Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: re:

din 27 mar 2010 18:30 de Psyche

imi pare rau.am dat ok,desi nu asta mi-am propus.nu stiu ce naiba fac,stergeti daca e nevoie:((:((:((

Re: Putin ajutor poate - f timid

din 27 mar 2010 16:24 de Psyche

candva tot o sa trebuiasca sa le faci pe toate. uita-te la tine,in urma,la "succesurile"(:lol:)tale,ai terenul deja lucrat la indemana,mai trebuie doar sa-l "insamantezi". daca o sa-l privesti in continuare(pana si sarutul) ca pe un mare pas,o ...

Putin ajutor poate - f timid

din 27 mar 2010 15:55 de akkakaka

Salutare. Am 17 ani 1.82 82KG. Un tip normal destul de solid. Faza e ca am un oarecare "succes" la fete. In loc sa umblu eu dupa ele umbla ele dupa mn. Majoritatea doar pt atractie fizica. Problema este ca am avut multe propuneri ( sex, sa le fiu ...

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

din 27 mar 2010 15:01 de irina

se poate. nici mie nu mi-a curs . abia a doua zi aveam 2-3 picaturi pe protej slip. dar aproape insesizabile

Re: Ora Pamanatului...azi: 20:30-21:30! Stinge lum

din 27 mar 2010 14:24 de baby

Daca o sa fiu acasa sa vezi tu ce postez fix atunci:lol: Vreau bataie:lol: Dar daca o sa fiu plecata nu risc sa sting lumina pt ca se lasa cu....:~*

sangerare si durere de ovare.

din 27 mar 2010 14:23 de krl2hot

buna ziua, am o problema care ma macina de aproximativ o saptamana. doresc sa mentionez ca mi-a trecut perioada de menstruatie iar eu am dureri de ovare insotie de o sangerare abundenta.am avut si contact sexual in perioada aceasta dar nu reusesc ...

Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 27 mar 2010 14:15 de HoriaHoria

pfffff....E foarte usor...ajunge doar sa te vada naked:P(credeama....)

Re: Un film erotic si o locatie langa Bucuresti...

din 27 mar 2010 14:15 de ExoticDream

Intotdeauna am "vanat" locatiile de cazare un pic ciudate..., cu un sarm anume (gen camera in varf de turn, intr-un hotel in forma de avion, in copac, macara etc.) Arunca o privire aici: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 27 mar 2010 14:09 de simosimina

nu cred eu că "fă dezbracă-te!" este o modalitate de a dezbrăca o fată :))))) poate în glumă dreacu`... nu cred asta...pentru că nu este aşa...belive me:) sunt femeie şi ştiu "ce şi cum" :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2010 14:07 de Psyche

si sa nu-i faci declaratii de dragoste decat in romana:-*:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 27 mar 2010 14:05 de Psyche

ma gandeam ca in felul asta isi poate da frau sentimentelor. n-ai patit niciodata sa te uiti la unul si sa-ti vina sa zbori cu 300km/h la femeia ta?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 27 mar 2010 13:58 de vladix

Ok multumesc am inteles multe de la voi si nu imi pare rau ca am apelat cu toate ca mi-a fost rusine 1 oara !Am inteles ca : - Trebuie sa fiu sigur pe situatie sa nu par emotionat de fata cu ea - Sa nu o grabesc sa o iau direct la treaba - Sa o ...

Ejaculare prin haine, risc sarcina?

din 27 mar 2010 13:45 de briliant1989

buna,am si eu o intrebare.eu si iubita mea "ne jucam" in pat si ea avea chilotei pe ea si colanti iar eu aveam o pereche de boxeri pe mn.cum ne-am tot atins am ejaculat in chilotii mei.dupa cateva minute ea asa imbracata m-i s-a asezat in ...

Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

din 27 mar 2010 13:08 de cccccc

Salut. Am cateva sfaturi pentru tine: 1. renunta la prezervativ. Reduce placerea, instinctul si duce la ejaculari precoce. Puteti face fara din ziua 4 a ciclului pana in ziua 10 apoi iar din ziua 18 pana in ultima zi fara 2. Daca lui nu i se scoala ...

Re: Risc sarcina???

din 27 mar 2010 11:48 de simosimina

nu:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 27 mar 2010 11:11 de McLove

Bine ca nu i-ai zis sa citeasca shakespeare. :, Fetele, din ziua de azi, nu se mai impresioneaza cu asa ceva... Acum, un simplu :[i]"fa, dezbraca-te!"'[/i] e de ajuns. Majoritatea fetelor din noua generatie... chiar daca ele nu cred asta! ...

Re: Re: Mi se pare ciudat.....

din 27 mar 2010 11:07 de McLove

Te iubesc! Destul de usor sa scrii, fara sa simti asta! Dar, pana la urma sunt niste cuvinte... iubirea nu se spune!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2010 04:11 de compot

[b]The Godfather[/b] [part I ] 10/10 Chaiar nu-l vazusem, daca mai sunteti ca mine, 'apucati-va' de el!! [b]Atonement[/b][2007] 9/10 :love::love:

Re: Re: Varsta legala pentru a dezvirgina o fata

din 27 mar 2010 02:54 de andreiu21

S-a mai discutat subiectul asta... E ceva de genu ca se considera ca minorii nu au discernamantul format (capabilitatea de a alege intre Da sau Nu) pana la varsta de 16 ani. => 16 ani, e o varsta la care minorul, in mod legal stie daca vrea sau ...

Re: Re: Mi se pare ciudat.....

din 27 mar 2010 02:46 de andreiu21

Limba română e c***ă! (m-am autocenzurat):flowers:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 947 din 3731
«   1 ... 944   945   946   947   948   949   950 ... 3731   »

loading...