Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce carti ati mai citit in ultimul timp?

din 31 mar 2010 18:10 de femme

Din toate astea, ma tenteaza sa citesc cateva, de exemplu, Lista lui Schindler (am vazut filmul si mi-a placut, cum mi-a placut si Pianistul). Multumesc pentru recomandari!!:flowers::flowers:

Re: Ce carti ati mai citit in ultimul timp?

din 31 mar 2010 18:05 de Psyche

eu le combin groaznic si le citesc si daca nu ma impresioneaza intr-un fel aparte. acum citesc pepita jimenez de juan valera-roman de dragoste(o iubire intre un teolog si logodnica tatalui sau). am citit in ultima vreme: -lista lui schindler ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 31 mar 2010 17:28 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=Zj2_bn0GR7w De fapt nu mai stiu de cine sa ascult si nu mai stiu ce e bine. Nu mai stiu ce simt. Parca m-am trezit dupa cateva luni si totul e complet diferit. Nu mai am putere sa fac nimic!!! Nimic! Corpul ...

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 31 mar 2010 16:23 de Mircea

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 31 mar 2010 16:21 de Mircea

Re: Re: Re: Re: Re: extrem de dureros

din 31 mar 2010 15:59 de Pischot

Mi s-a intamplat ... chiar de doua ori! La cateva luni de cand eram impreuna, era ziua mea : "Iubita, La multi ani ! Sa ai parte de tot ce`ti doresti si mai stiu eu ce.... si la final... nu ti`am luat cadou, ca am bagat banii la aparate si mai am ...

Re: Re: infidelitate,monogamie

din 31 mar 2010 15:23 de Psyche

un barbat a facut afirmatia : "barbatii au doua creiere",dupa cum explica,unul-cel care care se ocupa de impulsurile "hormonale" si altul,cel rational. un barbat obisnuit sa insele va insela si daca iubeste,strict sexual pentru satisfacerea a ...

Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 31 mar 2010 14:42 de femme

Sincer, daca stii ce sa faci cu cei 10 cm ...nu vad care e problema!!! Fii increzator in tine, acorda importanta preludiului si ea nu va sta apoi sa masoare (nici macar din ochi) marimea!! Tehnica e baza!!!:ok:%%-

Re: Re: Relatie de 4 luni...

din 31 mar 2010 14:14 de McLove

Imi pare rau daca te-am jignit! Greseala mea, pentru ca am citit topicul. Numai bine!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 mar 2010 13:42 de compot

Mariane, din tot ce ai spus tu, eu inteleg ca fata nu te vrea, tu de ce nu intelegi?

Re: Re: Lucruri nebunesti facute din dragoste

din 31 mar 2010 13:34 de valentine

Interesant subiect... Lucruri nebunesti din dragoste nu imi vin acum in minte sa fi facut, poate compromisuri nebunesti. Adica am inchis ochii la chestii care nu mi-as fi imaginat ca as inchide ochii vreodata. Insa, odata, imi era draga o tipa ...

Re: Re: Relatie de 4 luni...

din 31 mar 2010 13:31 de compot

Draga, ''rahasiturile''tu le-ai scris. Daca vrei ca cineva sa te ajute, invata sa te exprimi!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina pe stop?

din 31 mar 2010 10:56 de Leroy

Fa un test de sarcina cum zice simo, la 10 zile de la actul neprotejat si o sa fii mai sigur, ia chiar 2 teste sa fii mai sigur daca te temi de erori, si le faci in zile diferite, unu astazi unu maine cum ar veni... Dupa capul meu, in ultimele ...

Re: Re: Re: Re: Sarcina pe stop?

din 31 mar 2010 10:19 de alexnico08

poate are erroare si ma sperie...lasa asa:ermm: probabil ma speriat Dumnezeu pt ca e in saptamana mare:lol: Multumesc mult! daca cineva mai poate sa adauge raspunsuri,sunt bine venite:unsure:

Re: Re: Re: Sarcina pe stop?

din 31 mar 2010 09:44 de simosimina

stai linistit! dar daca esti chiar asa disperat cum zici:p, cumpara-i un test de sarcina sa va convingeti (pe care sa il faca la 10 zile de la contactul problematic)

Re: Re: Re: Re: Re: relatie de 4 luni...

din 31 mar 2010 07:39 de Danny_DaBoss

in unele cazuri da, in multe... nu

Re: Re: Sarcina pe stop?

din 31 mar 2010 05:04 de alexnico08

nu's daca ma intelegi,sunt disperat... esti sigura 100%?:((

Re: Re: Re: Top 10 Filme Vazute

din 31 mar 2010 02:18 de Bozgoru

incerc sa-l caut si eu... si daca e ti-l trimit pe pe mess.. acu sa vad ca de exemplu acuma l-am cautat pe odc .. si am gaist doar subtitrarea la el.. fara film;)

AVERTISMENT PENTRU BIANCA_BIA!

din 31 mar 2010 01:53 de ExoticDream

Avand in vedere depasirea de catre userul Bianca_Bia, in topicul deschis la sectiunea "Viata sexuala", a limitei de vulgaritate suportabile, precum si trimiterea de mesaje in limbaj suburban catre useri ai nostri, o informez pe aceasta cale pe ...

Re: Re: din dragoste

din 31 mar 2010 01:39 de ExoticDream

Ai scapat (deocamdata) de partea aia nesuferita de la sfarsit! Ne-ai putea spune ce anume ai fi in stare sa faci...., cu toate ca, oricata imaginatie ai avea, trebuie totusi sa simti "nebunia" aia la care te aduce iubirea....! :D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 939 din 3731
«   1 ... 936   937   938   939   940   941   942 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare