Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Fetele - atrase de baietii pe care nu-i pot av din 30 mar 2010 16:28 de cherry_dream
Da. mereu suntem atrasi de tot ce e interzis ... se intampla fara sa vrem :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Pt spirea1st din 30 mar 2010 16:14 de cherry_dream
da,si asta ...
Re: Re: :(( Timid din 30 mar 2010 15:39 de SORIN28
Daca-i vorbesti cum scrii...atunci chiar terminat.:ok:
Re: :(( Timid din 30 mar 2010 14:54 de the_boy
Pai .... eu ma gan deam ca daca tot vine vacanta asta de paste ... sa ma duc pana la ea... sami arate si mie locurile ( numa noi 2 ) si dupa aia pe o banca ... si ce mai urmeaza ( vorbe , etc ) si .... '' Vrei sa fi cu mine ?
si dupa aia kiss.... ...
Re: din dragoste din 30 mar 2010 14:44 de McLove
Si... daca nu am iubit? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 30 mar 2010 14:23 de Mircea
LASA MAI BAIATULE DU LE MAI DA ATATEA EXPLICATII ZICI K NU PE LUMEA ASTA TRAIESC....EI INTREABA AQM CUM SA DEZVIRGINEZI O FATA DAR DEGEABA LE EXPLICI K NU E GREU PANA NU DA DE O VIRGINA NU O SA INTELEAGA NICIODATA DAR O DATA CE A AJUNS CU O VIRGINA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 30 mar 2010 14:20 de ThT
Cred ca doar daca esti cazut de pe luna poti gresi la asemenea lucruri.Ce naiba,e un simplu sarut.Chiar si prima oara,cum am mai spus,o fata nu are cum sa-si dea seama ca nu ai ma sarutat decat daca incepi sa transpiri si altele.
Nu-mi spune ...
Re: Pozitia fizica si verbala fata de o femeie din 30 mar 2010 03:30 de Bozgoru
depinde... uite cunosc baieti cu vocabular.. foarte foarte bogat si un intelect foarte ridicat si totusi nu pot rosti 2 cuvinte unei fete.. pt ca sunt niste babalai si n-au incredere in ei.. desi vocabularul ii ajuta.. n-au incvredere in ei in ...
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte din 30 mar 2010 03:04 de Miaghy
Preludiul este foarte important.O femeie vrea sarutata si mangaiata pasional.Ii poti sopti ca o iubesti,ca te innebuneste,dar daca nu sti ce sa-i zici mai bn taci decat sa strici momentul :))
:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 30 mar 2010 02:53 de Miaghy
Eu ma sperii mai mult de primul sarut,decat de o partida:heart: :))
Pt ca nu sti ce impresie ii creeaza sarutul,poate sa nu ii placa,iar o fata careia nu ii place cum saruta baiatul o ia randeaua...nu se gandeste ca ar putea invata ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 30 mar 2010 01:24 de andreiu21
Pai momentan nu, dar se presupune ca te afecteaza cand cineva inepe sa-ti vorbeasca asa, mai ales in scris, unde mai greu iti dai seama daca face misto sau nu.
Mai grav, daca sa zicem, simti o atractie fata de acea persoana, ea-ti vorbeste cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mar 2010 00:16 de compot
Nu, daca nu mi-ar face, o sa se dea ea pe brazda:lol:.
Pai, doar e prietena mea, nu ?
E datoria ei sa ma faca fericit, atata timp cat o fac fericita.
Eu tratez oamenii cum sunt tratat!!
Si tu ai fost sincera!
Re: Un sfat va rog din 30 mar 2010 00:13 de sweetgirl16
Pai e clar,se joaca cu sentimentele tale...a vazut ca esti prea bun cu ea si te ia drept un prost.Uit-o :ok:
SUBJECT CLOSED! din 30 mar 2010 00:09 de ExoticDream
Imi pare rau pentru tot poporul, dar distractia asta se opreste aici. Chiar daca poate subiectul deschis are un background real, stilul in care s-au purtat ostilitatile pe pagini intregi nu este prea amuzant, astfel incat pun punct si ii sfatuiesc pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mar 2010 23:58 de Pischot
Rautate :devil::devil:
Daca nu ti`ar mai face nici ea Deloc, poate ai sa te dai pe brazda!
Dar noroc cu ea, care te rasfata cat se poate de bine!
Ps: Poate si meriti! Nu Stiu ! Nu cunosc!
Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 29 mar 2010 23:36 de Cranky
pai daca tot iti doresti atat, eu zic ca ar merita sa faci si tu un mic efort, intr-o seara sa mergi cu ea, ca doar esti baiat si cu siguranta gasesti un mijloc de transport cu care sa te intorci acasa. nu crezi?
Re: relatie de 4 luni... din 29 mar 2010 23:21 de Psyche
da,e simplu. v-ati tras-o?
citez acum "plimbarile prin parc de mana dupa.."
asta poate era motivul.daca vorbim de o relatie. si daca intelegi motivul,poate cauti rezolvarea singura.
Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o despa din 29 mar 2010 23:04 de compot
Iti bati joc de tine, "femeie"!!
Re: Re: Re: re: din 29 mar 2010 22:14 de sweety16
Hai ma ca e tare :)) stiu si eu clipul :)) lasa asa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor v din 29 mar 2010 22:03 de Pischot
Te scurt-circuitezi la limba :-`
Sau Intri automat in cursa spre moarte !B)
Pagina 941 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |