Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: polutie din 25 sep 2008 11:44 de Blitzkrieg
Mai pe scurt, stropitoarea merge fără voinţa ta.
:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2008 09:18 de Trexv
Mersi esti draguta, dar nu folosesc creme facute din asa ceva :rolleyes:
Si imi place sa ma documentez inainte sa fac ceva si asta e singurul lucru pe care nu l-am incercat din moment ce am citit despre o gramada de chestii...
Re: dame de companie: pro sau contra ! din 25 sep 2008 02:38 de simosimina
Probabil vroiai sa intitulezi acest dubiect: Tarfe pro sau contra.. Pentru ca dama de companie nu este o femeie care presteaza servicii sexuale obligatoriu contra cost...Ele sunt pentru companie..in general in afara sunt intalnite.ELe insotesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2008 02:03 de simosimina
Oricum nu am de ce sa fac asta..si mi-ai dat o idee f buna :) O sa fii primul care primeste acea crema :))))) DECI REPET...AM FACUT DE ATATEA ORI SEX ANAL CU AL MEU..si nNICIODATA nu a existat vreun miros...Asa ca nu trebuie sa generalizezi dk ai ...
Re: Re: Re: Re: din 24 sep 2008 23:30 de vladbodan
pai in primul trebuie sa va cunoasteti si sa comunicati , nu cred ca intereseaza pe cineva cat de experimentat e sau incepator , comunicarea e cea care conduce spre victorie ... parerea mea
P.S. baby, totusi care ar fi alea 2 lucruri ...
Re: Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau cont din 24 sep 2008 22:36 de valentine
s-a facut 250 de ron o partida la "dame de companie:... inainte era 100... trebuie sa renunt la tigari sau la bere..
:((
Re: Re: Re: din 24 sep 2008 22:24 de kennyanu
ma gandeam ca exista o parere in unanimitate vis-a-vis de acest subiect...adica ce dorest o fata: experienta sau nu din partea unui baiat .
dar ca relatia sa functioneze, trebuie ca cei 2 parteneri sa se cunoasca foarte bine, inclusiv din punct de ...
Re: Re: Re: de ce se schimba m din 24 sep 2008 20:22 de alaya
iti multumesc mult!ai dreptate ,insa eu vreau sa cred ca mai avem o sansa!o sa mai incerc o perioada sa rabd asa....poate are o perioada mai grea pe care o vom depasi pana la urma....vreau sa am rabdare sa nu pierd ce am crezut ca am mai important in ...
Re: dame de companie: pro sau contra ! din 24 sep 2008 16:41 de angela
Tu ai avea incredere sa te culci cu o tipa care s-a culcat cu mii si mii de barbati?? Eu in locul tau nu as avea incredere!! Nu stiu e alegerea fiecarui barbat. Dar mai bine iti gasesti o tipa cu care sa nu faci doar sex, ci si dragoste!!!Acum ...
Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti cu sau fara experie din 24 sep 2008 16:36 de vladbodan
atunci incearca sa ii faci si tu lui pe plac ori ar cere :P
Uof uof mey mey din 24 sep 2008 15:28 de KVictor
Cel mai bun comment pentru acest thread deschis acum 2 ani, cu dedicatie pentru don'soara...care acum are fericitii 17 ani:ok: e un banc pe care poate unii il stiu, poate nu :
Dracul vrea sa se insoare si ii spune Satana sa isi gaseasca o femeie ...
Re: Re: Re: pt fete:baieti cu sau fara experienta din 24 sep 2008 15:02 de baby
nu ai inteles
ma refeream ca poate sa aiba experienta dar sa nu faca ceva pe gustul meu si atunci experienta lui nu mai are valoare pt mine......
nu ca tac si ma complac....ca doar nu imi place sa fiu gonflabila nimanui:`
logic ca atunci cand ...
Re: din 24 sep 2008 14:22 de Stranger_to_love
Imi spui si mie cum te asiguri ca nu are boli? :blink:
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 24 sep 2008 14:16 de omu_negru
a trimite si a da sms-uri dimineata si seara este bine pana la un anumit punct cand nu se creeaza dependenta.
plus ca pentru a trimite mesaje ori trebuie sa ai o super-optiune pentru mesaje, ori suni(daca ai minute garla cum am eu:D). daca nu, vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2008 14:03 de Trexv
Crede-ma ca nu am stat sa miros sa vad daca are nevoie sau nu de o clisma... Si daca ai fi citit postul meu anterior mai atenta intelegeai ca ti-am zis sa faci din fecalele tale o crema ceva din moment ce al tau nu are miros, fiind chiar cu parfum ...
Re: dame de companie: pro sau contra ! din 24 sep 2008 13:26 de baby
cica o dama de companie e doar pt companie nu si pt sex
deci te referi la prostituate sau la dame de companie?
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc din 24 sep 2008 13:19 de simosimina
Sau poate ca pur si simplu este inodor... eh vezi? Multi si-ar dori sa nu simta nici un miros si sa u vada nici o urma de fecale...deci sunt o norocoasa...Asa ca ..nu trebuie sa ma mai dau cu nici o crema..in schimb iubita ta treb sa faca clisma ...
Dame de companie: pro sau contra? din 24 sep 2008 12:19 de kennyanu
acum deschid si un topic destinat mai mult pentru baieti.
ce parere aveti despre damele de companie, profesioniste cum se mai zice. ati incerca serviciile lor ?
pe bune, este cineva pe acest forum care a mers la o asemenea tipa ? daca da..cum a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test pentru ba din 24 sep 2008 07:51 de Blitzkrieg
[b] AI SCOS F R A Z A DIN CONTEXT ŞI I-AI MODIFICAT SENSUL [/b]
asta e contextul :
Atunci când [b]simţi că eşti iubit aşa de mult[/b] , încât acest sentiment îţi dă o forţă interioară atât de puternică [b]încât "ochii care ...
Re: Lubrifiere si excitare in timpul actului sexua din 24 sep 2008 01:48 de simosimina
:))))))) Doamne iarasi intrebari tampite.. NORMAL ca trebuie sa fii uda si excitata..cum ai vrea sa fii?? :O:O:O Cred k stii ca penisul trebuie sa intre...deci daca nu ai fii uda...ups...nu ar intra asa bine... Este subiect de pus la Aberatii si ...
Pagina 515 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
86 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |