Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex..tratament

din 28 sep 2008 23:34 de dtp

Pe langa faptul ca nu poti avea contact sexual in timpul tratamentului cu ovule in cazul candidei trebuie sa urmeze tratament si prietenul tau (daca nu o face deja). Altfel dupa tratament risti sa iei din nou de la el.

Re: Relatie versus Aventuri

din 28 sep 2008 22:57 de nemesis

Avantajul este ca nu trebuie sa faci sex pentru cartofi prajiti! Ce imbecil! :wacko:

Re: Dame de companie: pro sau contra?

din 28 sep 2008 22:47 de nemesis

Nu. Mi se pare aiurea. Stai sa-i explici ceea ce vrei, cum vrei, cand vrei... Nu crezi ca-i mai bine sa ai o partenera stabila pentru astfel de fantezii? "A merge" la o partenera stabila este ca si cum ai merge la o "profesionista pe tine"... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test pentr

din 28 sep 2008 22:20 de za'one

:.

Re: Re: sex..tratament

din 28 sep 2008 21:46 de fiorela

si eu iau ovule,tot medicul mi lea recomandat pt k am o problema .nu conteaza dar trebuie sa stii ca nu poti avea contacte sexuale atat timp cat folosesti ovulele.poate in pauza de 7 zile poti avea contacte.cel mai bn ar fi sa te interesezi la un ...

Diane. Ce trebuie sa fac?

din 28 sep 2008 21:25 de mercury345

Iau Diane 35 la prescriptia medicului de cateva luni. Am avut un contact sexual in ziua cand luam a 14-a pastila (din 21). Doua zile mai tarziu am intarziat 14 ore la luarea pastilei. Exista pericole in ceea ce priveste acel act sexual? ? Cat ...

Re: Este posibila marirea penisului???

din 28 sep 2008 21:10 de x***

eu i-ti zic sa fii linistit ,marimea se incadreaza la categoria de medie deci e bine, ce crezi care zic ca o au de 18-19 zic adevarul? ,da sint si care o au da in general 14-16 cm aici sint majoritatea ,te rog sa nu crezi in nici-o metoda de marire ...

Re: Este posibila marirea penisului???

din 28 sep 2008 15:05 de FlashBang

alinush(:D)...un reportaj asemanator am vazut si eu la emisiunea Laurei Andresa....un Dr. din bucuresti, facute poze inainte si dupa....etc. Si zicea omu: ca acu` depinde si de marimea penisului: daca are 5 cm, exista shanse peste 80% sa se ...

Re: Re: SEX NEPROTEJAT

din 28 sep 2008 14:59 de pacpac

eu stiu ca prima luna trebuie sa eviti sa termini in vagin.Din a 2-a nu mai e problema.Asa stiu eu

Re: Re: Injectiile anti-baby

din 27 sep 2008 22:53 de mada

Buna! Nu va suparati...dar vreau sa stiu si eu daca a folosit cineva aceste contraceptive injectabile... Trebuie sa ti le prescrie medicul dupa organismul tau? Voi ce imi recomandati? Cam cat ajunge o injectie? ,,vreau sa renunt la pilule si m-am ...

Re: Re: Re: Re: Din categoria

din 27 sep 2008 22:53 de GhoTiK

cati ani ai? 14-15 asa-i?O:)

Re: sex..tratament

din 27 sep 2008 20:11 de pacpac

de ce nu suni doctorul care ti-a prescris astea?

Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 27 sep 2008 20:09 de Int3rzisA

Problema nu e foarte mare, si eu pateam la fel il scoteam si a doua zii se inchidea. Dupa 3 luni poti sa-l schimbi asa e recomandat, insa eu l-am schimbat la 2 saptamanii sau chiar una numai stiu. cert e ca dupa 4-5 luni asa numai ai nicio ...

Sex.. tratament

din 27 sep 2008 19:53 de Luana

Am avut candida si doctorul mia prescris o crema si niste ovule.Crema am luat-o inainte sa imi vine ciclul si ovulele trebuie sa le iau acum(dar incep de maine seara) si vroiam sa stiu daca pot face sex cu prietenul zilele astea.Adaug ca ovulul ...

Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 27 sep 2008 15:54 de deea

sigur ca se poate,mi sa intamplat si mie,nu e o lege sa-ti curga sange,depinde de himen :ok:

Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

din 27 sep 2008 11:01 de deeadeea21

daca ai luat ac din prima zi a menstre nu ramai insarcinata. daca citesti cu atentie prospectul vei vedea :) . daca le incepi din a 2-a zi sau mai tarziu atunci trebuie protectie suplimentara 7 zile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2008 03:11 de danutz37

baby doar 2 intrebari. de ce nu poti oferi asta prietenului tau? dupa ce el iti ,,face '' un oral il saruti sau mai inainte il trimeti sa foloseasca pasta si periutza de dintzi ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2008 02:52 de danutz37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2008 01:00 de danutz

mey tu daca maninci te caci pe tine ,cum sa nu maninci 2 - 3 ore inainte,ca doar nu bagi pe o gaura si iese pe alta

Re: La 19 ani...inca am ata, este normal?

din 27 sep 2008 00:52 de Listener

Se numeste fraul preputului si nu se pierde (doar la circumcizie,acel preput i-ti tine pielea peste cap "preput") el se intinde si eventual la unii se rupe la extremitati (deobicei langa uretra si extremitatea inferiora "pe pielita)..in general ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 513 din 1098
«   1 ... 510   511   512   513   514   515   516 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare