Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 28 mar 2010 16:08 de SORIN28
1. - las-o mai moale cu atacurile la adrea forumistilor. Valabil si pentru restul.
2. - barbatul, oricat de potent ar fi el, nu poate satisface orice femeie.
3.- Nu te mai agita, e chestie doar de "trecerea timpului" si e normal sa nu mai faci sex ...
Re: Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea! din 28 mar 2010 16:04 de ninahgn
clar!!!!!nu te iubeste,si mai este si un nesimtit pe de-asupra...cauta-ti altul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 28 mar 2010 15:56 de SORIN28
Poftim situatie: TU 19ani, EL 20ani, ambii la scoala, venitul personal este doar alocatia sau banii de la parinti. Cu ce intretii copilul? cu ce ii cumperi pampers? Cu ce ii cumperi mancare?
...eu sunt imptriva avortului dar...daca ...
Re: Re: lolita sau femeia fatala? din 28 mar 2010 15:55 de Psyche
ma refer strict la partea sexuala.
aveti in fata doua femei,una de tipul asta http://s.bebo.com/app-image/8525531676/6427929276/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/04/12/QUIZ-ero.jpg
si alta de tipul asta ...
Re: lolita sau femeia fatala? din 28 mar 2010 15:29 de valentine
Daca e vorba de o relatie pasagera, de o petrecere la care trebuie sa te prezinti insotit, evident ca femeia fatala. Insa cand vine vorba de o relatie, sentimente si alte derivate de genul, logic ca nu-ti convine o femeie fatala. Sau macar sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este din 28 mar 2010 15:19 de simosimina
eşti limitată şi pe deasupra PROASTĂ!
Rară prostie sincer..nu am mai întâlnit aşa specimen ca tine.
Ai grijă cum mai vorbeşti că s-ar putea să ţi se facă o cruce pe piept!
Adio
Re: Re: Re: Virginitatea si importanta ei din 28 mar 2010 15:13 de valentine
Virgine mai sunt, dar daca n-arata si bine, degeaba. E de inteles de ce majoritatea dintre respectivele sunt inca virgine...:rolleyes:
A 8-a minune a lumii ar fi o virgina care sa arate bine rau si sa mai aiba si ceva in cap...dar ramanen doar cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 28 mar 2010 14:40 de mack
probabil...dar sa fie si incalzita bine ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcin din 28 mar 2010 14:33 de SimonaRadu2144
Azi am facut-o iar. M-am mai linistit, am vazut ca nu poate curge pe sub prezervativ doar daca e rupt. ( Daca o closca ar fi avut mintea mea, si-ar fi inecat puii, I know. ) :D Totusi, astept menstruatia :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atra din 28 mar 2010 14:07 de Bianca_Bia
Nu sunt degeaba...daca el nu ma doreste e un fraier si eu voi merge mai departe,iar la urma tot el va fi cel care va plange si va regreta,nu eu ;)
Tu chiar esti atat de proasta incat nu faci diferenta intre caterinca si real?tot topicul a fost ...
Re: Re: Care sunt zonele care va excita la atinger din 28 mar 2010 13:33 de McLove
Daca e speriata de bombe, o sa incurce excitarea cu altceva... apoi sa vezi picior in gura! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de din 28 mar 2010 13:27 de Psyche
sa-ti dea lectii:ok:
compotul se mananca mai mult,daca voiai sucul caiselor iti luai nectar!
si esti degeaba daca nu-l poti face pe barbatul de langa tine sa te doreasca.
motiv pentru care nu se poate compara cu o biata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce il excita mai tare? din 28 mar 2010 13:24 de McLove
Inseamna ca sunteti amandoi virgini..
Cu ce ma excita pe mine, daca vad o fata goala, fara sa ii fac nimic, fara sa imi faca nimic?:huh:
Precizati ca asta se intampla doar in cazul vostru! :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: As dori si eu niste pareri din 28 mar 2010 11:57 de simosimina
se mai întamplă şi la case mari:))
asta e..suntem oameni şi toti greşim;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce il excita mai tare? din 28 mar 2010 11:49 de Psyche
daca e femeia pe care o doresti,da,merge regula. altfel,nu stiu,trebuie sa fi obsedat,sa detii un nobel pentru cel mai bun labar si/sau ginecolog.
Re: Re: Re: Ora Pamanatului...azi: 20:30-21:30! St din 28 mar 2010 10:32 de McLove
Eu am fost singur acasa... daca mai stingeam si lumina, poate ma fura careva. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexu din 28 mar 2010 10:22 de McLove
O prostie!
Daca vrea sa si-o tragi, opreste masina, si atunci poate sa o faca si cu 7.
Nu trebuie pusa viata altora in pericol, ca incearca doi destepti... sexul extrem! :`
Fierul tot fier ramane!
Re: Re: Re: Re: Mi se pare ciudat..... din 28 mar 2010 04:41 de ExoticDream
Asa este, multi scriu/vorbesc aiurea doar pentru ca bagajul lor de cunostinte si vocabularul sunt limitate, asa ca, dupa [i]asl[/i], dimensiuni si intrebarile legate de filmul, marca de masina, cantaretul preferat, mai vin cateva dragalasenii ...
Re: V-ati sarutat cu un baiat in fata prietenului din 28 mar 2010 04:35 de ExoticDream
Nu, dar nu cred ca m-ar deranja daca s-ar intampla (doar ar fi cu iubitul meu si nu vad de ce m-as ascunde), insa probabil ar fi un sarut un pic mai retinut, avand in vedere ca "operatiunea" cu pricina are nevoie de intimitate. Daca insa as sti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 28 mar 2010 01:49 de Pischot
Adevarul e ca daca esti comunist , si te nasti asa, e naspa frate!
Asa ramai!
Nici macar Sexul nu te mai schimba!
Dar de Sexul oral la volan ce parere aveti ? :-`
Ati intra in stalp , in momentul orgasmului :D :D?
Pagina 945 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |