Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
s-au dus! toate! ia-o de l din 29 mar 2010 04:45 de dorinda
Astept Pastele...si ma apuca depresia. Sper sa nu raman doar cu pisica, poate o sa aiba timpul si inspiratia sa vina la mine. Chiar n-am chef sa merg acasa. Numai cand ma gandesc ma apuca groaza. M-as duce eu la el, dar imi trebuie pasaport.
Dar ...
Fetele - atrase de baietii pe care nu-i pot avea? din 29 mar 2010 02:30 de HoriaHoria
Este adevarat ca fetele sunt atrase mai mult de baietii pe care nu-i pot avea???Daca da zi si dc:p
Nici macar spirale de cuvinte...... din 29 mar 2010 02:26 de ExoticDream
Flashbacks... intersectii cu realitati in alta gama.... infasurare sufocanta in valuri straine! Si totusi.... de ce? Si-apoi... un NU hotarat formalizarii! Dar daca facem numai ceea ce....., atunci cum de ajungem sa......?
Forget it. Let's ...
re din 29 mar 2010 01:54 de iooo
Am si eu o problema aici ....
Toti se plang ca au numai 1.. sau ma rog cel putin au o problema cu 1 ..
EU CE FAC DACA AM 3 ??????
O fata "indecisa" la care tin de 4 ani... din 29 mar 2010 01:31 de LovePink
salut
Am o poveste cam najpa:((:((
Acum 4 ani am cunoscut-o pe Ea. A fost o relatie la distanta (150 Km). Eu mergeam cam 2-3 ori / luna la ea. Ea e mai mare cu 4 luni decat mine si are o fata dintr-o relatie anterioara. Toate au fost "bune si ...
Re: Fierbinteala :)) din 29 mar 2010 00:51 de LovePink
Buna :rolleyes:
....
himmm
Orice organism viu este in " calduri" (cum spui tu ) atunci cand i se " face"( nu gasesc alt cuvant :~*) de sex.
Daca stai sa te gandesti .. Cand vezi un baiat care iti place... Nu te ia cu calduri ?( rosesti, te ...
Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er din 29 mar 2010 00:34 de LovePink
buna
Sunt cel putin 3 posibilitati in care acea carte de vizita putea ajunge in buzunarul lui
.1. Cea mai simpla si mai usoara de suportat pt amandoi : A primit-o pe strada. Si la Mine in Oras s-a deschis de curand un astfel de salon . Pur si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mar 2010 00:30 de compot
Creier_Neted, orice ai spune tu, eu nu-ti voi mai raspunde. Noi toti stim ca esti proasta, dar tu esti atat de proasta incat nu-ti dai seama de asta!!
p.s.: Puteai spune orice in legatura cu mine, dar cum creierul tau e neted...:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 29 mar 2010 00:19 de Leroy
Nu ma refer la asta cand spun ca imi calculez riscul, daca pot sa spun asa :D
Ma gandesc eu cand observ ca ne incepem sa ne infierbantam, daca e "safe" sau nu, pentru ca stiu exact cand i-a inceput menstruatia si cand trebuie sa vina din nou, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 29 mar 2010 00:03 de Leroy
Ca-mi vine sau nu cheful, indiferent de cat e de intens, tot sunt cu capul pe umeri, si ai dreptate, sunt cat se poate de rational si de calculat :-`
Iti dai seama ca altfel, ar trebui pe urma sa stau cu frica-n san ca mi-a trebuit mie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 28 mar 2010 23:55 de Pischot
Cand iti vine cheful :` tie iti arde de facut calcule ?!
O:) Un barbat Calculat, as putea spune!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubia din 28 mar 2010 23:43 de Leroy
Imi place despre tine:lol::lol::lol:
Doar raspunsuri scurte si la obiect:DB):ok::p
Re: sarutul din 28 mar 2010 23:34 de antnonio
daca saruti pt prima data e cel mai bn dupaia te obisnuesti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 28 mar 2010 23:31 de Pischot
Nu am idee ce se intampla cu mine la ora asta , dar am niste idei de raspunsuri FantasticE!
Cred ca ma retrag ca sa nu mai scot vreo perla!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian in din 28 mar 2010 23:29 de Pischot
Sa fie dupa placul fiecaruia !
Incerci vezi cum ii place, pui pe lista si cum iti place tie, faci medie si vezi ce iese!
Daca iese cu virgula e aiurea :(.. Vei fi nevoit sa`ti pui pruca jos, in caz de facusei deja epilare permanenta!
ce ti`e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin din 28 mar 2010 23:27 de Leroy
Cat timp sunt la limita e bine, iar daca incerci sa mai si raspunzi la intrebarea din thread e perfect :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin hai din 28 mar 2010 23:22 de Pischot
Oameni fara suflet :`! :D :D :D
Nu a ramas! Stai linistit!
Eventual dak ai fi avut inca o pereche de blugi sa fi ramas, ca blugi au elasten , care propulseaza spermatozoizii pana`n vagin! Altfel nu vad niciun risc de sarcina ;)
Ps: iE ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prin haine, din 28 mar 2010 23:20 de Leroy
Nah beleaua, in loc sa consiliati si voi omu asta care e nedumerit daca poate sa lase o femeie insarcinata prin 2 perechi de chiloti si o pereche de colanti, voi va contraziceti :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi din 28 mar 2010 23:18 de Leroy
Aha, nici eu nu am incredere si nu ma bazez pe asta, dar daca-mi vine cheful, macar sa fac un mic calcul sa vad daca-mi permit sa ma risc sau nu...
Alte opinii ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 28 mar 2010 23:17 de Leroy
Dupa parerea mea exista... Logic, spermatozoizii sunt propulsati tocmai din scrot, din testicule, dar cum sunt corpuri minuscule, se mai poate sa ramana cate unu pe "tzeava" indiferent daca tu te stergi la suprafata, iar acei spermatozoizi cu ...
Pagina 943 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |