Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu m din 28 mar 2010 23:12 de Pischot
Si noua " " de tine !
Sa mai faci asta !
Ai sa ajungi de toata isprava!
Dar sa pui problema tot legat de dilemele tale ascunse ! Ne intereseaza partea creativa a omului inteligent .. banuiesc ca daca o sa ne dam seama ca esti tot tu , nu vom ...
Re: Cum decurge un avort? din 28 mar 2010 23:09 de anonima2010
poi sincer acuma 1 saptamana am facut un avort..vacuum..sarcina avea doar 2 saptamani..si era si incipienta(adica nu se dezvolta):unsure: asa ca oricum nu am avut deales...nu o fost chiar asa dureros dar totusi simti o apasare..o panica..si simti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un singur testicul din 28 mar 2010 23:00 de Pischot
Ma gandeam ca sa`l jelim pe cel care nu mai este langa celalalt! :X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2010 22:53 de Pischot
Deci...Eu ma uit prima data sa fie barbat :D... Vorbesc Serios!
Sa ma indragostesc nebuneste de o persoana care are o alta orientare sexuala , cred ca ar fi o dezamagire pentru mine!
Crede-ma.. am fost o femeie cu atatea defecte, Dintre cele ...
Re: Re: Re: Care sunt zonele care va excita la ati din 28 mar 2010 22:41 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol: măi sperii lumea pe aici..loool:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa din 28 mar 2010 22:38 de Pischot
E Limbajul de Messenger! :))
Cam greu de descifrat ... daca vrei si esti chiar curios , iti traduc :))
Re: Re: Re: Care sunt zonele care va excita la ati din 28 mar 2010 22:16 de Pischot
LOL
:D :D :D
La asta nu m-am gandit :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin haine, risc din 28 mar 2010 22:01 de Pischot
Si daca`mi plac stelutele , fara sa fie puse pe post de cenzura :D e Vreo problema? :D :D :D
Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 28 mar 2010 21:39 de nightmare1
Daca dupa ce el termina se sterge corect si inlatura orice urma de 'pericol' prin fingering exista vreun risc? (?) Parerea mea ar fi ca nu exista nici un risc dar nu ar strica sa mai impartaseasca cineva o parere.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 28 mar 2010 21:39 de baby
Nu cred ca mi-am imaginat in ce ma bag! Sigur nu!
Si acum stau si ma gandesc ca daca as schimba cateva chestii ar fi perfect!!!!
Perfect!
Dar dau prea mult importanta....si din nou pun prea mult suflet!
La capitolul asta sunt o ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 28 mar 2010 21:00 de Leroy
Perfect de acord, un picut acolo merge, total rasa parca e ca un caine de ala de o rasa cheala, o hidosenie, daca este un pic, pana la 7-8mm merge...
Re: Re: Re: lolita sau femeia fatala? din 28 mar 2010 20:56 de Leroy
Daca alegerea mea trebuie sa fie neaparat intre cele doua atunci o iau pe a 2-a, desi as prefera cate ceva de la fiecare :lol: adica ceva intre...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa din 28 mar 2010 19:58 de Leroy
Ne anunti cand vine B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fete din 28 mar 2010 19:37 de vladbodan
stiu stiu ... asa-i cum spui tu, sau mai exista si varianta in care probabil nu ai observat oameni mai invarsta care sa scrie la fel... adica messengeresc, totusi, aici pe forum voi va bazati pe luciditate maxima, nu cumva sa greseasca omul de ...
Re: Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea! din 28 mar 2010 19:31 de vladbodan
serios ... cat de egoista poti sa fi? deci pentru tine e mai important un cadou care simbolizeaza pentru tine fericire 24 de ore maxim ca apoi il dai uitarii decat sa il stii sanatos si fara sa se planga pe parcurs ca il dor dintii ... nu inteleg ...
Re: Re: Putin ajutor poate - f timid din 28 mar 2010 19:30 de akkakaka
]
Stiu ca va trebui sa le fac. Am avut mult de pierdut pana acum din cauza timiditatii si vreau sa schimb acest lucru.
Vreau sa am curajul sa-i zic ca o plac. Vreau sa am curaj s-o iau in brate... De ce este mai greu sa faci aceste lucruri cu ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 28 mar 2010 18:58 de Marius
:~*:zorro::alien:
Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala din 28 mar 2010 17:52 de Tot eu
Mai oameni buni , ce-o tot dati tare cu igiena ? Ce legatura are parul cu igiena ? De ce nu va radeti in cap , atat femei cat si barbati ? In felul asta va veti spala mai rar , nu va mai chinuiti sa va faceti freza , economie de bani ecluzand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de din 28 mar 2010 17:06 de compot
Esti mult prea tampita ca sa-ntelegi, Creier_Neted.
A fost o placere!
Si iti urez ca de-acuma inainte sa nu mai ai nici macar un orgasm si sa ai parte toata viata de barbati apti doar 5 minute(maxim) :ok:.
Ori iti este frica :lol: ...
Ce il excita mai tare? din 28 mar 2010 16:29 de SORIN28
Cand eu am spus ca femeile(mare parte) sunt mai proaste ca noaptea lumea a spus ca sunt nebun. Nu contest faptul ca sunt nebun dar femeile sunt proaste.
Voi, proastelor, ce va face sa credeti ca daca sunteti goale in fata noastra, noi ne excitam? ...
Pagina 944 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |