Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: re: din 27 mar 2010 18:30 de Psyche
imi pare rau.am dat ok,desi nu asta mi-am propus.nu stiu ce naiba fac,stergeti daca e nevoie:((:((:((
Re: Putin ajutor poate - f timid din 27 mar 2010 16:24 de Psyche
candva tot o sa trebuiasca sa le faci pe toate. uita-te la tine,in urma,la "succesurile"(:lol:)tale,ai terenul deja lucrat la indemana,mai trebuie doar sa-l "insamantezi".
daca o sa-l privesti in continuare(pana si sarutul) ca pe un mare pas,o ...
Putin ajutor poate - f timid din 27 mar 2010 15:55 de akkakaka
Salutare.
Am 17 ani 1.82 82KG. Un tip normal destul de solid. Faza e ca am un oarecare "succes" la fete. In loc sa umblu eu dupa ele umbla ele dupa mn.
Majoritatea doar pt atractie fizica.
Problema este ca am avut multe propuneri ( sex, sa le fiu ...
Re: Fara sangerare la dezvirginare? din 27 mar 2010 15:01 de irina
se poate. nici mie nu mi-a curs . abia a doua zi aveam 2-3 picaturi pe protej slip. dar aproape insesizabile
Re: Ora Pamanatului...azi: 20:30-21:30! Stinge lum din 27 mar 2010 14:24 de baby
Daca o sa fiu acasa sa vezi tu ce postez fix atunci:lol:
Vreau bataie:lol:
Dar daca o sa fiu plecata nu risc sa sting lumina pt ca se lasa cu....:~*
sangerare si durere de ovare. din 27 mar 2010 14:23 de krl2hot
buna ziua,
am o problema care ma macina de aproximativ o saptamana. doresc sa mentionez ca mi-a trecut perioada de menstruatie iar eu am dureri de ovare insotie de o sangerare abundenta.am avut si contact sexual in perioada aceasta dar nu reusesc ...
Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 27 mar 2010 14:15 de HoriaHoria
pfffff....E foarte usor...ajunge doar sa te vada naked:P(credeama....)
Re: Un film erotic si o locatie langa Bucuresti... din 27 mar 2010 14:15 de ExoticDream
Intotdeauna am "vanat" locatiile de cazare un pic ciudate..., cu un sarm anume (gen camera in varf de turn, intr-un hotel in forma de avion, in copac, macara etc.) Arunca o privire aici: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 27 mar 2010 14:09 de simosimina
nu cred eu că "fă dezbracă-te!" este o modalitate de a dezbrăca o fată :)))))
poate în glumă dreacu`...
nu cred asta...pentru că nu este aşa...belive me:) sunt femeie şi ştiu "ce şi cum"
:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2010 14:07 de Psyche
si sa nu-i faci declaratii de dragoste decat in romana:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 27 mar 2010 14:05 de Psyche
ma gandeam ca in felul asta isi poate da frau sentimentelor.
n-ai patit niciodata sa te uiti la unul si sa-ti vina sa zbori cu 300km/h la femeia ta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 27 mar 2010 13:58 de vladix
Ok multumesc am inteles multe de la voi si nu imi pare rau ca am apelat cu toate ca mi-a fost rusine 1 oara !Am inteles ca :
- Trebuie sa fiu sigur pe situatie sa nu par emotionat de fata cu ea
- Sa nu o grabesc sa o iau direct la treaba
- Sa o ...
Ejaculare prin haine, risc sarcina? din 27 mar 2010 13:45 de briliant1989
buna,am si eu o intrebare.eu si iubita mea "ne jucam" in pat si ea avea chilotei pe ea si colanti iar eu aveam o pereche de boxeri pe mn.cum ne-am tot atins am ejaculat in chilotii mei.dupa cateva minute ea asa imbracata m-i s-a asezat in ...
Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 27 mar 2010 13:08 de cccccc
Salut. Am cateva sfaturi pentru tine:
1. renunta la prezervativ. Reduce placerea, instinctul si duce la ejaculari precoce. Puteti face fara din ziua 4 a ciclului pana in ziua 10 apoi iar din ziua 18 pana in ultima zi fara
2. Daca lui nu i se scoala ...
Re: Risc sarcina??? din 27 mar 2010 11:48 de simosimina
nu:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 27 mar 2010 11:11 de McLove
Bine ca nu i-ai zis sa citeasca shakespeare. :,
Fetele, din ziua de azi, nu se mai impresioneaza cu asa ceva...
Acum, un simplu :[i]"fa, dezbraca-te!"'[/i] e de ajuns.
Majoritatea fetelor din noua generatie... chiar daca ele nu cred asta! ...
Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 27 mar 2010 11:07 de McLove
Te iubesc!
Destul de usor sa scrii, fara sa simti asta! Dar, pana la urma sunt niste cuvinte... iubirea nu se spune!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2010 04:11 de compot
[b]The Godfather[/b] [part I ] 10/10
Chaiar nu-l vazusem, daca mai sunteti ca mine, 'apucati-va' de el!!
[b]Atonement[/b][2007] 9/10
:love::love:
Re: Re: Varsta legala pentru a dezvirgina o fata din 27 mar 2010 02:54 de andreiu21
S-a mai discutat subiectul asta...
E ceva de genu ca se considera ca minorii nu au discernamantul format (capabilitatea de a alege intre Da sau Nu) pana la varsta de 16 ani.
=> 16 ani, e o varsta la care minorul, in mod legal stie daca vrea sau ...
Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 27 mar 2010 02:46 de andreiu21
Limba română e c***ă!
(m-am autocenzurat):flowers:
Pagina 947 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |