Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 31 mar 2010 01:19 de ExoticDream

Ma tem ca noi te vom uita mai curand decat crezi daca vei continua sa iti raspandesti IDul in toate zarile. Daca ai ceva de comentat, scrii pe forum, daca ai ceva de discutat in particular cu vreun user, exista mesageria. Pentru orice alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 mar 2010 01:10 de ExoticDream

Eheheeee...... daca stau sa ma gandesc bine bineeeeeee si rascolesc in cenusa amintirilor, as putea numara 3.... ba nu, 4 situatii in care persoane care s-au cunoscut aici au incercat sa dezvolte.... o relatie mai mult sau mai putin serioasa ...

Re: Re: SARCINA PESTE MENSTRUATIE

din 31 mar 2010 00:21 de Leroy

Teoretic, sanse sunt sa fi ramas insarcinata, in orice act sexual neprotejat sunt sanse... Dar dupa parerea mea, daca nu ai ejaculat in ea, atunci nu a ramas insarcinata... Cel putin asa mi s-a intamplat mie de cateva ori :-` Ne tii la curent ...

Re: Pozitia fizica si verbala fata de o femeie

din 30 mar 2010 23:46 de simosimina

Sunt într-adevăr mulţi băieţi timizi (cunosc o grămadă), însă sunt şi băieţi cu tupeu. Cei cu tupeu sunt pitzioncii de bani gata ai tăticului, care cred că urcându-se pe portofel se ridică la nivelul oricărei fete... Apoi ..în ...

Re: Sarcina pe stop?

din 30 mar 2010 23:26 de simosimina

nu a rămas...dar e cea mai nenorocită chestie să ţi se rupă prezervativul:( Aveţi grijă pe viitor şi dacă se întâmplă să se rupă în afara zilelor de menstră, să ia pilula de a 2a zi neapărat!@ Multă sănătate!

Sarcina pe stop?

din 30 mar 2010 22:20 de alexnico08

Am o mica mare problema... :(( Am facut dragoste cu prietena astazi si nu sunt sigur,dar cred ca prezervativul s'a rupt afara,cand am scos penisul,pt ca ea spune ca nu a simtit inauntru ca a curs ceva si era "treaza",nu luata de "val"... dar daca a ...

din 30 mar 2010 22:08 de femme

Scuze, greseala mea!! Daca va cunoasteti demult, atunci cu atat mai mult trebuie sa vorbiti deschis!!:ok:

din 30 mar 2010 21:55 de femme

Am citi tot!! In primul rand, nu mai e mult pana in vacanta de Paste!!:blink: In al doilea rand, vorbeste cu ea si intreab-o ce vrea de la tine, de ce te refuza. Daca iti zice s-o lasi in pace, nu mai insista, pentru ca vei face mai rau!! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o

din 30 mar 2010 21:43 de Marian_17

am mai vb cu ea, si am mai intrebat-o daca mai vrea sa ne vedem....si o zis in vacanta asta......apoi nush o fi zis numa asa.Dar am mai vb cu cineva si o zis sa nu mai astept pana in vacanta, si nush ce sa mai fac..Va rog sa imi ziceti ce sa fac:<

Re: Re: Re: Re: Re: relatie de 4 luni...

din 30 mar 2010 21:40 de femme

Ei, oamenii se maturizeaza diferit!! Ea mai are timp, oricum!!!:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: relatie de 4 luni...

din 30 mar 2010 21:37 de ThT

Stiu ca se spune ca fetele deobicei se maturizeaza mai repede decat barbatii dar cand vad fete ca ea ma intreb daca oare nu e invers.:blink:

Re: Intrebare

din 30 mar 2010 21:20 de femme

Uite, eu sunt fata, deci pot sa-ti raspund... Mie, personal, imi plac baietii...atat!! Din experienta iti spun ca orice om...cand ajungi sa il cunosti, are farmecul lui!! Indiferent daca e slab sau gras sau bine facut, daca stie sa te ...

Re: SARCINA PESTE MENSTRUATIE

din 30 mar 2010 21:08 de femme

Cel mai probabil este ca nu a ramas insarcinata!! Data viitoare nu mai riscati!! Iar daca va place sa faceti sex fara prezervativ, faceti-va niste analize (pentru a fi siguri ca sunteti sanatosi) si indrum-o spre un medic ginecolog, care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor v

din 30 mar 2010 20:58 de ursaru

doar o singura data mi-a facut sex oral ,pe autostrada la 200/h ca nu mai avea rabdare pana ajungeam acasa.iar de accident nu poate fi vorba aici :ok:

Re: Re: Re: relatie de 4 luni...

din 30 mar 2010 20:47 de femme

In primul rand ar trebui sa vorbesti cu el!! Cere-i o explicatie, abordeaza-l direct si fara ocolisuri si spune-i ca meriti sa stii mai mult dupa 4 luni!! Daca e baiat de treaba si tine sau a tinut la tine, iti va raspunde!! Daca ...

din 30 mar 2010 20:45 de cherry_dream

1. ai ejaculat in ea? daca da,atunci sunt sanse foarte mari. daca nu, tot sunt sanse, dar mai mici. 2. sa mai faca o data testul pentru siguranta. ati cam riscat ... desi in general testele sunt bune, dar cine stie... daca chiar e negativ, ati ...

din 30 mar 2010 19:45 de Psyche

e prea posibil daca ai ejaculat in ea.

SARCINA PESTE MENSTRUATIE

din 30 mar 2010 19:28 de alexxx_good

Am o problema cu prietena, am facut-o cand era in perioada fertila, prima daca cu prezervativ apoi, am incercat si fara de 4 ori:-`, a facut un test dupa 2 si saptamani=> NEGATIV, i-a venit menstruatia cu intarziere de 5 zile(mi-a spus ca a durut-o ...

Re: Re: Re: :(( Timid

din 30 mar 2010 18:38 de VeNoM

Imi pare rau... am grabeam ca trebuia sa plec ...:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa

din 30 mar 2010 17:01 de HoriaHoria

Vai mya da tare grea esti de cap :lol::lol::lol: Da valy are dreptate:ok:;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 940 din 3731
«   1 ... 937   938   939   940   941   942   943 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare