sau 12 cand am fost operat, in vacanta de vara , stateam acasa cu puta in ceai de musetel , si mai vedea sa verifice cum e , nu aveam treaba pentru ca eu inca nu am inteles ce trebuia sa se intample :~*
Re: Cati bani din 31 ian 2009 09:55 de SORIN28
Bozgure...cumva banii fetelor nu au serie si nu-i primeste la magazin?:D Sa isi faca ele probleme despre cati bani le trebuie ca sa ne tina langa ele ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa fac primul pas in mater din 31 ian 2009 07:43 de acela
fa ce simti tu cand simti tu.sincer...nu as tine niciodata cont de ce zic nishte cunoscuti pe forum.adika e ok ca opinie,dar la urma urmei trebuie sa faci ce simti tu.pana si ce am zis acum e de trecut cu vederea,pt k sunt pe forum:))...
oare cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima Partida din 31 ian 2009 06:54 de acela
peste 4 zile fac 24 si...am facut-o prima data pe la 16, cu o tipa cu care am stat cam 5 luni. a fost frumos:D...totul...
totdeauna am privit varsta de 17 ani ca fiind potrivita pentru o fata sa isi inceapa viatza sexuala.asta nu inseamna neaparat ...
Re: fata virgina din 31 ian 2009 06:45 de acela
sansele sunt minime sa iasa ceva cu adevarat bun din asta.se spunea,ca o vorba, ca un baiat nu o sa se casatoreasca niciodata cu o fata pe care o dezvirgineaza.nu shtiu cat adevar este,dar...eshti intr-o situatie kam nasoala. eu fac 24 de ani peste ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 31 ian 2009 04:00 de Alynutza
buna. . .ma cheama alina am 16 ani si sunt gravida. . nu stiu in kt dar cert e ca am burtik si in noiembrie mi venit fff putin decembrie deloc si ianuarie iarasi deloc. . am facut 3 teste si miau iesit pozitive. . . mama a aflat. . ma trimite la ...
Re: Ma indragostesc prea repede de fiecare data din 31 ian 2009 02:06 de roxana
:~*
Re: fetele...cine le intelege?? din 31 ian 2009 00:50 de deuzza666
de ce se presupune ca trebuie sa fie invers ? poate ca asa arata femeia in imaginea ta,ca fiinta delicata,insa lucrurile nu mai stau chiar asha .. wanna be si anturajul determina asta.
cum ai si spus-o .. de pe o zi pe alta,una se apucase de ...
Re: Re: Re: Fimoza? din 30 ian 2009 22:32 de Pasaroi_Cuminte
DA , este obligatoriu.
Micuti intelegand pana in 5-6 ani.
Pagina 466 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
82 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |