Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Excitarea masculina are legatura cu sentimente din 31 mar 2010 20:07 de simosimina
eu cred ca excitarea nu are legatura neaparata cu sentimentele...
Baietilor, bine zis, li se scoala usor pentru ca sunt niste baieti:)
Nu ai vazut si pe plaja pustani care aveau cucul sculat in slip? :lol::lol::lol:
Din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lui mai ie din 31 mar 2010 20:04 de ioioana
am deschis topicul deoarece io am perceput seara nostra ca ceva super special si constructiva...dar in astea 4 luni relatia nu a evoluat. Si io vroiam sa cred ca excitarea baietilor implica si iubirea fata de tipa ...
se pare ca m'am inselat si ...
Re: ?o fi excitarea lui mai ieftinǎ k hârtiaIgie din 31 mar 2010 20:03 de femme
Din pacate, excitarea nu are nicio legatura cu sentimentele!! Daca era foarte excitat este pentru ca-l atragi!!
Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lui mai ieftin din 31 mar 2010 19:55 de McLove
Atunci, de ce ai mai deschis topicul?
Ai zis daca barbatii se pot controla... da, dar cine vrea?! :devil:
Daca o necunoscuta, vine la un barbat, sare pe el direct... continuarea el o decide!
Dar, prietenul tau a fost virgin...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bine v-am din 31 mar 2010 19:49 de valentine
Nu-ti recomand. Un inel pus pe degetul corect are asupra mea un efect mai puternic decat orice super decolteu.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bine v-am rega din 31 mar 2010 19:47 de femme
Daca era vorba despre mine, sper sa fiu atunci o M.I.L.F:~*:-`:flowers:
Re: Re: ?o fi excitarea lui mai ieftinǎ k hârtia din 31 mar 2010 19:44 de ioioana
Insa, ca penisul lui sa stea in stare erecta si atunci cand stateai langa el, in pat... :lol:
scuza'ma ...n'am inteles ce e neinregula cu asta.
io cred ca e din cauza ca ne'm dorit reciproc cateva saptamani bune inainte...si intr'o seara am ...
Re: Re: ?o fi excitarea lui mai ieftinǎ k hârtia din 31 mar 2010 19:40 de ioioana
nu l'am intrebat daca e virgin dar sunt 98% sigura ca nu.
a si avut o relatie de 2 ani cu o tipa...:P
Re: Re: Re: Relatie de 4 luni... din 31 mar 2010 19:37 de mixtake
multumesc pentru ajutor..
problema s`a rezolvat pana la urma..
puteti sterge topicu` daca vreti:-??..
si imi pare rau daca am jignit pe cineva..;))
Re: ?o fi excitarea lui mai ieftinǎ k hârtiaIgie din 31 mar 2010 19:36 de McLove
Daca te-ai frecat de el, normal, ar trebui sa se excite...
Insa, ca penisul lui sa stea in stare erecta si atunci cand stateai langa el, in pat... :lol:
:lol:
Era virgin?
Daca te dezbraci si ne zici asta, toti barbatii/baietii care ...
Re: Re: Re: infidelitate,monogamie din 31 mar 2010 19:30 de femme
Eu, la modul utopic, imi doresc ca barbatul meu care sa nu ma insele nici macar cu gandul, dar la modul real, imi doresc ca, daca o face, sa fie atat de inteligent incat sa nu-mi dau seama niciodata!!! O:)O:)
Excitarea masculina are legatura cu sentimentele?! din 31 mar 2010 19:24 de ioioana
buna,:)
de 4 luni mǎ tot framantǎ amintirea ultimei experienţe sexuale...a fost cea mai memorabilǎ. El a fost cel mai perfect pt mine :|
un heavy petting de vis.
si care'i problema mea? Pai...nu inteleg exact fenomenul de excitare al ...
Re: Re: Re: Lucruri nebunesti facute din dragoste din 31 mar 2010 19:24 de sgc
:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi din 31 mar 2010 19:22 de femme
Pana la urma, te poti indragosti de cineva care nu credeai ca intra in standardele tale!! Aici ai dreptate!!!:ok::ok:
Re: Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 31 mar 2010 19:16 de femme
Foarte bun sfatul!!
Re: Re: AVERTISMENT sgc! din 31 mar 2010 19:15 de sgc
doar 50% felicitari, tie. mie, daca-mi merge netul, ma pot conecta repede pe sxpert. daca merge, si-am si chef sa zic ceva, atunci raspund.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau fem din 31 mar 2010 18:59 de Pasaroi_Cuminte
Pentru asta te invit aici:
http://produse.kaboo.ro/diverse/731604/
:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lolita sau femeia din 31 mar 2010 18:44 de valentine
Asa Pasaroi si daca mie-mi place tipa asta, ea ce mesaj transmite, reprezinta, etc?
http://images4.wikia.nocookie.net/dragonage/images/d/dd/Morrigan_profile.jpg
Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 31 mar 2010 18:42 de valentine
Doamne cat de teoreticieni puteti fi. Incearca si tu sa cauti pe net exercitii pentru marirea penisului ca 10 cm, totusi...sunt foarte putini si daca o sa reusesti sa satisfaci femeia prin alte metoda e in regula, dar totusi o sa ramana factorul ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau din 31 mar 2010 18:34 de valentine
Nu inteleg rostul acestui subiect. E un subiect care tine strict de teorie si nu are nicio relevanta pt realitate. Acum d-soarele spun teoretic si logic ce le place, dar pe teren, raspunsul lor de aici valoreaza fix 0.
Acum si daca o sa le intrebi ...
Pagina 938 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |