Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: din 26 dec 2008 19:06 de Dorian
EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE !!!SAMI SPUI DACA AI AFLAT CVA!?
Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 26 dec 2008 13:25 de andreea834u
in mod sigur e copy+paste dar ca sa ajungi pe acele site-uri si sa citesti asa aberatii trebuie sa fii putin cu capu'oricum chiar daca nu e adevarat e vreun vis erotic bolnav:wacko:
Re: o mica problema din 25 dec 2008 08:32 de SORIN28
E de la prezervativ. Spala-l pe ala mic cu niste ceai de musetel si trece :ok:
Re: o mica problema din 25 dec 2008 01:27 de baby
poate e pur si simplu o reactie intre substantele voastre.
incearca sa il speli cu ceai de musetel ca am auzit ca e bun.......sau daca nu medic
:,:-*
Re: o mica problema din 25 dec 2008 01:00 de simosimina
nu e normal c s intampla...treb sa te duci la un medic sa vezi.. Poate ai luat ceva de la ea.. De la prezervativ nu are cum sa fie.. Deci cred k are ea ceva..paote fi candida..sau poate fi ceva mai rau..
Penis rosu, mancarimi.... din 24 dec 2008 23:19 de luinwe
deci....dupa ce am facut sex protejat cu prietena mea...ea mia spus ca ar vrea sa facem fara prezervativ...m-am dus la baie m-am spalat...si am facut "putin" sex neprotejat...la o zi de la momentul respectiv, penisul meu e rosu, si simt mancarimi... ...
Re: Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 24 dec 2008 23:18 de Listener
Sa nu crezi ca faci aceeasi chestie la florari cum faci la impinsul la bara B)
Re: : O problema legata de penis din 24 dec 2008 20:22 de xproblem
Motivul pt care ti sa strambat penisu spre stanga este de la masturbare.An acel moment u ti penisul cu mana dreapta si acesta sta inclinat spre stanga.Ancearca sa faci cu stanga :)) aceasta problema nu ati va avecta viata sexuala
Re: Intalnirea de la magazin.... din 24 dec 2008 15:26 de DarkAngel
De ce sa complicam lucrurile cu invatarea unor replici care s-ar putea sa nu se potriveasca la momentul respectiv etc etc.
Simplu cand trece si te atinge intra in vorba cu el.
Cum? Asa: "Salut" din moment ce se tot uita la tine insistent si se ...
Re: Re: Re: Cosuri pe penis???? din 24 dec 2008 13:56 de SORIN28
Sa mori tu:blink: chiar tre' sa-ti scrie o scrisoare pe o adresa? Daca esti "doctor" de ce nu iti misti putin hoitul si ii dai un sfat?:ok:
Cumva trebuie si programare?:lol:
Re: Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 24 dec 2008 10:32 de onlyforgod
la flotari de obicei se lucreaza majoritatea grupelor mai mult sau mai putin , inclusiv spatele daca faci cu priza larga
Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 24 dec 2008 03:40 de DarkAngel
Cand facem flotari folosim pectoralii si tricepsul.
pentru spate trebuie o miscare de tragere cu bratele de sus in jos sau de jos in sus cu trunchiul inclinat.
Sau sa facem tractiuni sau sa ne cataram pe ceva folosindu-ne de brate.
NU inteleg cum ...
Re: Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 23:09 de Listener
Vrajala nu reproduce nimic din miscarea "aeroba" care te oboseste si slabeste....
Mai bine fa miscari kata de karate infinit mai eficiente ;)
PS:1000 de calorii te rog in somn se pun la loc :)
O sa pun si de slabit miscari aerobe...daca ...
Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 20:42 de onlyforgod
eu unul nu prea am inteles , fi mai coerent
Re: Re: avort la 7 luni din 23 dec 2008 20:26 de DIANA
CRED CA NIMENI NU INTELEGE GRAVITATEA ACESTUI FACT, ABIA AM AVUT O VECINA CARE SI-A PROVOCAT AVORT LA 7 LUNI, COPILUL ARE 1.800KG, MAI BINE TE GANDEAI INAINTE CAND AVEAI 2-3 LUNI. ACUM TOT CVE TREBUIE SA TRE GANDESTI ESTE CA IN TINE AI SANGELE TAU, ...
Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 20:12 de Listener
Bun in primul rand....
Stim de la sala ca masa musculala se produce prin greutate mare (forta mare cca.70-80%)-6 10 repetari per serii...
Tonifierea (mentinerea in forma) cu greutati mici (forta mica cca.20 -30 %)-15-20-25 repetari ...
Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 19:28 de onlyforgod
de obicei exercitiile care le faci cu greutatea corpului sunt exercitii mai mult de tonifiere si rezistenta,
daca se doreste o crestere musculara sporita trebuie facut un antrenament cu greutati ( cel mai bine la sala de forta - ...
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 23 dec 2008 17:43 de Jairzinho
si fetele aste sunt proaste(scuzati expresia) daca de la varsta de 15-16 ani fac sex oral si mai fac si cui nu trebuie(adica la baietzashii astia smecherii si laudarosi).....asta e isi merita soarta .........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci p din 22 dec 2008 19:11 de micutza
da, chestia e ca si pe mine a inceput sa ma caute..dupa o luna de zile...ma suna..imi da sms-uri...
nu m-a cautat o luna de zile ..si ma cauta acum...
si mie mi-e greu sa il uit...inca il iubesc, dar totodata iubirea nu este de ajuns daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i din 22 dec 2008 19:10 de vladbodan
si eu vorbeam la modul general , chiar nu-mi pasa daca ma inseala atata timp cat nu o vad eu , in povesti nu cred , deci , eu traiesc cu gandul ca e doar a mea si asta ma face sa ma simt fericit , nici eu nu am inselat , na , daca tot intram la ...
Pagina 480 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |