Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex neprotejat inainte de ciclu

din 30 aug 2008 13:39 de Sensation

Atata timp cat tu nu ai ejaculat in ea.....nu ai de ce sa iti faci probleme.....!Totusi.....faceti un test.....!

Re: sex neprotejat inainte de ciclu

din 30 aug 2008 13:07 de simosimina

Testele de sarcina trebuiesc facute cam dupa 7-10 zile de la contactul sexual neprotejat.

Sex neprotejat inainte de ciclu

din 30 aug 2008 12:38 de escape

Am facut sex neprotejat(nu am ejaculat in ea) cu prietena mea, acuma 2 zile. astazi sau maine trebuie sa ii vina ciclu. Exista riscul sa ramana insarcinata? inca o intrebare, testele de sarcina dupa cat timp de la sex indica daca e insarcinata sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: shofatul

din 30 aug 2008 10:00 de Trexv

Sincer nu am dat spaga si l-am luat din prima si sala si traseul... Tot ce trebuie sa faci am spus intr-un post anterior pentru sala, iar la traseu sa fi extrem de atent la toate... Nu poti sa zici ca am avut bulan din moment ce tipu care mi-a ...

Re: Pierce in buric

din 30 aug 2008 02:08 de ady

nu se pune cercel de argint. pane se vindeca trebuie un cercel de otel chirurgical, titanium sau aur de 18 carate. dupa ce se vindeca poti sa-l schimbi cu unul de argint.

Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica?

din 30 aug 2008 01:29 de Listener

la fete in general vinurile dulci..usoare (codul bunelor maniere spune...ca la o intalnire romantica nu trebuie sa dai o asa fel de bautura incat sa o imbeti...ce reiese ca trebuie sa-i dai ceva fin si usor) merge sa stii chiar daca nu este gustul ...

Re: Re: Re: Re: Re: shofatul

din 30 aug 2008 00:23 de Listener

1 la mana acuma poti modifica raspunsul cum vrei tu daca ai pus sa zicem ceva si vezi ca e gresit poti MODIFICA.. 2.nu sunt mai grele sunt concise existau intrebari de genu "ce faci la stop opresti intr-o intersectie virezi la stanga (asa tin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 21:18 de nemesis

Limbajul tau de cartier nu numai ca-mi provoaca o repulsie organica, dar are si darul de a ma determina sa-ti fac o caracterizare care nu te onoreaza. In cazul in care doresti sa validezi un dialog cu mine, schimba-ti vocabularul! Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 20:11 de sister

ai mare dreptate in ceea ce zici carrie...adevarata valoarea a femeii nu sta in acel himen...atat timp cat ea iti poate dovedi ca te iubeste cu adevarat si ca alaturi de ea iti poti gasi linistea si acea implinire afective...lipsa himenului nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti sa rezisti mai mult ?

din 29 aug 2008 17:06 de hackfresse

daca imi arati unde :| eu am dat la cautate aici sus si nu am gasit nimica

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cr

din 29 aug 2008 16:51 de Listener

Melancolie si tristete orice om de pe planeta are dar le poti controla in asa fel sa le uiti si sa nu le mai ai...chestia ca toti servesc ca esti prea alba ca zapada sa fiu cu tine ca daca sunt te inegresc este o mare vb...in general baietii sunt ...

Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 16:40 de baby

:lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: stati ca am ras bine de ce e scris pe aici acum sa devin serioasa sa raspund..... unui barbat ii poti face multe cadouri acum depinde de cati bani dispui si de suma pe care vrei sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 11:33 de omu_negru

ce folosesti? "pidgin" nu am auzit despre asta...mai bine salveaza in arhiva daca tot vrei sa ai. eu unul nu mai tin asa ceva :-j cat despre fete....e aiurea sa stai numai in fata pc-ului. ar trebui sa combii cate putin din fiecare si asftel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 11:11 de pcgeek

OK,dar din cate stiu convorbirea trebuie salvata.Banuiesc ca nu s-a salvat deci nu mai exista. 2.Folosesc "pidgin" si asta nici macar F3 nu are sa vad mesajele din urma. Dar,presupunand ca ca mi-a dat acordul, o sa postez o alta discutie cu ea ...

Re: Re: Re: Re: Cum poti sa rezisti mai mult ?

din 29 aug 2008 11:05 de Trexv

Nu trebuie sa dai bump la topic.... Nu ti-a mai raspuns nimeni pentru ca la intrebarile tale s-a raspuns deja de cateva ori.... Trebuie sa stii sa folosesti functia de "cautare" pentru ca vad ca esti familiar cu forumuri din moment ce stii ca ceea ...

Re: Re: Re: Sfaturi pentru prima data!

din 29 aug 2008 10:51 de ankka

ok...ms;):)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 10:45 de Blitzkrieg

Să presupunem că ţi-a dat acordul. Pune-o.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 10:39 de pcgeek

Hey! NU eu, nici ea,nici prietenele ei nu au un astfel de limbaj de mirc(si de cocalari).Am aratat un exemplu extrem de raspandit de limbaj printre colegii mei, unde trebuie sa citesc de 2 ori fraza ca sa constat ca e si analfabeta. As vrea sa ...

Re: Re: Sfaturi pentru prima data!

din 29 aug 2008 01:27 de Incepator

Prima data, zic eu sa nu o faci, virginitatea e mult mai pretioasa cand ai o varsta mult mai mare. (bine sa nu exageram) Daca vrei sa o faci iti trebuie : -pastiluta magica -prezervativE -lubrifiant Excitati-va amandoi la maxim, si apoi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 16:47 de Blitzkrieg

Stai putin că până la avort e cale lungă.Trebuie să fii însărcinată iar în privinţa acestui lucru ai dubii. Spuneai că mama ta ştie că ai prieten. Păi şi ea a fost ca tine la vărsta ta.( 17-18 ani) aşadar ar trebui să ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 528 din 1098
«   1 ... 525   526   527   528   529   530   531 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare