Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 25 aug 2008 11:25 de lol

*** Hmm....ce chestie! Eu am 15 ani,...dar sa sti k nu este atat de complicat sa saruti!...vb serios.. uite ce e....iti dau un sfat :k sa sti sa sarutzi nu trebuie sa-i intrebi pe totzi kum se face ...(si asa mai departe)....trebuie sa ...

Re: Fetitele din ziua de azi..

din 25 aug 2008 11:20 de dan_is

si eu cred ca tine de educatia primita acasa , daca iti educi copilul cum trebuie sunt slabe sanse sa se apuce de toate prostiile si asta trebuie facut de cand este mic ...ca daca a ajuns la o anumita varsta degeaba mai incerci . acu depinde cum ...

Re: Re: Re: Satisfacerea partenerei

din 25 aug 2008 09:53 de vera_mary88

asa-i :ok: Si inca ceva te felicit ca iti doresti sa o satisfaci si ca nu esti doar un alt egoist care se gandeste doar la satisfactia lui...Eu cred ca preludiul e putin prea lung....aasa..dar discutati afla ce ii place si daca este sincera si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 aug 2008 07:27 de ankka

poi e cv vreme,dar dak ea nu vrea asta e...pana la urma trebuie s fiti aman2 deacordk asta...poate k nu se simte ink pregatita sau pur si simplu nu vrea ink... discuta k ea pe subiectu asta si da-i timp,ai rabdare k ea...

Re: Re: Satisfacerea partenerei

din 25 aug 2008 00:28 de Coracao

comunicarea e cea mai buna solutie.da si comunicarea aia trebuie sa fie sincera, sa vorbesti deschis.si totul va fi bine.spune-i ca-i pt binele ei

Re: Masturbarea

din 24 aug 2008 23:17 de Doc

Pai trebuie sa stii ca masturbarea este ceva normal. Intr-adevar, cum a zis un alt utilizator, sunt cei care o practica si cei care nu recunosc asta. Oricum, masturbarea nu este un lucru rau, te ajuta sa iti dezvolti "simturile".

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2008 16:55 de sgc

aplici punctual fondul de ten pe tatza, gat, decolteu( pentru ca daca, ramai hotarata sa-l folosesti in continuare trebuie sa incerci sa dai o nuanta apropiata de cea pe care o obtii pe fatza si gatului si decolteului), umezesti degetele si palmele, ...

Re:

din 24 aug 2008 00:15 de Stranger_to_love

Cat de putina incredere in tine trebuie sa ai ca la 25-30 de ani sa umblii cu o pustoaica de liceu. :x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 24 aug 2008 00:07 de boby93

acum e timpul sa actionezi,sa te aproprii de ea pentru ca e vulnerabila

Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 23 aug 2008 21:32 de valentine

Cred ca partea cu comportamentul are o influenta mult mai mare...trebuie sa sti cum sa o vrajesti pe tanti ca sa stea cu tine :) Si eu la 16 ani aveam pretena de 21 :-`

Re: Merita sa-l mai iert?

din 23 aug 2008 16:18 de Listener

In mare ai procedat bine deoarece ai dat dovada ca esti mai inteligenta ca acesta si nu ti-ai pus mintea cu el...in ceea ce priveste relatia daca ai descris corect...inseamna ca este unul din baietii care vad fetele ca si materie si au si ei o ...

Re: : intrebare!!!

din 23 aug 2008 10:06 de anca

Re: Re: Re: Re: Re: Re: rusinea

din 23 aug 2008 02:47 de Rayku

crede-ma trebuie sa incerci din toate ..publicu ii incita....o stii ea fata

Re: Re: Re: Re: Re: rusinea

din 23 aug 2008 02:42 de eu08

pai indivizii aceia ce cautau in camera.....daca vrei sa faci ceva cu rietena ta nu trebuie sa fitzi singuri????

Re: Re: Sfat prietenesc din partea moderatorilor

din 23 aug 2008 02:18 de ExoticDream

Conform DEX: A SCUIPÁ, scúip, vb. I. 1. Intranz. A elimina din gură salivă, flegmă etc. cu o mişcare specifică a buzelor şi a limbii. ♦ Tranz. A arunca scuipat asupra (sau în urma) cuiva sau a ceva (sau a face numai gestul ...

Re: Re: Re: Re: Re: scz

din 23 aug 2008 01:12 de iosif

Sa sti ca daca o freci pe femeie cum trebuie nu conteaza marimea. poti sa o ai mare si sa nu o lovesti cum trebuie si na-i facut nimic. sau sa o ai mare si moarta

Re: Merita sa-l mai iert?

din 23 aug 2008 00:12 de ExoticDream

Nu, nu mai merita nici macar un ADIO spus/scris (insa numai daca tu nu ai nicio vina in situatia asta)! Un om care te iubeste nu se comporta in felul asta, mai ales ca nu are nici macar scuza varstei! Probabil ca in timpul relatiei cu el ai avut ...

Re: Legile dragostei

din 22 aug 2008 19:48 de ankka

ai dreptate;))

Re: Re: Re: Re: Cele mai bune anticonceptionale

din 22 aug 2008 16:14 de carrie

Eh... teoretic trebuie sa mergi la doctor, dar da, practic, si ei prescriu cam dupa ureche/dupa firma/dupa ce e mainou si "la moda"/planningul dupa ce li se da subventionat. Teoretic cred ca iti poate prescrie anticonceptionale in mod profesionist ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu

din 22 aug 2008 15:27 de valentine

Te-ai gandit vreodata ca poate fetele cu care incerci sa legi o conversatie sunt cam idioate? unde scrie ca doar baiatul trebuie sa deschida subiecte de discutie? fetele nu au gura? nu ele sunt cele vorbarete? eu personal, asta e primul test la care ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 531 din 1098
«   1 ... 528   529   530   531   532   533   534 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare