Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 8 sep 2008 22:50 de boby93

dupa ce s-a despartit de prieten o fata este cel mai usor de abordat...are nevoie de sprijin si afectiune....asa ca iti sugerez sa profiti....

Re: Cum sa o intreb daca are prieten?

din 8 sep 2008 22:48 de boby93

spune-i sa-ti povesteasca despre ea...lucruri pe care tu nu le cunosti....si intreabo si cum sta cu dragostea....atunci ea iti va spune:D

Re: Obsedata de un baiat

din 8 sep 2008 22:47 de boby93

cere-i tu prietenia....ce e asa de greu.......????si mie mi-a cerut odata prietenia una cand eram pe a 5 a....eram cam nataflet atuncea asa ca......incearca si insista!!!!

Re: Primul act.. perfect

din 8 sep 2008 22:27 de angela

Stiam ca trebuie vreo 7 zile timp de refacere, avand in vedere ca himenul s-a rupt si exista o rana, etc.Insa daca nu o doare, si spui ca totul e perfect, atunci numai bine.:flowers:

Re: Un vis poate deveni realitate?

din 8 sep 2008 22:26 de baby

si eu visez la multe:ermm: make up artist,actrita,psiholog,creatoare de moda,bucatar,asistent social,medic,fotograf,DJ,inspector OPC.....si lista poate continua.....din pacate sau din fericire acum invat pt a realiza doar unul din visele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un vis ,poate deveni reali

din 8 sep 2008 21:36 de Mihaelascumpik

O sa incerc cand vin in tara :D si poate cn stie.. :X:X app nu trebuie sa merg pe un profil in liceu ptr asta.. nu?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Un vis ,poate deveni realitate

din 8 sep 2008 20:11 de Danny_DaBoss

trebuie sa vorbesti cu companie de muzica si cu un patron ca sa poti sa ai o sansa.. tre spaga multa altfel nu ai loc.. nu se nimeni la o parte pt tine :)

Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 8 sep 2008 20:02 de boby93

cartile nu mai prea sunt la moda:D....mai bine cere-i un dvd cu ceva......ce ii place si ei....

Re:

din 8 sep 2008 19:28 de sgc

eu o data am fost indragostita, si mi- s-a-ntamplat in ultimul cincinal. dar nu cred ca mai vreau s-aud de sentimentul asta cat oi trai.

Re: Re: Parul pubian

din 8 sep 2008 19:22 de boby93

sincer...nu sunt in totalitate de acord cu tine.....partea cu rasu jos e bine.....daca esti tuns acolo si "gogu" pare mai mare decat daca se rataceste prin padure...cat despre cel de pe piept tin sa te contrazic deoarece majoritatea fetelor ...

Re: Re: intrebare pt baietzi:)

din 8 sep 2008 18:33 de valentine

Sa arate bine, sa se ingrijeasca, sa nu isi tina creierul la naftalina, sa gandeasca logic (cica creierul feminin nu e proiectat sa gandeasca tot timpul logic), sa nu fie excesiv de geloasa, sa stie sa-si sustina punctul de vedere cand este cazul, ...

Re: Cura de slabire+exercitii

din 8 sep 2008 16:21 de barosank17

Dk ai o masa sanatoasa krd k si asa poti slabi..in primul rand ar trebui s te lasi de dulciuri,coca cola,tigari cafele...dk e cazul;) trb s fci multe abdomene pt burtik..in jur d 50 d abdomene p zi era bn dim si seara dupa ora 6 s numai ...

Re: ma indragostesc prea repede de fiecare data

din 8 sep 2008 15:10 de baby

eu am o prietena care e ca si tine....se indragosteste repede...pune mult suflet. sincer si mie imi e teama sa fac asta....abia dupa ce cunosc omul incep sa investesc sentimente:lol: poate asa ar trebui sa faci si tu.....sau poate ca asa iti e ...

Re: Re: Re: pls....help

din 8 sep 2008 14:19 de SEXy_lady

ms...asta credeam si eu...doar ca eu am fost fata care invata cel mai bine si in plus mai sunt si cuminte iar ele spun ca o sa ma apuce varsta de 30 de ani si eu tot nu o sa fac dragoste...dar nu s-a intamplat pt ca nu am vrut desi mi s-au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in cas

din 8 sep 2008 14:09 de nic_gabi

spun si eu ceva...ca reprezentanta a sexului frumos, nu sunt de acord cu atitudinea sotiei, e adevarat, dar trebuie cautata undeva cauza si trebuie stabilite niste reguli clare dupa care sa va ghidati. In primul rand, ar fi bine sa analizati cine ...

Re: Re: pls....help

din 8 sep 2008 12:51 de vera_mary88

Are dreptate simosimina :ok: Tu nu trebuie sa urmezi turma ci sa faci cum simti. Mai ales ca ai zis ca sunteti virgini amandoi asteptati sa va cunoasteti, sa va iubiti intr-o forma pura si restul o sa vina pe parcursul anilor ce vor ...

Re: ma indragostesc prea repede de fiecare data

din 8 sep 2008 12:47 de simosimina

Presupun ca nu ai mai mutl de 16 ani.. Stai linistit...aceasta este cauza

Re: pls....help

din 8 sep 2008 12:36 de simosimina

Nu trebuie sa faci tot ce fac colegele tale. E viata lor. Ai mare noroc ca prietenul tau nu vrea sa faceti sex si ca vrea sa fie relatia aia de inceput..romantici etc... Si pana la urma a fi original nu inseamna sa ii copiezi pe altii... Fa ceea ...

Re: este adevarat???

din 8 sep 2008 12:34 de simosimina

:)) de unde naiba le scoateti??? Scria poate ca esti mai predispusa dk incepi viata sexuala... Cancerul de col uterin se poate face oricum..nu neaparat dk incepi viata sexuala mai devreme sau mai tarziu.Faza e k acest Papiloma Virus(asa se ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 sep 2008 10:32 de barosank17

ms d sfat s sti k mam mai intarit un pik si o s lupt pt iubirea asta kt va fi nevoie..

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 523 din 1098
«   1 ... 520   521   522   523   524   525   526 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare