Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: o problema .. tata .. bani si prietenu.. din 14 aug 2008 22:23 de deuzza666
am 15 ani :rolleyes:
Re: Iubire vs cariera din 14 aug 2008 21:26 de mira_printesa18
hmm.prietena mea cea mai buna trece prin asta.e cu un baiat de un an..dar el lucreaza in spania....sofer de tir...si el nu vrea sa renunte la lucru dar o vrea si pe ea langa el..problema e ca ia promis ca o va duce cu el..si nu a ...
Re: o problema .. tata .. bani si prietenu.. din 14 aug 2008 21:14 de Nick_4you
Stai linistita ca nu esti singura care ai aceasta problema .
Cati ani ai ?
Mie mi se pare ceva normal sa muncesti ca doar nu o sa stai toata viata sa ii cer bani la parinti .
Problema este prietenul tau din cate vad .Vb cu el si poate o ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla... din 14 aug 2008 13:41 de baby
in momentele dificile ale vietii, trebuie sa ridici capu, sa bombezi pieptul si sa spui cu hotarare: Acum chiar ca-s in rahat pana-n gat !!!!
:lol::lol::lol::lol:
day ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2008 11:27 de Danny_DaBoss
Si cum iti explici ca deja am 2 luni de zile cu fata cu care sunt si totul merge mai bine ca niciodata, ne intelegem, ne ajutam si ne iubim. hmm ? Ti-am zis, daca nu ai cunostinta de cauza si te iei dupa teorii in viata, nu ajungi nicaieri.
Re: Re: Vreau sa raman gravida din 14 aug 2008 09:55 de angela
MESAJ DIN 2005..Cred ca pana acum o fi ramas insarcinata, iar copilul o avea aproape 3 ani..:,
Re: Vreau sa raman gravida din 14 aug 2008 01:29 de mada_86
O sa il aveti cu siguranta dar trebuie rabdare.Stii cum e.....vine programat sau cand nu te astepti,dar in cazul tau ti-l doresti sa dea DOMNUL.Mult Succes!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2008 00:34 de ExoticDream
Cam cat consideri tu ca "se merita" sa stai dupa o persoana pe care, cica, o iubesti? O luna este prea mult? Nu cumva incapacitatea de a trece IMPREUNA peste obstacole este un semn de imaturitate din partea ta? Necazul in cazul tau este ca te ...
Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 13 aug 2008 23:16 de deeadeea21
Cura 309 inseamna 3 zile de cura. 0 regim. 9 kilograme slabite in cele 12 zile urmatoare curei. Acesta este motivul pentru care cura se numeste 309. Cel mai rapid si usor mod de a slabi.
Cura 309 este compusa din pliculete bazate pe o formula 100% ...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fak.. din 13 aug 2008 14:11 de carrie
Eu zic ca daca il iubesti precum spui, poate ar fi timpul sa faceti si sex. Totusi... sunteti impreuna de 6 luni nu de 1 luna. Cred ca daca te-a asteptat atata (mai ales ca sustii ca nu se duce la altele), ceva sentimente tot ar avea. Trebuie sa te ...
Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred : din 13 aug 2008 13:39 de Useritza
dupa o relatie atat de lunga e greu sa te implici in alte relatii noi pana nu te eliberezi complet de ea....
crede-ma ca pentru tine inca totul e pus deoparte,daca nu teai inteles cu respectivul nu inseamna ca nu iti vei intalni jumatatea,nu uita ca ...
Re: Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 13 aug 2008 13:21 de baby
o faci cu profesioniste ca sa fii rege intre amatoare:`ceva gen
"bou printre vaci si taur printre vitzele":huh:
yeah right....
cred ca un baiat care se respecta nu se duce la "profesionistele" de care zici tu:huh:
cel putin eu daca eram ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2008 07:49 de Danny_DaBoss
bay nene, cand nu se mai merita sa mai stay cu o persoana impreuna, cand tragi zi de zi sa fi cu ea impreuna si tot iti zice lucruri nesigure si incerte, ca nu stie, ca nu se poate.... ai mai sta ? adica plm nu se poate sa fim impreuna dar atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2008 07:32 de mira_printesa18
Nu te judec, eu ma refeream la "print" cand remarcam frecventa de schimbare a partenerului. Istoria ta imi suna atat de familiar.... Este trist ca uneori trebuie sa trecem prin experiente urate pentru a ne maturiza, dar cel putin tu ai invatat ...
Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani? din 13 aug 2008 03:33 de Listener
Oke esti virgin poti sa ti-o scoti sa o arati ca i-ti garantez ca nu stiu ce semn ai(ai cumva hymen pe penis :)) doar o atza care prinde inferiorul coroanei penisului care poti sta linistit pana mori cu ea sincer trage cu mana tare sa vezi ca nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2008 01:14 de ExoticDream
Nu te judec, eu ma refeream la "print" cand remarcam frecventa de schimbare a partenerului. Istoria ta imi suna atat de familiar.... Este trist ca uneori trebuie sa trecem prin experiente urate pentru a ne maturiza, dar cel putin tu ai invatat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m- din 13 aug 2008 00:51 de ExoticDream
Nu ma supar, exact asta cred si eu! Problema este ca in ziua de azi relatiile se fac si se desfac cu viteza fulgerului (so to speak), nici nu te intalnesti de cateva ori cu cineva ca-i si spui "Te iubesc" bla bla bla, chit ca ceea ce simti este ...
Re: Cum sa-i arat ca nu sunt ca restul? din 12 aug 2008 22:45 de mada_86
Pentru ce a patit el sa nu fii cea pe care s-ar razbuna, asta pentru ca isi pierde increderea in femei sau poate nu.....tu trebuie sa fii asa cum esti tu de fel ,acuma el daca vrea sa vb cu tine o face daca nu cine stie sa nu fie un pic derutat ...
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 12 aug 2008 22:18 de mada_86
Parinti. se spune ca trebuie sa-i asculti ca ei te invata de bine ,dar in cazul in care tu iti cauti iubirea aici tu decizi nu ei,si eu am patit-o cu ai mei si m-au pus in situatia sa aleg si am ales desigur pe iubirea mea.Tu iti faci viitorul nu ...
Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:( din 12 aug 2008 22:01 de mada_86
Un baiat care te iubeste te asteapta (nu fuge la alta)dar nici tu sa fii cea care il iarta chiar daca il iubesti sincer nu merita.Baieti mai sunt si trebuie sa fii tare ca o sa uiti momentul,important e sa ai incredere in tine sa stii la urmatorul ...
Pagina 536 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
101 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |