Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2010 20:34 de Pischot

Depinde de organismul ei , luatul in greutate si alte schimbari. Dereglari nu , reglari poate in cazul in care are ciclul menstrual neregulat. Daca uita o pastila acum, o poate lua in 12 ore si are acelasi efect. Si daca uita una... asta e... ...

Re: Re: Re: homosexualii,topic pentru fete

din 3 apr 2010 20:30 de Leroy

Eeeee, prostii, n-are cum sa se fi nascut asa, eu cand eram mic daca ma jucam cu baietii ce, sunt acum homosexual? Poate ne aratam si putzele :lol: ca asa era cu varsta, sa ne jucam cu ele in nisip :lol: Asta nu inseamna ca tre sa fiu ...

din 3 apr 2010 20:30 de ursaru

hmmm,n-as putea sa-ti raspund concret la intrebarea asta.Ea ia anticonceptionale de la 17-18 ani,ea avand acum 22 ani.eu de 1 an sunt impreuna cu ea si n-am observat schimbari la ea.stiu doar ca e posibil sa-i mai creasca sanii unei fete daca ia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lungimea penisului la 21 d

din 3 apr 2010 20:26 de Leroy

Pai eu nu stiu ce atatea figuri pe unele dintre ele... Mai sunt si genul de femei care dupa relatie, se plang la toate prietenele si la toti prietenii ca oricum "respectivul" o avea mica... Nu-ti vine sa o bati cand tu stii ca de fapt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: compatibilitate sexuala

din 3 apr 2010 20:26 de ursaru

asa e,preferintele celor s-ar putea sa nu fie aceleasi :ok:

Re: Re: homosexualii,topic pentru fete

din 3 apr 2010 20:23 de ursaru

da,ai cam zis ce as fii vrut sa zic.2 fete sarutandu`se e ceva senzual ,frumos...in schimb 2 bulangii,ceva scarbos ,si sa nu o aud paia ca asa s-au nascut

Re: Re: Re: Re: Re: compatibilitate sexuala

din 3 apr 2010 20:23 de Leroy

Pana la urma pentru primul act exista scuza, pentru primele de fapt exista, dar pe urma, daca nu e sa se potriveasca partile, pai nu merge frate !:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Lungimea penisului la 21 de an

din 3 apr 2010 20:20 de ursaru

Stii...unele cred ca sunt cool daca spun ca vor o p**a mare ,dar majoritatea nici nu pot sa o ia toata;) si legat de partenera ta...e bine ca i-ai aratat ca ai marimea care o face sa planga :lol:

Re: homosexualii,topic pentru fete

din 3 apr 2010 20:19 de Leroy

Buna intrebare, daca venea din partea unui baiat cred ca-l injuram :lol::lol::lol: Mie unul imi provoaca greata... Desi, pe partea celalalta, nimic nu ma excita mai mult decat 2 fete sarutandu-se, nu facand sex, doar sarutandu-se si ...

Re: Re: Re: Re: Lungimea penisului la 21 de ani

din 3 apr 2010 20:17 de Leroy

Am auzit eu una, chiar o partenera, ca cica i-ar placea totusi un pic mai mare, dar de fapt in mai mult din jumatate din pozitii o durea daca o penetram prea adanc... Deci chestia asta e si la fete, daca o sa auzi pe una care zice ca o vrea mai ...

din 3 apr 2010 20:14 de ursaru

pai greu sa ia anticonceptionale ,nu ar fi.se duce la un medic si o sa-i recomande ce pastile sunt bune pt ea.in felul asta scapati de griji,nu mai stai sa calculezi sau sa mai cumperi prezervative.si de uitat ,nu cred ca uita,de exemplu prietenei ...

Re: Re: Re: Re: re

din 3 apr 2010 20:12 de Leroy

Nu cred sa fie vorba de sume de astea... Daca totul decurge normal si cu un singur testicul, nu vad de ce s-ar oferi atat, ori, poate pentru cineva care nu are niciunul :lol: Dar cum ar putea sa ajunga in situatia asta :mellow:

Re: Re: Re: buei mie mi sa rupt prezervativu de 2

din 3 apr 2010 20:08 de ursaru

ma bucur ca te-a amuzat.:D dar cand ii vad pe unii ce scriu ca baga in saracele fete...zici ca o au cat o bata de baseball,asa mult se lauda

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ac

din 3 apr 2010 20:06 de Leroy

Ai dreptate, asa e, dar daca prietena nu vrea sa ia din diferite motive, gen, o vede maica'sa si o ia la rost, se teme sa nu ia in greutate, se teme sa nu cumva sa uite vreo pastila... In cazurile astea, mai calculezi si dupa metoda ...

Re: Re: buei mie mi sa rupt prezervativu de 2 ori

din 3 apr 2010 19:59 de Pischot

Doamne cat m-a amuzat comentariu tau Ursarule :D:D PS: Daca Dumnezeu nu te are la suflet O sa impinga ea la carucior si tu cu bagajele dupa ea! Daca te are, stai linistit.. o sa impinga doar ea...Adica nu... nu o sa impingeti niciunu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate, monogamie

din 3 apr 2010 18:54 de Psyche

oricum,eu tot raman la parerea mea ca exista o legatura ce cuprinde doua persoane(nu stiu daca cred neaparat in destin) si acelea odata intalnite,se complementeaza in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de nimic.:love:

din 3 apr 2010 18:53 de ursaru

va rog frumos sa nu va mai luati de semnatura omului,e intr-o limba pe care doar el o cunoaste B)

Re: Re: Re: Re: Lungimea penisului la 21 de ani

din 3 apr 2010 18:20 de ursaru

:)) :lol:

Re: matusa enervanta

din 3 apr 2010 17:22 de baby

ii spui ca vrei sa bati recordul mondial :) sa te faci de 500 de kg si normal ca muncesti din greu la asta:lol: vai ce ii puneam farfuria cu mancare in cap:`

Re: Re: Virgina ? Da sau nu !

din 3 apr 2010 16:29 de cristi_suk09

:D:D:D:D:D:D:D:,:,):(O:)(X):unsure::cat:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 929 din 3731
«   1 ... 926   927   928   929   930   931   932 ... 3731   »

loading...