Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 26 dec 2008 19:06 de Dorian

EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE !!!SAMI SPUI DACA AI AFLAT CVA!?

Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 26 dec 2008 13:25 de andreea834u

in mod sigur e copy+paste dar ca sa ajungi pe acele site-uri si sa citesti asa aberatii trebuie sa fii putin cu capu'oricum chiar daca nu e adevarat e vreun vis erotic bolnav:wacko:

Re: o mica problema

din 25 dec 2008 08:32 de SORIN28

E de la prezervativ. Spala-l pe ala mic cu niste ceai de musetel si trece :ok:

din 25 dec 2008 01:27 de baby

poate e pur si simplu o reactie intre substantele voastre. incearca sa il speli cu ceai de musetel ca am auzit ca e bun.......sau daca nu medic :,:-*

din 25 dec 2008 01:00 de simosimina

nu e normal c s intampla...treb sa te duci la un medic sa vezi.. Poate ai luat ceva de la ea.. De la prezervativ nu are cum sa fie.. Deci cred k are ea ceva..paote fi candida..sau poate fi ceva mai rau..

Penis rosu, mancarimi....

din 24 dec 2008 23:19 de luinwe

deci....dupa ce am facut sex protejat cu prietena mea...ea mia spus ca ar vrea sa facem fara prezervativ...m-am dus la baie m-am spalat...si am facut "putin" sex neprotejat...la o zi de la momentul respectiv, penisul meu e rosu, si simt mancarimi... ...

Re: Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati

din 24 dec 2008 23:18 de Listener

Sa nu crezi ca faci aceeasi chestie la florari cum faci la impinsul la bara B)

Re: : O problema legata de penis

din 24 dec 2008 20:22 de xproblem

Motivul pt care ti sa strambat penisu spre stanga este de la masturbare.An acel moment u ti penisul cu mana dreapta si acesta sta inclinat spre stanga.Ancearca sa faci cu stanga :)) aceasta problema nu ati va avecta viata sexuala

Re: Intalnirea de la magazin....

din 24 dec 2008 15:26 de DarkAngel

De ce sa complicam lucrurile cu invatarea unor replici care s-ar putea sa nu se potriveasca la momentul respectiv etc etc. Simplu cand trece si te atinge intra in vorba cu el. Cum? Asa: "Salut" din moment ce se tot uita la tine insistent si se ...

Re: Re: Re: Cosuri pe penis????

din 24 dec 2008 13:56 de SORIN28

Sa mori tu:blink: chiar tre' sa-ti scrie o scrisoare pe o adresa? Daca esti "doctor" de ce nu iti misti putin hoitul si ii dai un sfat?:ok: Cumva trebuie si programare?:lol:

din 24 dec 2008 10:32 de onlyforgod

la flotari de obicei se lucreaza majoritatea grupelor mai mult sau mai putin , inclusiv spatele daca faci cu priza larga

Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati

din 24 dec 2008 03:40 de DarkAngel

Cand facem flotari folosim pectoralii si tricepsul. pentru spate trebuie o miscare de tragere cu bratele de sus in jos sau de jos in sus cu trunchiul inclinat. Sau sa facem tractiuni sau sa ne cataram pe ceva folosindu-ne de brate. NU inteleg cum ...

din 23 dec 2008 23:09 de Listener

Vrajala nu reproduce nimic din miscarea "aeroba" care te oboseste si slabeste.... Mai bine fa miscari kata de karate infinit mai eficiente ;) PS:1000 de calorii te rog in somn se pun la loc :) O sa pun si de slabit miscari aerobe...daca ...

Re: Re: Re: Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 20:42 de onlyforgod

eu unul nu prea am inteles , fi mai coerent

Re: Re: avort la 7 luni

din 23 dec 2008 20:26 de DIANA

CRED CA NIMENI NU INTELEGE GRAVITATEA ACESTUI FACT, ABIA AM AVUT O VECINA CARE SI-A PROVOCAT AVORT LA 7 LUNI, COPILUL ARE 1.800KG, MAI BINE TE GANDEAI INAINTE CAND AVEAI 2-3 LUNI. ACUM TOT CVE TREBUIE SA TRE GANDESTI ESTE CA IN TINE AI SANGELE TAU, ...

Re: Re: Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 20:12 de Listener

Bun in primul rand.... Stim de la sala ca masa musculala se produce prin greutate mare (forta mare cca.70-80%)-6 10 repetari per serii... Tonifierea (mentinerea in forma) cu greutati mici (forta mica cca.20 -30 %)-15-20-25 repetari ...

Re: Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 19:28 de onlyforgod

de obicei exercitiile care le faci cu greutatea corpului sunt exercitii mai mult de tonifiere si rezistenta, daca se doreste o crestere musculara sporita trebuie facut un antrenament cu greutati ( cel mai bine la sala de forta - ...

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 23 dec 2008 17:43 de Jairzinho

si fetele aste sunt proaste(scuzati expresia) daca de la varsta de 15-16 ani fac sex oral si mai fac si cui nu trebuie(adica la baietzashii astia smecherii si laudarosi).....asta e isi merita soarta .........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci p

din 22 dec 2008 19:11 de micutza

da, chestia e ca si pe mine a inceput sa ma caute..dupa o luna de zile...ma suna..imi da sms-uri... nu m-a cautat o luna de zile ..si ma cauta acum... si mie mi-e greu sa il uit...inca il iubesc, dar totodata iubirea nu este de ajuns daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i

din 22 dec 2008 19:10 de vladbodan

si eu vorbeam la modul general , chiar nu-mi pasa daca ma inseala atata timp cat nu o vad eu , in povesti nu cred , deci , eu traiesc cu gandul ca e doar a mea si asta ma face sa ma simt fericit , nici eu nu am inselat , na , daca tot intram la ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 480 din 1098
«   1 ... 477   478   479   480   481   482   483 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare