Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ce varsta au fetele org din 13 ian 2009 21:58 de vladbodan
aha , si ai impresia ca din primul moment in care a introdus-o trebuie sa aiba orgasm? patetic... de ce nu pui un pahar cu apa in fata ta si te uiti la el pana se goleste ... si evident ca nu se va golii daca nu-l rastorni:wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate face din 13 ian 2009 21:41 de vladbodan
daca tu nu poti atunci cel care a scris acele randuri de ce a putut sa generalizeze? o fi fost ruda cu becali si isi permitea luxul :`
si inca o chestie :-* ceea ce ai descris tu ca ai vrea ... e doar perfectiunea intruchipata pentru tine :) ...
Re: Comparatii in sanatate si in viata ! din 13 ian 2009 00:02 de simosimina
mi se pare aiurea ce ai scris tu aici...se vede ca era 7-8 dimineata.. :))
In fine..eu sunt credincioasa..dar nu foarte..adica..nu ma duc la biserica, nu ma rog seara, nu imi fac cruce.. dar in sinea mea..cred..
Si mi se pare aiurea ca tu nu ...
Re: Cine are piercing? din 12 ian 2009 16:06 de mara88
mai am 6 in urechi . am avut si 2 in buza dar mi ia scos boyfriend-ul . as vrea sa-mi pun in sept si/sau in spranceana , dar trebuie sa mai tratez cu prietenul :D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala priete din 12 ian 2009 13:42 de vladbodan
:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::ok::-*
Re: se poate ierta? din 12 ian 2009 12:30 de vera_mary88
Asta trebuie sa stii doar tu...doar tu stii daca o poti ierta daca poti trece peste ce a facut..totusi sa se culce cu altul asa din a doua zi...nu stiu normal ar fi trebuit sa stea sa sufere mai ales ca a stat cu tine 3 ani....sau poate dorea ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum intrebi daca are vreo bts din 12 ian 2009 07:51 de Bozgoru
cel mai simplu e sa nu-ti faci ca partener de sex pe cineva cu totul necunoscut.... trebuie macar sa sti ceva despre el... daca e futacios.. sau daca e o panarama infecta... deci... nu se fac partenerii de sex prin ,,blind date,, ca e cam ...
S-a rupt ata? din 11 ian 2009 22:34 de sLz
ok deci nu stiu cum intelegeti voi dar din cate stiu eu ata penisului si cea vestita cand esti "virgin" este cea care iti inconjoara capul penisului ( se vede cand il decalotezi) buuuuuunnnnnnnnnnn la mine acea parte care il inconjoara s'a rupt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 21:57 de angela
Si tu la fel, sa ai parte de o iubire sincera..:ok::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 19:37 de baby
Nu te mai gandi ca nu poti.
Il poti iubi...dar nu deodata.
Si lasa teama pt ca trebuie sa fim femei curajoase :lol:
Poate iubirea e pe langa noi.....eu o simt:lol:....e aproapeeee:love:
HM..nu are rost sa ma mai gandesc....se rezolva totul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2009 19:03 de angela
Well si la mine se intampla cam la fel, doar ca eu sunt cu cineva insa incerc sa il iubesc,desi parca nu pot. Mi-e teama sa nu fiu ranita, pentru ca am patit-o destul de rau. Nu ma gandesc la cineva, dar ma gandesc la trecut, pentru ca stiu cum a ...
Re: iati inima in dinti si fati curaj din 11 ian 2009 13:07 de anonim
:):):):)
Re: Nu stiu sa sarut! din 11 ian 2009 13:05 de andry
Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf din 10 ian 2009 20:12 de crisexpert
lol
In cartea mea de bio nu scria nimic despre asta. Doar chestii neinteresante...
Daca tu cu 20 le ranesti aia care au 30 ce fac?Crime in serie?lol
s-a dus la femei.
Descovery prezinta: Explorarea unei lumi necunoscute: Vaginul
Si prin cate ...
Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri din 10 ian 2009 19:24 de nfdbymlv
Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei din 10 ian 2009 19:22 de nfdbymlv
Daca a dat in tine o data, indiferent de motiv, o va face si urmatoarea data.Cu un asemenea om nu poti discuta de remedierea situatiei, mai ales daca e oficial ca te-am amenintat ca daca il parasesti,iti va face rau.Nu trebuie sa-l previi ca il ...
Re: Decalotarea trebuie neaparat ?? din 10 ian 2009 16:07 de HxxxxxN
Din cate inteleg reusesti sa-l decalotezi doar putin...incearca sa il decalotezi sa descoperi tot capul...nu-ti fie frica...ustura putin dar vei reusi sa-l decalotezi...
Re: Re: Vreau mai mult decat o privire din 10 ian 2009 15:07 de valentine
Reciteste si tu ce ai scris. Intelegi ceva?:huh:
Re: Re: Decalotarea trebuie neaparat ?? din 10 ian 2009 15:06 de zigu23
eu cred ca veai avea probleme numai in cazul fetelor mai "stramte" sau carora lubrifierea este mai putina io am avut ceva probleme dar la mine a fost cred ca din cauza alcalinitatii ei. oricum akuma folosesc numai lubrifiant sa nu mai apara rani
...
Re: Vreau mai mult decat o privire din 10 ian 2009 11:23 de angela
Tu faci studii cand iesi pe strada si iti notezi in chestionar, azi 5 fete m-au privit, 3 nici nu s-au uitat la mine, etc,etc????:wacko:Unde duce lipsa de ocupatie!!!Ai putea sa te angajezi la diferite firme, care fac sondaje de opinie pe strada, ...
Pagina 474 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |