Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 1 apr 2010 18:21 de baby
daca nimeresti vreo nebuna ca mine care se incapatineaza mai ceva ca un catar...pfff
iti bagi si sinceritatea si barbatia si tooot:lol::lol::lol: in ea de situatie si pleci
ce portofel si vrajeli....
frate daca e o tipa cu capu pe umeri ...
Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru t din 1 apr 2010 18:19 de femme
Tocmai asta e: la varsta asta se exagereaza mult, in orice!! Daca stie ca se poate rezuma la un pic de mascara si gloss, e bine, dar eu militez pentru naturalete! (poate tocmai pentru ca eu nu pot sa nu ma machiez :()
Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru ten? din 1 apr 2010 18:12 de baby
Isi trag astea mici o tencuiala pe fata si isi intind paru cu placa normaaaaaal dupa ce adorm la solar juma' de ora :unsure:
Eu am inceput in clasa a 9 a sa folosesc rimelul si fondul de ten [doar la ocazii speciale].
Acum trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: SANII din 1 apr 2010 18:11 de femme
De ce "bad post"?!:ninja:
Majoritatea baietiilor prefera femeile cu sani mari, ca dovada traim in secolul silicoanelor! Desigur ca exista si multe exceptii, dar prea putine fete stiu asta si se simt complexate de marimea de la sutien!!
Eu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sgc! din 1 apr 2010 18:09 de compot
Nu a facut nimeni misto de tine pana nu ai postat tu injuriile aduse la adresa unor membri ai forumului. Toti ti-au dat sfaturi, utile sau nu in opinia ta. Simosimina este moderatoare, rolul ei este sa pastreze linistea.Cum cu tine nu se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lui ma din 1 apr 2010 18:04 de baby
Daca dupa 4 luni nu ati mai facut nici o miscare e cam aiurea:`
Treaba cu "sculatul" nu tine de sentimente.
Ma tinea unu in brate si am simtit cum i se ridica nivelul. Pe altul il mangaiam pe gat si deja m-a anuntat ca ca e cazu sa ma opresc ...
Re: re din 1 apr 2010 17:57 de ursaru
donezi unul sau il vinzi,citisem pe undeva ca e in jur de 25 000 euro :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sg din 1 apr 2010 17:57 de Bianca_Bia
Nu sunt genul de om care sta si inghite.I-am raspuns pe masura si nimic mai mult.Nu stiu daca tu primesti un mesaj in care sa fi facut in toate felurile te poti abtine,eu una nu.
Si ca sa fie clar un lucru,nu fac chestia asta(cu mesajele ...
Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 1 apr 2010 17:57 de femme
O fata, daca te place, procedeaza in 2 feluri (depinde de varsta ei, daca e timida sau dimpotriva, etc.): ori nu te baga in seama prea mult, dar o surprinzi aruncandu-ti cate-o ocheada; ori sta tot timpul pe langa tine, te aproba in orice( sau, ...
Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 1 apr 2010 17:49 de HoriaHoria
Cum imi dau seama daca o fata ma place(?)(?)(?)
Am mai citit pe site,dar nam vazut vreun raspuns concret...va rog sa imi spuneti :ok::ok:;)(nush ma refer la gesturi ,priviri alea alea...)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 apr 2010 17:37 de cccccc
Salut. Sa-ti spun si eu ceva ca sunt mai puriu: sculatul are legatura cu sentimentele si foarte mult. Ca a fost sculata toata noaptea , nu prea inteleg, adica te-a f.... toata noaptea si nu a ejaculat. Daca i s-a sculat de mai multe ori in acea ...
Re: Re: SANII din 1 apr 2010 17:28 de femme
Cine sa va mai inteleaga si pe voi, baietii??:, Daca sunt mici, ii vreti mari. Daca sunt mari, va ganditi ca o sa se lase!;)
Bietele fete, ce sa mai creada!?:wacko::lol:
Re: Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il lauda din 1 apr 2010 17:18 de femme
Nu conteaza varsta!! Intr-o relatie, daca nu exista respect si incredere, nu exista nimic!! Crede-ma ce-ti spun! E vorba de orice fel de relatie: parinte-copil, frate-sora, iubit-iubita, sot-sotie, chiar si parteneri de afaceri! Trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 apr 2010 16:26 de femme
Ar fi foarte urat daca cineva ar proceda asa! :(
Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti din 1 apr 2010 16:00 de femme
Sandra Brown e o carte destul de erotica, daca iti place genul..
Eu am incercat sa citesc o data, dar nu mi-a placut..
In privinta cartii "Iadul purpuriu", nu am citit-o:ermm:
Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ultimul din 1 apr 2010 15:57 de femme
Sincer, nu am citit nicio carte de Coelho!! Era prea la moda, iar eu nu vreau sa fiu la moda!!:D:lol:
Prefer sa citesc ce-mi place, nu ce se citeste!
Daca ai ceva recomandari, le astept/asteptam cu placere!!
Re: Re: Re: Infidelitate, monogamie din 1 apr 2010 15:27 de femme
Sunt total de acord cu tine, dar vezi, exista si persoane care inseala indiferent de relatia pe care o au!! Sunt oameni care nu vor sa se abtina cand au "prada" in fata!! Fac asta din lipsa unor principii morale, pentru ca se ghideaza dupa alte ...
Re: Re: Re: Re: Re: infidelitate,monogamie din 1 apr 2010 15:22 de femme
Cred ca, cu totii, ne dorim asta, sa nu fim inselati niciodata!! Eu personal, nu stiu (spun "nu stiu" pentru ca nu am avut niciodata motive sa cred) sa fi fost vreodata inselata. Dar vezi, prefer sa nu ma amagesc singura, ca sotia amicului ...
Re: Re: Infidelitate, monogamie din 1 apr 2010 14:52 de Danny_DaBoss
Eu sunt de parere ca un barbat daca are tot ceea ce are nevoie acasa, si emotional, si sentimental, si sexual.. nu cred ca mai are nevoie sa se duca la alta...
Sa insele ? Sa minta persoana de langa el, sa se ascunda, sa fie un las si un om cu 2 ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau din 1 apr 2010 14:01 de McLove
Pai da, dar timpul, joaca rolul cel mai important.
As vrea sa ma vad pe mine, peste 30 de ani. Sa zicem ca as lucra 12 ore pe zi, stand si pe scaun... oare, mai am chef de sport dupa?! ;)
Da, cei care nu au ce face toata ziua, isi permit sa ...
Pagina 935 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |