Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 apr 2010 14:54 de Danny_DaBoss

e patetic.. eu si daca as avea toti banii din lume nu i-as face toate poftele... da, orice femeie merita rasfatata.. dar in limita bunului simt.. daca ii oferi totul din prima pe tava... si-o ia in cap.. totul trebuie sa vina treptat.. sa nu stea ...

Re: Re: Re: Re: Re: re

din 4 apr 2010 14:05 de ursaru

Nu ma intreba ca nu stiu,mie si prietenilor mei ne-au atras atentia suma :lol: Oricum ,nu inseamna cine stie ce 25 000,mai bine lasi testicolul la locu` lui si produci banii :D

din 4 apr 2010 13:58 de ursaru

Intai trebuie sa-i ceara aprobare iubitei ca sa ma dezbrace :)) glumeam...in fine ,e un capitol incheiat in viata mea,n-a fost iubire..

Re: exista vreo probabilitate?

din 4 apr 2010 13:41 de Psyche

daca nu esti excitat inainte cu siguranta o sa ti se "ridice" in timpul blowjobului,stai linistit.

Este posibil sa nu am erectie?

din 4 apr 2010 13:13 de jimjones

Azi vine o amica la mine ca sa presteze niste oral-sex da' sunt curios daca exista vreo sansa sa nu am erectie, caci as ajunge de rasul liceului(cls. X-a) Eu nu am erectie prea des(ff rar dimineata,nici cand trece una pe langa mine) si mi-e teama ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v

din 4 apr 2010 12:51 de Psyche

trecutului ii e bine acolo unde e si rahatul rascolit miroase. nu mi-o lua in nume de rau.

din 4 apr 2010 12:15 de Pischot

Tu nu ai dovezi ca a facut`o ... Dar ea te poate dezbraca sa sustina afirmatia! :D:D Era o gluma si normal...Nu tin cu ea pentru ca mi se pare o faza de prost gust! Daca s-a terminat... Zambeste ca s-a intamplat , Si ATAT!

Re: ADVERTISMENT cica!!!

din 4 apr 2010 06:09 de ExoticDream

Se pare ca cineva are chef de glume proaste. Spamul cu trivilitati - o miscare extrem de "inteligenta", care se doreste probabil o reactie la disputa din ultima vreme. "Interesant" este faptul ca expeditorul a preferat aceasta metoda puerila "de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un film er

din 4 apr 2010 05:57 de ExoticDream

Iti impartasesc parerea, plus ca stiu persoane care s-au cazat acolo si au fost extrem de incantate atat de conditii, cat si de amabilitatea gazdelor/proprietarilor. Timp nu prea am, insa imi face placere orice are tangenta cu turismul, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a l

din 4 apr 2010 05:36 de ExoticDream

Iti doresc nici sa nu afli vreodata! P.S. Am o curiozitate in legatura cu relatia ta anterioara, daca nu sunt prea indiscreta: cat timp a durat si ce varsta aveati voi? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Pozitia fizica si verbala fata

din 4 apr 2010 05:20 de ExoticDream

Daca dupa parerea ta filmul poate fi considerat educativ, poti pune linkul. Ne rezervam dreptul de a-l sterge daca nu este chiar asa. :ok::ok::ok:

Re: Homosexualii (topic pentru fete)

din 4 apr 2010 05:14 de ExoticDream

Nimic special, poate cel mult curiozitate "tehnica". Nu am nimic cu categoria asta; fie ca sunt barbati, fie femei, este viata lor si in consecinta numai ei pot alege modul in care o traiesc, nu inteleg cum m-ar deranja daca isi vad de treaba ...

din 4 apr 2010 02:59 de ursaru

da,o merita individa.daca ar fii tacut si tinea doar pentru ea ce s-a intamplat intre noi,nu se ajungea aici):(

din 4 apr 2010 02:57 de ursaru

my friend...acum trebuie sa astepti sa`ti raspunda fetele :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce prezervative recomandat

din 4 apr 2010 02:31 de alexnico08

eu pot sa fiu 'nolimit' adica pot fi nesatul cateodata:blink: pana si ea imi spune 'dmn,tu esti nesatul ca un taur' (sunt zodia taur...oare daia?) oricum cand o intreb,daca nu'i convine,spune 'cum sa nu'mi convina,ba din contra' deci sunt cam ...

barbati si eu,dar nu in raport cu mine.nu cu mine

din 4 apr 2010 02:26 de Psyche

barbati peste tot,pana si in femei.(a nu se interpreta altfel decat vreau eu) sunt buni la ce?sunt buni pentru ca au un penis,pentru ca pot repara chiuvete,pentru ca se pricep la mecanica,pentru ca schimba becuri,pentru ca gatesc bine,pentru ca ...

din 4 apr 2010 02:22 de alexnico08

Doamne fereste-MA! oricum daca a ramas(io sper ca NU:(() face avort...

din 4 apr 2010 01:59 de Leroy

Eu m-as intalni cu voi cu orice ocazie... Nasol ca suntem rasfirati prin tara, bucuresti, alba iulia, curtea de arges, botosani, astea cel putin nu prea bat, nu prea vad eu sansa de numitor comun... Oricum, daca se face vreo intalnire ceva, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a l

din 4 apr 2010 00:12 de sgc

:ok::)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate, monogamie

din 3 apr 2010 22:54 de femme

Cu totii ne dorim asta!!!:love::love::heart::heart::heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!