Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sexul anal

din 14 sep 2008 12:04 de pacpac

1. nu trebuie sa bagi degetul in vagin ca sa lubrifiezi anusul.In timpul actului sexual cand femeia se uda,vei gasi lichid pe labii,intre anus si vagin,poate chiar sa se scurga si ceva pe anus depinde de pozitie si de cantitatea de lichid. 2. ...

Re: Cu dedicatie pt ExoticDream

din 14 sep 2008 11:29 de baby

cred ca barbatii chestionati aveau probleme de au zis alea:lol: ori erau nevestele langa ei:lol::lol: si e rau daca banii si sexul sunt importante? :,:-*

Re: Cu dedicatie pt ExoticDream

din 14 sep 2008 09:24 de Incepator

Ce chestie....Puteai sa ii trimiti un PM .

Cu dedicatie pt ExoticDream

din 14 sep 2008 03:18 de vali 3 oo

http://www.click.ro/sanatate_frumusete/Sexualitate/studiu-pentru-barbati-nu-sexul-ci-iubirea-primeaza Mai trebuie un studiu care sa confirme si faptul ca pt femei banii si sexul sunt cele mai importante and we're done:flowers:

Re: Ura fata de parinti

din 14 sep 2008 00:44 de anturika

Un parinte nu cred ca ar vrea sa faca rau copilului lui, exista intradevar cazuri si cazuri....ce spunea si baby poate suntem doar furiosi..parinti nu-i alegem noi.... nu cred ca sunt motive sa ajungi sa-i urasti....

Re: Re: Re: sexul anal

din 13 sep 2008 23:50 de Cynthia

de 1 nu comentez,el stie sa explice mai bine ce face. 2.Exista o chestie numita anallingus,si e chiar nevinovata.De scato ce zici? 3.Spre marea ta surprindere,eu simt placere cand fac sex anal si nu sunt singura,crede-ma.Asta cu "eu sufar, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 sep 2008 23:46 de lary_milano

poate poate mai bine taci din gura daca nu sti despre ce e vorba :)[/quote mi-au sters comment-ul...in ziua de azi trebuie trebuie sa spui vorbe convenabile....hmmm...era totusi un coment interesant, si foarte foarte interesant...

Re: La 16 ani..

din 13 sep 2008 23:13 de angela

Nu stiu cat de puternice sunt sentimentele voastre.Eu zic sa treci peste.O relatie cu certuri nu aduce nimic bun.E normal atunci cand ai fost cu cineva mult timp sa existe nostalgia timpului petrecut impreuna, eventual sa mai apara cativa ...

Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 13 sep 2008 22:01 de roxana

sal all am 13 ani si nu stiu cum sa sarut cu limba nustu imi este frik. sa nu dau gres ..:wacko::unsure: as vrea sa incerk cu cnv [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Re: Ruperea ATZEI...

din 13 sep 2008 19:15 de Listener

Si inca ceva prin vagin daca se rup aceste extremitati se infecteaza si risti sa intri in fimoza (bacterii care se depun in interiorul capului la caldura si umiditate ..aici o sa te doara cand urinezi cu mana de z ori mai multa eficienta daca o ...

Re: Ruperea ATZEI...

din 13 sep 2008 19:03 de Listener

1 la mana vad multi virgini pe aici acea ata nu o sa se rupa nici la 90 de ani daca faci de trei ori pe zii pe putin sex atletic :)) 2 virginitatea care este sunt defapt doua probleme extremitatile de la gaura de unde ejaculezi si urinezi(meatul ...

Re: Re:

din 13 sep 2008 17:45 de Blitzkrieg

Simo , heloooou. E aproape de ora 6. Şi ce trebuie să faci la 6 ?. Treeeeebuie să-ţi ieeei me-di-ca-men-te-le. Uite : http://www.trilulilu.ro/scouty_tam/b79bb660c3610a E cu dedicatie. :flowers::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un a

din 13 sep 2008 16:20 de andreea

ok . da prietenul meu stie de sarcina inca din prima zi ...a fost langa mine ... e de acord cu ea ..el m-a sustinut..si m-a convins ca e cel mai bine sa avem un copil ...camin pt el ..nici nu se pune problema..stau sinura de la 17 ani ... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ati fi de

din 13 sep 2008 15:13 de Blitzkrieg

pentru cei care fug de păsărică ca "dreaku" de tămâie.:`

Re: e bine sau rau?

din 13 sep 2008 14:07 de baby

nu ar trebui sa ne uram parintii:ermm: ai mei nu mi-au facut atata rau incat sa ii urasc...dar sunt copii ai caror parinti nu s-au purtat cum trebuia.....si poate de aceea ajung sa ii urasca:ermm: dar oare nu ne grabim noi sa zicem ca ii ...

Ura fata de parinti

din 13 sep 2008 13:15 de mira_printesa18

Cat de mult rau trebuie ca sa iti faca un parinte ca sa il poti ura mult?ce rau ar trebui sa iti faca?oare cxel psihic e valabil...e suficient de mult rau ca sa il poti ura??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ati fi de acor

din 13 sep 2008 11:00 de Incepator

Trebuie deschis un topic cu Replici memorabile de pe forum si asta trebuei trecuta prima !

Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 13 sep 2008 01:02 de Incepator

Vad ca ti-au zis ei tot. Mai trebuie ceva . INTIMITATE . Cat de multa poti . Nici telu' sa sune . Liniste..poti incerca cand esti singura acasa in dush...

Re: Sugestii de agatare a unei fete

din 13 sep 2008 00:19 de Listener

Am sa-ti vand un pont esti virgin ce crezi ca te marcheaza ?? sunt curios Asa e bine ca spui adevarul dar e greu la inceput sa seduci asa ca trebuie sa mergi pe flirt-iubire si la cunostinte ca sa agati in strada ceea nu e imposibil nici pentru ...

Re: Parintii vor sa ma duca la ginecolog!

din 12 sep 2008 22:44 de Listener

Din cate vad eu parintii tai no offence dar bat campii sa te verifice intre picioare...oke poate aveti o traditie etc...dar ca persoana in ceea ce priveste sexul ai voie sa faci ce-ti trece prin cap ..poti gesticula si in locul tau nu as ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 519 din 1098
«   1 ... 516   517   518   519   520   521   522 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare