Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina??? din 28 mar 2010 01:20 de Pischot
Si`n curand o sa vezi o chestie roz acolo jos:>
e dovada ca e menstruatia pe drum :>
Si te`ai agitata degeaba ca pepsy langa desfacator:(
Re: Re: Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 28 mar 2010 01:14 de compot
Te afecteaza in mod direct asta?
Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 28 mar 2010 01:14 de Pischot
OO doamne .. abia astept sa ma marit!
:D:D off topic.. dar ce conteaza!
Daca nu te vrea , nu mai incerca si cu asta basta!
Ca ce e frumos Si Lui D`zeu Ii Place, nu?[Si incep sa inteleg de ce te "alinta" baietii , mai jos]
iEste? :D
Re: Re: Aceeasi din 28 mar 2010 01:02 de Pischot
e foarte buna metoda :>
Dar e foarte buna metoda anticonceptionalelor:>
Si nu mai sta cu 3 si 3..
:>
Si`n alea 3 O:)O:):-`
Re: Re: Re: Ejaculare prin haine, risc sarcina? din 28 mar 2010 00:57 de Pischot
Mi`a trimis iubitul un spermatozoid pe Messenger prin Send File .. Sa Vedem Daca O sa mearga .. chiar ne dorim un copil :D
Poate reusesc sa raman de la distanta [ nu cu vecinu` ci chiar cu logonicu` :D ]
Re: Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 28 mar 2010 00:32 de andreiu21
& ce rost are sa scrii daca nu simti asta?
Sunt de parere ca unii oameni, in loc sa se ocupe de ceva mai "productiv", nu stiu ce sa mai debiteze... ce sa mai scrie pe mes... cum sa se bage in seama...(este doar o parere):-`
Re: Aceeasi din 27 mar 2010 22:42 de mariof3
in zilele +/-4, dar sa fi mai sigur ramai la +/-3 zile (inainte si dupa ciclu).
Dar oricum, nu te risca sa termini inauntru,decat daca partenera ta foloseste anticonceptionale .
Nu te risca aiurea !!!
Re: Re: ce sa fac? din 27 mar 2010 22:01 de romeo
stau mereu si ma intreb de ce tocmai ea este asa?nu m-ar fi deranjat daca avea un prieten pe care sa-l iubeasca si el la randul lui sa o iubeasca,dar cand vad ca l-a luat pe ala care e urat (si asta nu o zic doar ca e cu cea pe care eu o plac) toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina??? din 27 mar 2010 21:38 de Leroy
Daca nu stii, te anunt eu, ca e din cauza ta... asa fac fetele cand se simt bine si cand se uda tare, lasa o "urma" albicioasa la baza prezervativului...
Inca o data iti spun, nu-ti mai fa probleme inutil...
Re: Re: Ora Pamanatului...azi: 20:30-21:30! Stinge din 27 mar 2010 21:07 de compot
La fel, nu stiu daca o aprind 5 minute pe saptamana... Imi bat razele de soare prin spartura de tavan, e perfect :lol:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina??? din 27 mar 2010 21:03 de Psyche
nu ar fi avut cum sa se scurga. prezervativul strange,nu sta la intamplare.si chiar daca ar fi ajuns sperma in vaginul tau, pana sa treaca de colul uterin are ceva de muncit.
Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina??? din 27 mar 2010 20:50 de SimonaRadu2144
totusi, pana-mi vine ciclu' stau cu sufletul la gura
Re: ce sa fac? din 27 mar 2010 20:45 de Psyche
nu e drept ce patesti,dar ce sa faci,in felul asta actioneaza viata.
nu ai avea pentru ce sa-i ceri ei socoteala. e viata ei,e pasarica ei si face ce vrea cu ele.te-a respins.deci ce vina are?
asta e unul dintre paradoxurile vietii,da .. ...
Re: Re: Re: Varsta legala pentru a dezvirgina o fa din 27 mar 2010 19:46 de Leroy
Exact, pana in 16 ani e nasol, peste 16 ani cu acordul ei nu se intampla nimic...
Cat despre viol, daca e minora ai pus-o rau de tot, esti fetita puscariasilor mult si bine, e o circumstanta agravanta minoritatea partii vatamate, iei ani ...
Re: Re: Re: Re: Sarcina??? din 27 mar 2010 19:41 de Leroy
Nicio sansa, daca prezervativul e intact, in niciun caz nu are cum sa ajunga la baza, crede-ma, iti spun si din proprie experienta, cu prietena, de vreo 2 ani incoace, aproape la fiecare act mi se intampla asta, ideosebi la cele cu "udeala" ...
Re: Re: Re: Re: Re: As dori si eu niste pareri :) din 27 mar 2010 19:35 de Leroy
Off topic: graba strica treaba :lol: daca tot incerci sa scrii cu diacritice, scrie pana la capat, ai un "ă" de pus pe acolo si un "i" micut :ok: nu e problema oricum, ideea e aceeasi:
Nu ai cum sa fii insarcinata, e doar efectul ...
Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 27 mar 2010 19:30 de Leroy
Bun sfat, chiar bun... explicit, si totusi la obiect...
Ai dreptate... B)
Re: Re: Re: ce sa fac? din 27 mar 2010 19:10 de herbeleanu
frate crede-ma ca nu te ajuta cu nimic,nu se merita sa faci nici cel mai mic efort pt curvele(99,9% din fetele) din ziua de azi,mai bine ai urma exemplul celui pe care vrei sa-l bati,daca ai parinti cu bani si nu ai o masina scumpa zile sa iti ia si ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 27 mar 2010 18:54 de McLove
Nu! :mellow:
E relatia lor... poate sa si o bata, cu ce te deranjeaza, daca pe ea nu o deranjeaza?!
Nu te mai gandi la ea, nu te merita. Incearca sa gasesti pe altcineva, cineva care sa te faca sa iti aceasta "placere".
PS: nu o iubesti, ...
Sa-l bat pentru ca s-a luat de fata care imi place din 27 mar 2010 18:34 de romeo
Povestea incepe in felul urmator: de mic eu nu prea eram pasionat de femei,adica vedeam pe una ziceam e buna,merge o tura dar nu imi dadeam silinta sa o cuceresc sau ceva de genul,asteptam daca se poate sa vina ea la mine,adica mai pe scurt nu eram ...
Pagina 946 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |