Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cateva sfaturi nu din 1 ian 2009 12:20 de jizabell
ok.ms.eh..aqm lasa-l asa..;):)
mama...si eram 100% sigura ca scrisesem iubit..:lol:
Re: Re: Re: o intrebare ptr baieti/barbati din 1 ian 2009 06:17 de valentine
Nu cred ca se orienteaza nimeni dupa criterii gen "domne tre sa aiba fatza frumoasa, la corp nu conteaza" ci mai degraba se urmareste un echilibru intre elemente. De ex, o tipa frumoasa foc la fatza dar cu un corp nu extrem de frumos nu o sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-a din 31 dec 2008 20:42 de ExoticDream
Nu valentine, ci eu am schimbat titlul pentru ca el trebuie sa constituie o sinteza a subiectului pentru ca ulterior alti useri pot avea nevoie de informatii pe o anumita tema pe forum, iar un titlu ca "Help, probleme!" sau "Please, sfaturi!" nu ...
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 31 dec 2008 18:58 de stefan
si eu as vrea sa stiu despre asta,daca trebe sa le curga neaparat,nici la pr mea nu ia curs , si zicea ca era virgina,eu o cred,.ca nushu cine a zis mai sus, ca sunt si alte semne dupa care potzi satzi dai seama daca e asea sau nu, dar fetele mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 dec 2008 12:23 de GhoTiK
aia da scoala:unsure:
la ce imi trebuie mie medicina cand pot face asemenea scoli...:unsure:
:lol::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar din 31 dec 2008 11:29 de Me
Ce usor e sa faci afirmatii fara a apela la gandire .
O cunosti tu pe domnisoara si stii sigur ca o sa devina curva la 20 de ani !
Cat de tare ma indispune pudibonderia asta hipercomunista !
Mai bine spune ca nu e pregatita , ca trebuie sa o ...
Re: Hmmmm, prea tarziu, nu credeti??? din 31 dec 2008 09:07 de angela
E normal sa te rascoleasca.Tu ai simtit ceva pentru el, l-ai iubit, insa el nu a apreciat acest lucru. Acum si-a dat seama ce a pierdut, si vine ca un mielusel la usa ta. Si mie mi s-a intamplat o parte din povestea ta. Partea cu inselatul, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare b din 31 dec 2008 03:52 de ExoticDream
Ca bine zici! Ei spun ca nu-i vina lor, cica natura i-a lasat asa... slabi...
:((:((:((
Marimea penisului. din 31 dec 2008 01:12 de SyncDeep
ok oameni buni ..am doar 18 ani..dar cred ca mi-am dat seama de toata vrajeala:
1-nu numai penisul conteaza ca sa faci fata sa se simta bine..
2-conteaza marimea..dar nu este imposibil sa o faci sa se simta bine chiar daca nu ai 1 m ...
Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 13:29 de GhoTiK
exact:ok:
Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 13:18 de onlyforgod
auzi mare tragedie la tine ca nu sti sa sarutzi , in primul rand ca sa sarutzi nu trebuie sa inveti o carte ... trebuie sa te lasi dusa de val si de instincte ,
Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 13:17 de jizabell
mersi mult:Dsfaturile tale sunt chiar bune.o sa-mi fie de folos:ok::lol:
:*:*:*
Re: Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 13:10 de jizabell
"cu respect,incepator"...da..numai respect n-a fost in raspunsul tau.ms ptr melodie..f frumoasa.mah!!yo nici makr nush sa sarut si u vii cu chestii precum:"Daca mai vii cu conceptii d'astea gresite, s-ar putea sa iti dedic special tie melodia : ...
Re: Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecint din 30 dec 2008 12:18 de GhoTiK
la ce te poti astepta de la copii?:lol:
habar n`au ce e sexul si cu ce se mananca...nu ai ce sa le ceri...
uita`te cate topicuri sunt pe forum deschise de copii...si aici sunt o gramada de exemple..gen "daca inghit sperma pot face gastrita?" oO ...
Re: L-am cunoscut in aeroport.... din 30 dec 2008 11:55 de GhoTiK
pai daca e asa cum zici,inseamna ca te place:) si daca va intelegeti bine si aveti atatea in comun,ar fi pacat sa ratezi o asemenea sansa. Din cate am inteles,el e din Italia,nu? sau te`a invitat sa mergeti in Italia?:)
oricum...give it a ...
Baga.i tu pe el in seama din 30 dec 2008 02:10 de KyCround
Sunt perfect de acord.Ca sa fii bagat in seama de baieti trebuie sa te remarci, sa vorbesti cu fetele, cu alti baieti, care vin sa vorbeasca cu voi. Daca stai in coltul tau si plangi nu te va baga nimeni in seama, poate doar asa din mila ' ...
cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 01:52 de KyCround
Sa nu faci pe inabordabila prea mult, foarte multe fete fac chestia asta si pierd.
Nu rade tot timpul, cand spune un coleg ceva, nu rade in continuu si daca nu ai inteles si nu rade tare.
Incearca sa te joci cu baieti, le zambesti, cand iesi din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aparitia spermei din 30 dec 2008 00:56 de Incepator
1.Esti un distrus...ai facut obiectul Limba si literatura roamana cu femeia de servici sau spalatoarea de wc-uri .
2.Eu la 13 ani aveam CU TOTUL SI CU TOTUL alte preocupari .
3.Nu stiu cum sa va zic ... dar ... mie mi se pare ca ... asta e ...
Re: Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 00:49 de Incepator
O alta pustoaica de liceu...
Care ar trebui sa puna mana pe carte...ea e exigenta cu baietii...aspect fizic alea alea ...
Vezi ca (personal) mi-ai facut greata :x nu stiu de ce ... doar prin ceea ce ai descris probabil...
Pune mana pe carte si ...
Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi.plzz din 30 dec 2008 00:31 de Nick_4you
Cu cel de-al 2 baiat te-ai despartit doar dupa o zi pentru ca nu stiai sa saruti :|
:blink: :|
Lasa-te dusa de val cand va apropiati si o sa vezi ce iese ;)
Mult succes %%-
Pagina 478 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
114 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |