Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de

din 12 sep 2008 22:06 de luinwe

poate e gay omu:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

din 12 sep 2008 22:04 de tequila

serios!!si ala trebuie sa ne faca pe noi curve dak ala e curvar?

Re: Re:

din 12 sep 2008 21:06 de sgc

gandeste [Cenzurat de NEMESIS] a [Cenzurat de NEMESIS] nici n-as avea dubii [Cenzurat de NEMESIS]

Re: Semnificatia altei expresii

din 12 sep 2008 18:02 de GhoTiK

trebuie sa ma gandesc:lol: k nu inteleg nimic:-`

din 12 sep 2008 14:32 de Alegzandru

....mda e bine ca ai accentuat "acceptate",pt ca o femeie nu trebuie sa faca mofturi cand barbatul ii cere sa faca perversiuni,cand un barbat i-a zis hai sa facem ....... femeia trebuie sa zica da ,chiar daca ii caovine sau nu ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: atza penisului

din 12 sep 2008 14:21 de vladbodan

nu e nici o fimoza , fimoza e o "boala" din nastere , care nu iti permina sa iti tragi pielea jos , si atunci trebuie sa fi operat , dar nu trebuie sa intri in panica , nu trebuie sa ti-o ti asa , sunt creme de desensibilizare , sau poate in ...

Re: Re: Re: Re: Este posibila marirea penisului???

din 12 sep 2008 13:43 de pacpac

pai kegel si mai sunt unlele in care tre sa te masturbezi iar cand simnti ca iti vine sa termini te opresti si incerci sa nu ejaculezi.Astepti putin pana cand iti trece senzatia,coninuii si tot asa cam de 6-7 ori apoi iti dai drumu.Cauta si tu pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un avort

din 12 sep 2008 13:40 de Incepator

Vreau sa imi exprim punctul de vedere, daca ma lasi : Prietenul tau stie de sarcina ? Este de acord cu ea ? Camin pentru copil aveti ? Servicii aveti ? Nu chinui un copil intr-o lume cruda ca a noastra mai bine sa nu vina,decat sa vina si ...

din 12 sep 2008 13:31 de sgc

te-am ajutat prea mult. am chef sa ma mai ajut si pe mine. si-ntre noi fie vorba se preconizeaza ca urmatorul voiaj pe care-l voi face sa fie cam de 9 luni. tu n-ai fost in stare sa-mi demonstrezi ca ma iubesti, in aproape 5 ani de cand te cunosc. ...

Re: Cum sa uit..?....

din 11 sep 2008 22:55 de ExoticDream

Din nefericire, nu poti da timpul inapoi.... greselile din trecut te urmaresc si singurul paliativ ar fi sa inlocuiesti partile urate cu altele frumoase, in speranta ca forta celor noi va face ca trecutul sa nu razbata prin ele. El se ...

Re: Este posibila marirea penisului???

din 11 sep 2008 22:43 de pacpac

lasale draq ca poate faci vre-o prostie.mai bine fa exercitii sa te tina mai mult.Par si sa te tina aia conteaza,ca degebea o ai de 50cm daca intr-un minut ai terminat.

Re: Povestea mea

din 11 sep 2008 22:36 de DarkAngel

Ea are putere asupra ta pentru ca tu i-ai dat-o nu poate sa faca nimic fara sa o lasi tu. Trebuie sa te mobilizezi si sa iesi din betia confuza in care te afli acuma din cauza ei si cand o sa iesi din starea asta o sa vezi lucrurile mai clar si ca ...

din 11 sep 2008 21:19 de sgc

foarte tare, chestia cu mersul la discoteca, in fiecare vineri, sambata si duminica. cred c-ai pierdut cel putin un 0 de la distanta aceea. R.E.I., eu am terminat in urma cu 12 ani, iar diploma este pe numele gica simona-genovia, pentru ca atunci ...

Re: cum sa uit..?....

din 11 sep 2008 20:44 de baby

nu poti sa uiti:ermm: mereu ziceam ca poti sa uiti dar am constatat ca nu uiti. nu ai cum! ramane pur si simplu imprimat in suflet:unsure: nu ai ce sa faci.....doar sa mergi mai departe stiind ca el este un om care nu te merita din moment ce ...

Cum sa uit..?....

din 11 sep 2008 19:34 de nicoleta

nu credeam vreodata ca o sa ajung aici...el a fost mereu marea mea iubire......a fost primul meu prieten oficial,nu a fost ceva f serios,ne-am desp,dar fara sa`mi explic de ce am continuat sa tin la el, parca pe zi ce trece tot mai mult...stiu ca se ...

Re: este posibila marirea penisului???

din 11 sep 2008 17:34 de luinwe

dc va plagetzi totzi d marime....ai 14 cm ok??? aia care au 10 cm la 20 ani ce sa mai zica....stai calm omu'...atat timp cat fuctioneaza.... eu zic ca n'are rost, si nu prea cred catzi potzi mari penisul prin excercitzii

Este posibila marirea penisului???

din 11 sep 2008 16:05 de alinnn

salut...am si io o intrebare....sunt adevarate acele tehnici si exercitii pt marirea penisului???cik dak trag de penis in toate directiile km juma de ora pe zii sar putea sa cresc..sunt foarte dezamagit de penisu meu...14 cm la 19 ani...din acest ...

Re: Re: Re:

din 11 sep 2008 16:05 de Stranger_to_love

Atunci nu e de la grupa.E de la o gramada de alti factori genetici.Crezi ca toti care au grupa ta de sange se inrosesc la fata iarna?

Re: Re: Re:

din 11 sep 2008 15:55 de sgc

aceeasi crema pe care-o folosesc si-n timpul sezonului cald: nivea, l'oreal, neutrogena. deci, nu asta-i motivul pentru care as putea fi eu mai protejata, sau mai putin protejata de diferentele mari de temperatura. dupa cum nici grupa de sange, sau ...

Re: Re: Re: Re:

din 11 sep 2008 15:41 de sgc

cred ca trebuie sa fii, in primul rand convins ca-i motivata si nu este eronata. cu alte cuvinte fiecare dintre noi exceptand relatia cu partenerul de viata, are pe o durata de timp determinata, sau nedeterminata contacte in urma carora rezulta ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 520 din 1098
«   1 ... 517   518   519   520   521   522   523 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare