Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Un sfat va rog din 29 mar 2010 11:59 de Psyche
sau poate nu te vrea cu adevarat in viata ei. e bine sa sti ca ai mereu un catelus dispus sa vina la tine.
o fi o gluma,joaca,de vina esti tu ca te aprinzi cand poate ea nu iti acorda importanta pe care crezi tu ca ti-o acorda.
las-o un timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va pl din 29 mar 2010 06:43 de Incepator
Oare, daca se intampla un accident...cei de la descarcerare ce vor zice cand vor vedea scena cu mumumu.....sexul oral .........si cu alte 100 de tije metalice infipte in voi ?
s-au dus! toate! ia-o de l din 29 mar 2010 04:45 de dorinda
Astept Pastele...si ma apuca depresia. Sper sa nu raman doar cu pisica, poate o sa aiba timpul si inspiratia sa vina la mine. Chiar n-am chef sa merg acasa. Numai cand ma gandesc ma apuca groaza. M-as duce eu la el, dar imi trebuie pasaport.
Dar ...
Fetele - atrase de baietii pe care nu-i pot avea? din 29 mar 2010 02:30 de HoriaHoria
Este adevarat ca fetele sunt atrase mai mult de baietii pe care nu-i pot avea???Daca da zi si dc:p
Nici macar spirale de cuvinte...... din 29 mar 2010 02:26 de ExoticDream
Flashbacks... intersectii cu realitati in alta gama.... infasurare sufocanta in valuri straine! Si totusi.... de ce? Si-apoi... un NU hotarat formalizarii! Dar daca facem numai ceea ce....., atunci cum de ajungem sa......?
Forget it. Let's ...
re din 29 mar 2010 01:54 de iooo
Am si eu o problema aici ....
Toti se plang ca au numai 1.. sau ma rog cel putin au o problema cu 1 ..
EU CE FAC DACA AM 3 ??????
O fata "indecisa" la care tin de 4 ani... din 29 mar 2010 01:31 de LovePink
salut
Am o poveste cam najpa:((:((
Acum 4 ani am cunoscut-o pe Ea. A fost o relatie la distanta (150 Km). Eu mergeam cam 2-3 ori / luna la ea. Ea e mai mare cu 4 luni decat mine si are o fata dintr-o relatie anterioara. Toate au fost "bune si ...
Re: Fierbinteala :)) din 29 mar 2010 00:51 de LovePink
Buna :rolleyes:
....
himmm
Orice organism viu este in " calduri" (cum spui tu ) atunci cand i se " face"( nu gasesc alt cuvant :~*) de sex.
Daca stai sa te gandesti .. Cand vezi un baiat care iti place... Nu te ia cu calduri ?( rosesti, te ...
Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er din 29 mar 2010 00:34 de LovePink
buna
Sunt cel putin 3 posibilitati in care acea carte de vizita putea ajunge in buzunarul lui
.1. Cea mai simpla si mai usoara de suportat pt amandoi : A primit-o pe strada. Si la Mine in Oras s-a deschis de curand un astfel de salon . Pur si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mar 2010 00:30 de compot
Creier_Neted, orice ai spune tu, eu nu-ti voi mai raspunde. Noi toti stim ca esti proasta, dar tu esti atat de proasta incat nu-ti dai seama de asta!!
p.s.: Puteai spune orice in legatura cu mine, dar cum creierul tau e neted...:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 29 mar 2010 00:19 de Leroy
Nu ma refer la asta cand spun ca imi calculez riscul, daca pot sa spun asa :D
Ma gandesc eu cand observ ca ne incepem sa ne infierbantam, daca e "safe" sau nu, pentru ca stiu exact cand i-a inceput menstruatia si cand trebuie sa vina din nou, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 29 mar 2010 00:03 de Leroy
Ca-mi vine sau nu cheful, indiferent de cat e de intens, tot sunt cu capul pe umeri, si ai dreptate, sunt cat se poate de rational si de calculat :-`
Iti dai seama ca altfel, ar trebui pe urma sa stau cu frica-n san ca mi-a trebuit mie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 28 mar 2010 23:55 de Pischot
Cand iti vine cheful :` tie iti arde de facut calcule ?!
O:) Un barbat Calculat, as putea spune!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubia din 28 mar 2010 23:43 de Leroy
Imi place despre tine:lol::lol::lol:
Doar raspunsuri scurte si la obiect:DB):ok::p
Re: sarutul din 28 mar 2010 23:34 de antnonio
daca saruti pt prima data e cel mai bn dupaia te obisnuesti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 28 mar 2010 23:31 de Pischot
Nu am idee ce se intampla cu mine la ora asta , dar am niste idei de raspunsuri FantasticE!
Cred ca ma retrag ca sa nu mai scot vreo perla!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian in din 28 mar 2010 23:29 de Pischot
Sa fie dupa placul fiecaruia !
Incerci vezi cum ii place, pui pe lista si cum iti place tie, faci medie si vezi ce iese!
Daca iese cu virgula e aiurea :(.. Vei fi nevoit sa`ti pui pruca jos, in caz de facusei deja epilare permanenta!
ce ti`e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin din 28 mar 2010 23:27 de Leroy
Cat timp sunt la limita e bine, iar daca incerci sa mai si raspunzi la intrebarea din thread e perfect :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin hai din 28 mar 2010 23:22 de Pischot
Oameni fara suflet :`! :D :D :D
Nu a ramas! Stai linistit!
Eventual dak ai fi avut inca o pereche de blugi sa fi ramas, ca blugi au elasten , care propulseaza spermatozoizii pana`n vagin! Altfel nu vad niciun risc de sarcina ;)
Ps: iE ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin haine, din 28 mar 2010 23:20 de Leroy
Nah beleaua, in loc sa consiliati si voi omu asta care e nedumerit daca poate sa lase o femeie insarcinata prin 2 perechi de chiloti si o pereche de colanti, voi va contraziceti :lol::lol::lol:
Pagina 943 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||