Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Codul bunelor maniere din 3 sep 2008 17:48 de Nekunoskuta
Ce povestesti tu nu tine de codul bunelor maniere ci de bun simt si de cei 7 ani de acasa. Sunt niste reguli de conduita care nu au de-a face cu faptul ca tu nu trebuie sa vorbesti cu "p*&^ mea" de fata cu o fata. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 3 sep 2008 15:50 de ursaru
Pai si daca asculti manele in ziua de azi trebuie sa te omori cu rockerii??Rockerii daca le pui o manea iti zic:opreste frate in plm maneaua aia ori pleaca.Emo sucks anyway...sunt niste copii chinuiti :cat:
Re: Publicare carti din 3 sep 2008 15:06 de ursaru
1 pas e realizarea manuscrisului(sau cum se spune),pe urma la editura,discutii si intr-un final rezulta un bestseller.Mult noroc%%-
Re: Re: Ejaculare prematura din 3 sep 2008 14:52 de marghescuang
Pai...prietena....va dati seama k mi-a dat imediat papuci:((.....Dupa prima "partida de sex".....
Si imi e teama sa stau cu alta fata....si sa ma fac iar de ras....
CE POT SA FAC?:((
Publicare carti din 3 sep 2008 14:51 de angela
Stie cineva pasii care trebuie urmati pentru a publica o carte?Si nu ma refer aici te duci la editura, dai bani si platesti sa iti scoata cartea, dar o citesti doar tu si 2 prieteni.Ma refer aici sa iti gasesti un editor, sa promovezi cartea, sa vada ...
Re: Re: . din 2 sep 2008 22:40 de pcgeek
La petrecerea ai nu a fost cine stie ce activitate din partea mea.
Intervine o problema aici: Nu stiu cat de mult ii palce ei de mine sau daca macar ii place.NU pot sa zic ca mi-a dat semne ca i-ar placea de mine dar nici sa nu ma suporte.Cred ca ...
Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantic din 2 sep 2008 22:09 de omu_negru
cam asa e...oricum o cina romantica poate sa fie si una in care sa serviti un pateu si o rosie ;))...asa ca nu prea conteaza ce vin este, doar voi 2 sa va simtiti bine !
Re: . din 2 sep 2008 22:07 de omu_negru
man...treaba e simpla, mai mult iti faci probleme.
daca ea te place, baga-te pe felie cum se spune si fa in asa fel incat sa fiti cat mai mult timp impreuna. daca zici ca e frumoasa, trebuie sa ai tupeu sa intri in "zona ei de actiune". ...
Re: Re: un sfat va rog din 2 sep 2008 14:06 de Blitzkrieg
O întrebi dacă te iubeşte sau doar îi place de tine.
În măsura în care aceea "dragoste" a lui/ei vine numai din dorinţa de posesie.Poţi să iubeşti din orgoliu sau poţi să iubeşti din sentiment.
Chestia asta poate ...
Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui din 2 sep 2008 12:16 de simosimina
:lol: De unde am putea noi sa stim ce e in sufletul tau? De unde am putea noi sa stim dak din cauza aia ai facut ce ai facut?! Un lucru e sigur...NU iti iubesti prietenul..De asta poti sa fi sigura...
Re: Re: iubesc dar nu ar trebui din 2 sep 2008 12:09 de iubeste
stiu ca am gresit dar e si vina prietenului meu aici pentru ca in ultima perioada ne-am certat mai tot timpul mereu ma acuza pe nedrept mereu spunea ca de ce nu ii raspund la telefon si poate nu eram langa el in momentul ala el din fiere e foarte ...
Re: am o nelamurire si teama... din 2 sep 2008 11:07 de simosimina
=))))) IAr intrebari d`astea... U stii cat clor contine apa de la strand??? O gramada...si tocmai clorul ala omoara eventualii spermatozoizi... Dk nu a ejaculat in tine poti sa stai linistita..abia atunci poti sa intrebi dk ai ramasa..pana atunci ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 2 sep 2008 08:13 de lina lina
spui k nu judeci insa o faci,dak u esti una din pers kr se bazeaza pe parinti si pe situatia lor materiala nu inseamna k toate putem face la fel,si eu am fost odata k tine ,si eu am critikt si am judecat gresit dar acum knd am fost in situatia lor ...
Re: am o nelamurire si teama... din 1 sep 2008 22:34 de Nick_4you
Si la strand o faceti ma :|
Ejaculare in apa (la strand) => sarcina? din 1 sep 2008 22:17 de minodora
am fost cu prietenul meu la strand si el zice k nu a ejacuat in apa, dar am auzit de "picaturile placerii" care contin ceva spermatozoizi. mentionez k doar ne-am "jucat" nu a fost nimic serios, nu m-a penetrat... sunt sanse sa raman insarcinata? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 sep 2008 18:34 de luinwe
am ramas impresionat de tine ca persoana...
nu trebuie sa te mai gandesti la experienta din trecut...gandindu-te o sa fii frustrat din cauza aceea si sa zici..."daca o dau in bara dinnou"
dupa parerea mea, vei reusi maximum, adica vei reusi s-o ...
Re: oare sunt insarcinata? din 1 sep 2008 13:38 de vladbodan
lumea asta se duce de rapa , daca unu face ceva ,toata lumea trebuie sa faca , nici unu nu se documenteaza , toti se simt jenat de parinti sa intrebe ,au impresia ca ii vor omora , ei cred ca probabil parinti lor nu au facut asta niciodata , iar ...
Re: Prima intalnire... din 1 sep 2008 00:37 de Listener
Daca e copila ceva mic si semnificativ daca e mai matura un trandafir rosu ;) merge dar nu 5 !!! sau nu stiu (ideea este sa nu arunci cu banii ca te ia drept material in loc de iubit) bafta multa ...sry pentru restu,dar va contrazic un trandafir ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt...ExoticDre din 31 aug 2008 13:54 de kennyanu
de cunosc o cunosc de vreo saptamana.
de vorbit am vorbit nici prea mult, dar nici prea putin...sa inteleg ca trebuie sa o ies cu ea azi ? in timpul saptamanii oare se cade a fi o intalnire ???
Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....femei din 30 aug 2008 18:03 de Listener
Tu vorbesti materialistic..consideri femeia o sluga care i-ti face masa si se pregateste sa se inchine in fata ta..
Eu zic ca nevoia este in mare amicala,sexuala si diferentiala..
O sa gandim asa avem prieteni dar cu ei nu facem detoate(nu in ...
Pagina 527 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |