Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce carti ati mai citit in ultimul timp? din 31 mar 2010 18:10 de femme
Din toate astea, ma tenteaza sa citesc cateva, de exemplu, Lista lui Schindler (am vazut filmul si mi-a placut, cum mi-a placut si Pianistul). Multumesc pentru recomandari!!:flowers::flowers:
Re: Ce carti ati mai citit in ultimul timp? din 31 mar 2010 18:05 de Psyche
eu le combin groaznic si le citesc si daca nu ma impresioneaza intr-un fel aparte.
acum citesc pepita jimenez de juan valera-roman de dragoste(o iubire intre un teolog si logodnica tatalui sau).
am citit in ultima vreme:
-lista lui schindler ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 31 mar 2010 17:28 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=Zj2_bn0GR7w
De fapt nu mai stiu de cine sa ascult si nu mai stiu ce e bine.
Nu mai stiu ce simt.
Parca m-am trezit dupa cateva luni si totul e complet diferit.
Nu mai am putere sa fac nimic!!! Nimic! Corpul ...
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 31 mar 2010 16:23 de Mircea
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 31 mar 2010 16:21 de Mircea
Re: Re: Re: Re: Re: extrem de dureros din 31 mar 2010 15:59 de Pischot
Mi s-a intamplat ... chiar de doua ori!
La cateva luni de cand eram impreuna, era ziua mea : "Iubita, La multi ani ! Sa ai parte de tot ce`ti doresti si mai stiu eu ce.... si la final... nu ti`am luat cadou, ca am bagat banii la aparate si mai am ...
Re: Re: infidelitate,monogamie din 31 mar 2010 15:23 de Psyche
un barbat a facut afirmatia : "barbatii au doua creiere",dupa cum explica,unul-cel care care se ocupa de impulsurile "hormonale" si altul,cel rational. un barbat obisnuit sa insele va insela si daca iubeste,strict sexual pentru satisfacerea a ...
Re: Chiar conteaza marimea?:( din 31 mar 2010 14:42 de femme
Sincer, daca stii ce sa faci cu cei 10 cm ...nu vad care e problema!!! Fii increzator in tine, acorda importanta preludiului si ea nu va sta apoi sa masoare (nici macar din ochi) marimea!! Tehnica e baza!!!:ok:%%-
Re: Re: Relatie de 4 luni... din 31 mar 2010 14:14 de McLove
Imi pare rau daca te-am jignit!
Greseala mea, pentru ca am citit topicul. Numai bine!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mar 2010 13:42 de compot
Mariane, din tot ce ai spus tu, eu inteleg ca fata nu te vrea, tu de ce nu intelegi?
Re: Re: Lucruri nebunesti facute din dragoste din 31 mar 2010 13:34 de valentine
Interesant subiect...
Lucruri nebunesti din dragoste nu imi vin acum in minte sa fi facut, poate compromisuri nebunesti. Adica am inchis ochii la chestii care nu mi-as fi imaginat ca as inchide ochii vreodata.
Insa, odata, imi era draga o tipa ...
Re: Re: Relatie de 4 luni... din 31 mar 2010 13:31 de compot
Draga, ''rahasiturile''tu le-ai scris. Daca vrei ca cineva sa te ajute, invata sa te exprimi!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina pe stop? din 31 mar 2010 10:56 de Leroy
Fa un test de sarcina cum zice simo, la 10 zile de la actul neprotejat si o sa fii mai sigur, ia chiar 2 teste sa fii mai sigur daca te temi de erori, si le faci in zile diferite, unu astazi unu maine cum ar veni...
Dupa capul meu, in ultimele ...
Re: Re: Re: Re: Sarcina pe stop? din 31 mar 2010 10:19 de alexnico08
poate are erroare si ma sperie...lasa asa:ermm:
probabil ma speriat Dumnezeu pt ca e in saptamana mare:lol:
Multumesc mult!
daca cineva mai poate sa adauge raspunsuri,sunt bine venite:unsure:
Re: Re: Re: Sarcina pe stop? din 31 mar 2010 09:44 de simosimina
stai linistit!
dar daca esti chiar asa disperat cum zici:p, cumpara-i un test de sarcina sa va convingeti (pe care sa il faca la 10 zile de la contactul problematic)
Re: Re: Re: Re: Re: relatie de 4 luni... din 31 mar 2010 07:39 de Danny_DaBoss
in unele cazuri da, in multe... nu
Re: Re: Sarcina pe stop? din 31 mar 2010 05:04 de alexnico08
nu's daca ma intelegi,sunt disperat... esti sigura 100%?:((
Re: Re: Re: Top 10 Filme Vazute din 31 mar 2010 02:18 de Bozgoru
incerc sa-l caut si eu... si daca e ti-l trimit pe pe mess.. acu sa vad ca de exemplu acuma l-am cautat pe odc .. si am gaist doar subtitrarea la el.. fara film;)
AVERTISMENT PENTRU BIANCA_BIA! din 31 mar 2010 01:53 de ExoticDream
Avand in vedere depasirea de catre userul Bianca_Bia, in topicul deschis la sectiunea "Viata sexuala", a limitei de vulgaritate suportabile, precum si trimiterea de mesaje in limbaj suburban catre useri ai nostri, o informez pe aceasta cale pe ...
Re: Re: din dragoste din 31 mar 2010 01:39 de ExoticDream
Ai scapat (deocamdata) de partea aia nesuferita de la sfarsit! Ne-ai putea spune ce anume ai fi in stare sa faci...., cu toate ca, oricata imaginatie ai avea, trebuie totusi sa simti "nebunia" aia la care te aduce iubirea....!
:D:D:D
Pagina 939 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |