Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Adolescentele din 2 apr 2010 16:15 de femme
Nu cred ca exista vreo explicatie pentru acest "fenomen". Eu nu vad o problema in faptul ca baietii respectivi sunt tigani sau muncitori!! As avea aceasi parere si daca ar merge agatate de oameni de afaceri!! Nu aici e problema!! Ma gandesc ca la ...
Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 2 apr 2010 15:32 de cherry_dream
frate ... "prietenul meu a zis". si daca ramai insarcinata, e vina ta, si te paraseste. nu mai bine te informezi tu inainte, ca sa fii sigura, decat sa te lasi pe mana baietilor..? dar na, prea greu :blink: . ce sfat vrei sa-ti dau? exista sanse ...
Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 14:32 de valentine
Cam asta cred ca e diferenta majora intre cele 2 sexe. Incercam (nu inseamna ca si reusim, dar macar incercam :D) sa fim multumiti cu ce avem, daca avem o parte din ceea ce ne dorim (asta nu inseamna ca daca putem obtine mai mult, refuzam), pe ...
Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 14:03 de valentine
Crezi tu ca noi barbatii suntem mai breji? Nici noi nu stim ce vrem, stai tu linistita:D
Crezi tu? Eu nu as fi asa sigur...
Intradevar, femeile au o exagerata tendinta de a nu sti ce vor, dar si barbatii la randul lor, intr-o doza mai mare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 13:44 de Pischot
El a considerat ca e nevoie:))
Oricum " Te iubesc"`ul nu mai are pentru toata lumea acelasi efect.
Chiar daca si pentru mine, la fel ca pentru Simosimina, e foarte important sa fie spus cand trebuie, de cine trebuie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 13:23 de spirea1st
Da ce crezi frate ca are palat cu 3 etaje??:lol: are si ea o casa modesta.Ce ar mai fi sa ma duc pestea ea in casa?De cand sunt cu ea nu am fost decat de 3 ori pe la ea. .Daca vrea sa o faca o face ea oriunde faza e ca nu vrea .Nu conteaza unde... ...
Re: Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 2 apr 2010 13:18 de Danny_DaBoss
sincer, femeile sunt foarte complexe.. si complexitatea asta o au din cauza ca majoritatea, cam la toate varstele, nu stiu ce vor(imature) si nici nu vor sa se maturizeze.. si complica lucrurile.. acuma e ok, maine se schimba la 180 de grade.. ...
Re: Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 12:18 de valentine
Subscriu. ExoticDream nu stiu de ce le dai apa la moara cu "judecata".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 2 apr 2010 12:09 de Psyche
pai daca toate sunt meritul prietenului ei si are amice ca si mine(sau precum altii care critica deasemenea materialismul) e dispretuita. sprijin femeia puternica,care se ridica pe fortele proprii si-si permite toate astea de una singura (cand ...
Re: Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 11:58 de McLove
Forumul a fost creat pentru a informa tinerii. Daca o sa se scoata optiunea ca cei neinregistrati sa nu mai posteze, nu ar mai posta nimeni aici. Nu sunt de acord... In plus, de-asta avem moderatori, sa mentina curatenia, indiferent ca de greu e. ...
Re: Re: AVERTISMENT Bianca_Bia! din 2 apr 2010 09:41 de SORIN28
Cred ca daca [b]simosimina[/b] este moderator, are dreptul de a gandi singura ce mesaje se sterg si care nu, fara a se implica altcineva.
:ok:
Eu ma intreb insa cum de s-a ajuns de la nebuna la altceva:blink:
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 2 apr 2010 05:40 de Pasaroi_Cuminte
Daca folosesti metoda neconventionala s-ar putea sa ai supriza ca cel putin unul din lista de prieteni sa-si recunoasca "iubita" in avatarul tau.
:devil:
ceva de genul:
-Cand nu este la mine , este la tine.
Cand este la mine, nu este la tine. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2010 02:35 de ExoticDream
Eu ma refeream la faptul ca nu putem ajunge chiar in varf si ca va trebui sa ne multumim cu cei 3842 m fezabili.....
;););)
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 2 apr 2010 02:22 de ExoticDream
Si eu votez pentru "metodele clasice". Poza ei ca avatar al tau in aceasta "faza" denota doar dorinta de a impresiona (si pe ea, si pe altii) si o oarecare disperare in caz ca ea inca nu ti-a spus ca vrea sa fiti impreuna. O astfel de poza la ...
Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau pli din 2 apr 2010 02:03 de ExoticDream
Este adevarat ca dupa o anumita varsta organismul nu te [b]prea[/b] mai ajuta, insa poti sa-l ajuti tu pe el. Cu exceptia cazurilor in care la mijloc sunt boli care, fie iti interzic efortul peste o anumita limita sau chiar total, fie induc la ...
Vrajala copiilor->virginitate fizica la barbat din 2 apr 2010 01:32 de BBU
In primu rand cer scuze celor care se supara ca am stricat sirul subiectelor din forum cu aceasta "idiotenie" dar deja ma streseaza stiind ca traim o era de aur a informatiei si inca se mai trezesc copii sa ma bata la cap cu acea "atza sau fraul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau fem din 2 apr 2010 01:24 de ExoticDream
De ce nu? Combinatia se poate dovedi fascinanta! Sunt un fel de metafore ingenioase, care, daca cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda pentru a le "gusta", confera o savoare speciala iubirii si sexului! Nu ai incercat niciodata sa te exprimi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitare din 2 apr 2010 01:18 de ExoticDream
Daca vorbim doar despre o aventura/experienta sexuala, atunci merge. Daca insa vrei/vreti mai mult, lipsa comunicarii este o problema. Mare!
Am citit de curand "Viata sexuala a marilor artisti" (in general, pictori) si am ramas.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti din 2 apr 2010 00:47 de ExoticDream
Nici eu nu citesc ce este la moda, mai ales ca in general nu am incredere in gustul unui popor care si-a pierdut de ani buni obisnuinta de a citi (este trist sa vezi extrem de putini tineri la targurile de carte, numai cand ma gandesc cu cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMEN din 2 apr 2010 00:22 de simosimina
atâta timp cât tu ai scris ce ai scris la subiectul "Sotul meu e impotent" sau cum naiba se numea...comentarii aiurea la adresa mea, era absolut normal sa îţi dau mesaj!
Normal că se va face dreptate, sunt convinsă de asta!
Nu ştiam că ...
Pagina 932 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |