Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: masturbare pe strada din 6 ian 2009 00:50 de ExoticDream
Un pic de dreptate are si el aici, trebuie sa recunoastem.... Sunt de toata jena acele fustite minuscule si bluzite mulate care nu lasa loc prea mult imaginatiei.... Ceea ce pune capac la toate este modul in care se comporta posesoarele lor: in ...
Re: Re: Re: La ce varsta v-ati inceput viata sexua din 5 ian 2009 22:28 de Incepator
Din ce in ce mai multe cazuri sub 18 e clar..vine sfarsitu' lumii...
:lol::lol::lol:
Sper sa ma prinda virgin...poate am vrun atu'...
:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: La ce varsta v-ati inceput viata sexuala? din 5 ian 2009 22:23 de Emaaa
aproape 17, a fost exact cum trebuie, placut, protejat cu persoana iubita :):heart:
Re: Re: Nu stiu ce sa fac din 5 ian 2009 21:48 de GhoTiK
Angelaaaaaaaaa:lol:
Re: Nu stiu ce sa fac din 5 ian 2009 20:19 de angela
Un coleg de clasa ti-a spus sa faci dragoste, asa din prima ???:blink:Well, draga mea de ce va complicati voi viata nu stiu. E simplu, ii spui acelui tip ca tu ai deja prieten.Sau ce te tenteaza sa te culci cu colegul?:rolleyes::-`Eu vad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 din 5 ian 2009 17:10 de angela
E bine ca cel putin esti destul de echilibrat, si asta ma bucura avand in vedere ca multi baieti de 15 ani nu gandesc asa ca tine. E bine sa te astepti si la mai rau, pentru ca nu stii niciodata ce fel de persoana e cea de langa tine. Dar ai ...
Re: Re: Re: masturbare pe strada din 5 ian 2009 09:11 de pacpac
eu cred ca dejea te autosatisfaci in public.frate la multi li se scoala cand vad una buna pe strada dar asta nu inseamna ca trebuie sa o scoata si sa ii dea in cap
Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 5 ian 2009 01:02 de Eu
Inca de la inceputul relatiei el mi-a spus ca nu ar vrea ca eu sa fac vreodata ceva cu ce nu sunt de acord. la filme ne uitam impreuna, iar initiativa am luat de nu stiu cate ori. surprize i-am tot facut: de la stiptease pana la roluri in ...
Re: abc.. din 5 ian 2009 00:06 de Pasaroi_Cuminte
Neah , Love +Light+Peace=KITARO
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
De aceea avem DVD-uri :devil:
Mi-am pus-o in semnatura ( link-ul )
poti sa faci publicitate cat vrei.
Sîc, sîc,sîc :p
(Da Baby, stiu nu-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2009 00:03 de cooLZero
hehe :*:*:*:* vera_mary88 ce pot sa zic mc :flowers:... In cele din urma am reusit in "vacanta" asta ... am urmat pasii tai .. :P ... prima data am localizat pct-u ( dupa mine numa intre 3 si 5 cm nu e aflat ca nu ajung dak bag numa un deget ...
abc.. din 5 ian 2009 00:02 de Incepator
Chinezarii...Daca o ascultam toata..adormeam cu capu' pe tastatura...asa ti-am dat sa asculti ceva mai energic .
Cat despre publicitate, cu cat e mai deasa cu atat tine privitorul in suspans...bine nici prea deasa ca il plictiseste ...o sa am ...
Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 4 ian 2009 23:44 de DarkAngel
Afla daca cumva are vreo fantezie pe care este posibil sa o indeplinesti,Daca este stresat incearca sa vezi in ce perioada a zilei este cel mai stresat si astfel fa legatura cu ce se intampla in perioada aia a zile si gasesti cauza.
Vezi la ce filme ...
Re: intrebare din 4 ian 2009 23:25 de Incepator
Si-a bagat degetu' nu penisu' deci esti dpdv psihologic...dar fizic nu mai esti .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 4 ian 2009 22:51 de baby
da sigur....nu poti sa imi dai si alte batai de cap?:huh:
exact unicode imi lipsea:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul din 4 ian 2009 22:39 de Pasaroi_Cuminte
Pune-ti Unicode. :cat:
In viata trebuie sa fii modest.:`
http://www.trilulilu.ro/fl0rins/749d07327a1df0
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 4 ian 2009 20:06 de Durden93
in primul rand, am sunat-o in seara asta si am decis sa ne intalnim sambata, caci ea are f. multa treaba zilele acestea (sa predea un referat la sc.)
acum, pt. angela mai intai... nu stiu cum, dar ceva m-a atras la ea (in afara de frumusete) si eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 4 ian 2009 19:04 de Catrinel
de o luna nu vede problema??are ceva care il preocupa..fie vreo afectiune, fie vreun gand.de o luna??da-i doua palme sa se trezeasca..cum sa-ti spuna ca nu vede problema de 1 luna.ca sa primesti sfaturi, trebuie sa gasesti cauza.e vizibil ca il ...
Re: Re: Re: Exista OB pentru virgine? din 4 ian 2009 17:35 de Emaaa
nu patesti nimic :-j...adik trebuie sa fii atenta sa nu bagi/tragi ca apucata shi sa te speli inainte si dupa. Fa-ti griji mai mult pentru partea de igiena si mai putin de cea cu virginitatea, pentru ca la urma urmei e o kestie legata de psihic
Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 4 ian 2009 14:22 de ExoticDream
Multumesc pentru gandul bun, dar nu cred ca ma poti considera o exponenta a majoritatii fetelor din ziua de azi pentru ca am opinii un pic mai... conservatoare, sa zicem. Hai sa vedem ce pot sa spun despre cazul tau....
In primul rand, te ...
Re: Re: Ce prezervative recomandati? din 4 ian 2009 13:09 de baby
folosit cum trebuie nu se sparge.
ideea e ca vaginul sa fie bine lubrefiat pt ca daca nu e prezervativul se usuca si el si se rupe.
cat despre faptul ca aluneca de pe penis......nu cumva a fost pus invers?:lol::lol:
ca de alunecat nu vad de ...
Pagina 476 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |