Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa din 2 apr 2010 16:33 de valentine
Imi exprimam doar o parere personala. Daca te deranjeaza, poti sa o ignori:flowers:
Re: Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu din 2 apr 2010 16:17 de P
Atunci mai bine sa nu si-o mai puna!
Nu este chestie de crima, sau nu vor copilul, ia gandestete putin este un copil pe care nu-l doresti, nu ai ce sa-i oferi, nu ai cum sa-l cresti, daca mai ai si o varsta frageda ce educatie ii dai copilului, dc ...
Re: Adolescentele din 2 apr 2010 16:15 de femme
Nu cred ca exista vreo explicatie pentru acest "fenomen". Eu nu vad o problema in faptul ca baietii respectivi sunt tigani sau muncitori!! As avea aceasi parere si daca ar merge agatate de oameni de afaceri!! Nu aici e problema!! Ma gandesc ca la ...
Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 2 apr 2010 15:32 de cherry_dream
frate ... "prietenul meu a zis". si daca ramai insarcinata, e vina ta, si te paraseste. nu mai bine te informezi tu inainte, ca sa fii sigura, decat sa te lasi pe mana baietilor..? dar na, prea greu :blink: . ce sfat vrei sa-ti dau? exista sanse ...
Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 14:32 de valentine
Cam asta cred ca e diferenta majora intre cele 2 sexe. Incercam (nu inseamna ca si reusim, dar macar incercam :D) sa fim multumiti cu ce avem, daca avem o parte din ceea ce ne dorim (asta nu inseamna ca daca putem obtine mai mult, refuzam), pe ...
Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 14:03 de valentine
Crezi tu ca noi barbatii suntem mai breji? Nici noi nu stim ce vrem, stai tu linistita:D
Crezi tu? Eu nu as fi asa sigur...
Intradevar, femeile au o exagerata tendinta de a nu sti ce vor, dar si barbatii la randul lor, intr-o doza mai mare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 13:44 de Pischot
El a considerat ca e nevoie:))
Oricum " Te iubesc"`ul nu mai are pentru toata lumea acelasi efect.
Chiar daca si pentru mine, la fel ca pentru Simosimina, e foarte important sa fie spus cand trebuie, de cine trebuie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 13:23 de spirea1st
Da ce crezi frate ca are palat cu 3 etaje??:lol: are si ea o casa modesta.Ce ar mai fi sa ma duc pestea ea in casa?De cand sunt cu ea nu am fost decat de 3 ori pe la ea. .Daca vrea sa o faca o face ea oriunde faza e ca nu vrea .Nu conteaza unde... ...
Re: Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 13:18 de Danny_DaBoss
sincer, femeile sunt foarte complexe.. si complexitatea asta o au din cauza ca majoritatea, cam la toate varstele, nu stiu ce vor(imature) si nici nu vor sa se maturizeze.. si complica lucrurile.. acuma e ok, maine se schimba la 180 de grade.. ...
Re: Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 12:18 de valentine
Subscriu. ExoticDream nu stiu de ce le dai apa la moara cu "judecata".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 2 apr 2010 12:09 de Psyche
pai daca toate sunt meritul prietenului ei si are amice ca si mine(sau precum altii care critica deasemenea materialismul) e dispretuita. sprijin femeia puternica,care se ridica pe fortele proprii si-si permite toate astea de una singura (cand ...
Re: Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 11:58 de McLove
Forumul a fost creat pentru a informa tinerii. Daca o sa se scoata optiunea ca cei neinregistrati sa nu mai posteze, nu ar mai posta nimeni aici. Nu sunt de acord... In plus, de-asta avem moderatori, sa mentina curatenia, indiferent ca de greu e. ...
Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 09:41 de SORIN28
Cred ca daca [b]simosimina[/b] este moderator, are dreptul de a gandi singura ce mesaje se sterg si care nu, fara a se implica altcineva.
:ok:
Eu ma intreb insa cum de s-a ajuns de la nebuna la altceva:blink:
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 2 apr 2010 05:40 de Pasaroi_Cuminte
Daca folosesti metoda neconventionala s-ar putea sa ai supriza ca cel putin unul din lista de prieteni sa-si recunoasca "iubita" in avatarul tau.
:devil:
ceva de genul:
-Cand nu este la mine , este la tine.
Cand este la mine, nu este la tine. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 02:35 de ExoticDream
Eu ma refeream la faptul ca nu putem ajunge chiar in varf si ca va trebui sa ne multumim cu cei 3842 m fezabili.....
;););)
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 2 apr 2010 02:22 de ExoticDream
Si eu votez pentru "metodele clasice". Poza ei ca avatar al tau in aceasta "faza" denota doar dorinta de a impresiona (si pe ea, si pe altii) si o oarecare disperare in caz ca ea inca nu ti-a spus ca vrea sa fiti impreuna. O astfel de poza la ...
Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau pli din 2 apr 2010 02:03 de ExoticDream
Este adevarat ca dupa o anumita varsta organismul nu te [b]prea[/b] mai ajuta, insa poti sa-l ajuti tu pe el. Cu exceptia cazurilor in care la mijloc sunt boli care, fie iti interzic efortul peste o anumita limita sau chiar total, fie induc la ...
Vrajala copiilor->virginitate fizica la barbat din 2 apr 2010 01:32 de BBU
In primu rand cer scuze celor care se supara ca am stricat sirul subiectelor din forum cu aceasta "idiotenie" dar deja ma streseaza stiind ca traim o era de aur a informatiei si inca se mai trezesc copii sa ma bata la cap cu acea "atza sau fraul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau fem din 2 apr 2010 01:24 de ExoticDream
De ce nu? Combinatia se poate dovedi fascinanta! Sunt un fel de metafore ingenioase, care, daca cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda pentru a le "gusta", confera o savoare speciala iubirii si sexului! Nu ai incercat niciodata sa te exprimi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitare din 2 apr 2010 01:18 de ExoticDream
Daca vorbim doar despre o aventura/experienta sexuala, atunci merge. Daca insa vrei/vreti mai mult, lipsa comunicarii este o problema. Mare!
Am citit de curand "Viata sexuala a marilor artisti" (in general, pictori) si am ramas.... ...
Pagina 932 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||