Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: polutie

din 23 sep 2008 23:12 de baby

citez Sa stii ca nu ai nici o problema. Ejacularea nocturna este un semn ca, din punct de vedere sexual, "functionezi" cum trebuie. Organismul nostru stie sa-si poarte, si singur, de grija. Tensiunea sexuala acumulata poate fi eliberata prin ...

Re: Re: Re:

din 23 sep 2008 23:05 de Trexv

Nu spun ca trebuie de fiecare data cand merge sa urineze... Cred ca 1-2 ori pe zi ajunge si nu, nu se pot produce infectii pentru ca tractul urinar poate aparea doar daca urinarea este intarziata ( de ex: noapte te trezesti ca trebuie sa mergi la ...

Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 23 sep 2008 17:54 de grapini

deci ..shi eu am 14 ani ...eu am ,,invatzat'' ...sa sarut ...la 12 ani .....itzi spun ...prima data este mai greu ..asaha am fost shi eu ..respingeam baetzii ..nu vroooiam ..imi era frik ...trebuie sa ai curaj ...de ex ..ce am facut eu ...am ...

Re: Re: Re: Nimeni???

din 23 sep 2008 16:58 de Blitzkrieg

Pai nu-i aşa ? Omul zice că e pe gratis. Vede ceva pt care nu plăteşte bilet dar de fapt de mult a cotizat la buget pentru acest eveniment. Partea naşpa e că nu organizatorii ies în pierdere , nici primăria ( pentru că îşi recuperează ...

Re: Re: Nimeni???

din 23 sep 2008 16:27 de ExoticDream

Nu am nimic cu berea (desi un pepsi gaseai mai greu), macar nu miroase de la distanta, in schimb aroma de mici te urmarea din parcul Izvor pana aproape de Piata Unirii! Da, asa e: gratis, adica pe banii nostri (cu un singur "i" ;) ). M-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 23 sep 2008 16:21 de mira_printesa18

nu poti spune ca iubesti copii din moment ce ai face un avort....oamenii care gandesc asa nu mai pot fi numiti oameni....eu era sa fiu avortata de mama...am fost la un pas...acum sunt singurul ei sprijin....si nu m-ar da la nimeni pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Du

din 23 sep 2008 15:51 de grapini

deci fetele ...au trecut 8 zile de atunki ...de la contactu' sexual ...pot sa'mi fac testul de sarcina ..??...sau astept pana la 10 zile ...shi mai vreau sa va zik ...dupa 7 zile ..dak sunt insarcinata ..trebuie sa am ceva simptome neobishnuite ...sa ...

Re: Re: Nu pot trece...

din 23 sep 2008 00:24 de Blitzkrieg

:lol:Ai vrea să fii dar nu eşti. O:) Măi omul e posomorât şi tu îl pui să deseneze tablouri şi să le pasteleze cu capul nţ nţ :cat:

Re: Nu pot trece...

din 23 sep 2008 00:19 de katherine

Ia un marker sau ceva, deseneaza conturul unui cerc pe orice perete si apoi sunt convinsa ca stii cum trebuie sa procedezi...Calmeaza-te... eu am incredere in mine, arat bine, lucru care nu a schimbat niciodata faptul ca am fost mereu ...

Re: Nu pot trece...

din 23 sep 2008 00:08 de baby

nu mai sunt virgina si ma pricep la french kiss destul de bine:~* pt faptul ca nu fumezi si nu bei sa stii ca te apreciez:love: cat despre primele 3 ce sa zic.....nici eu nu am uneori incredere in mine...... MEREU zic ca nu arat bine[cu ...

Re: Sacrificii din iubire

din 22 sep 2008 23:43 de carrie

1,3 - se intelege in mai toate relatiile serioase 2 - nu prea merge... in plus eu nu imi dau seama daca schimbarile majore in caracterul unui om se fac PENTRU cineva sau se fac din interior, iar cineva-ul - persoana iubita in speta - joaca mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 sep 2008 23:40 de Incepator

Felicitari, tocmai mi-ai furat un zambet . Omule mi-a ramas tiparita pe retina . Felicitari !:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa c

din 22 sep 2008 18:40 de silviana03

dyanna a facut testul ..eu nu am facut ink ..trebuie sal fac ...peste 7 zile.............................ink nu shtyu ce va ieshi ....sper sa iasa negativ ...iar eu m'am culact cu prietenul meu akuma 2 zile ..shi de aia te intreb ...dc ma doare burta ...

Re: Pentru fete

din 22 sep 2008 14:41 de ursaru

Pai unora chiar le plac tipii timizi,altora "smekerii".O sa o gasesti pe cea care trebuie,stai linistit.Fii tu insuti.

Re: Re: Re: Prima intalnire

din 22 sep 2008 12:18 de Incepator

Trebuie sa ii dai de inteles, nu trebui sa ii spui . ;) Succes :ok: Fara :~*:~*:~*:~*:~*:~*

Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

din 22 sep 2008 10:42 de vladbodan

uau , mai nou sare ... uau frate , ai sifilis si multe altele ... glumesc :lol: chiar nu ti tot una dara curge sau tasneste?

Re: De ce nu-mi sare sperma?

din 22 sep 2008 03:02 de simosimina

Poate ca si nickname-ul tau ne dezvaluie ce faci u mereu :)) In fine...Nu este neaparata nevoie sa sara sperma..Si ca sa sara trebuie sa stii cum sa apesi pe penis(sus la baza ) ca apoi sa o poti controla. Iar cand te masturbezi..nu e neaparata ...

Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

din 20 sep 2008 13:46 de mira_printesa18

ba da ,as renunta.doar ca atunci cand iubesc nu imi fac ochi dulci cu altii...pai as renunta daca as fi sigura ca merita...si daca l-as cunoaste suficient de bine.....asta inseamna ca trebuie sa fiu cu aceea persoana cel putin 1an si ...

Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile

din 20 sep 2008 01:43 de alex_18

am folosit zineryt...imi apar si mai multe...si faza k tr sa faci tratament 3 luni e vrajeala...

Re: Re: Re: Re: anticonceptionale?

din 19 sep 2008 16:08 de carrie

Nu cred ca i=a crescut par aiurea de vreme ce in general Diane 35 se dau tocmai femeilor care au pilozitate in exces... si/sau pentru acnee si microchisturi, dar cu siguranta impotriva parului in exces. Oricum ai dreptate, sunt foarte ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 516 din 1098
«   1 ... 513   514   515   516   517   518   519 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare