Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fierbinteala :))

din 27 mar 2010 02:42 de andreiu21

Zahar sau nu, am auzit si eu despre ceva pastile care le dai la pisic si cica "il calmeaza", si ca ar fi ceva calmant... Nu stiu exact despre ce-i vorba... App. Si eu am un motan, cand a fost vorba sa il castram, taicameu a zis ca de ce i-am ...

Re: Mi se pare ciudat.....

din 27 mar 2010 02:42 de ExoticDream

Si mie mi s-ar parea ciudat sa i te adresezi cu acest apelativ unui coleg, mai ales cand ai prieten! "Iubire" face parte, in mod normal, din "fondul de cuvinte" al unui cuplu. Din nefericire, daca pana si iubirea si-a pierdut mult din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 27 mar 2010 02:04 de ExoticDream

Comporta-te natural, adica asa cum te simti tu bine in pielea proprie si personala, uita vrajeala cu care se lauda amicii tai ca au cucerit un bilion de fete! Daca ai cei 6-7 ani de-acasa si o imaginatie la nivel mediu, te vei descurca fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iube

din 26 mar 2010 23:48 de Psyche

depinde cat de adanc a patruns in tine.daca pe atat cat spui,doar timpul e solutia,nu forta lucrurile. golul din tine se micsoreaza cu timp,nu-l poate umple altcineva,sau nu pe deplin si atunci nu prea faci nimic. eu,personal consider o mare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk n

din 26 mar 2010 23:40 de Marian_17

chiar daca as zice ca poate nu o voi mai baga in seama, ca o iubesc mult .Imi ziceti si mie daca o voi putea sa o uit , ca ma gandesc intruna la ea...ce sa fac sa o uit si cum? ca si daca as fi cu alta cred ca tot la ea ma voi gandi.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 26 mar 2010 22:56 de Psyche

idei,idei,idei. da,ne abatem de la subiect,asta vrei sa sugerezi. apuca-te de citit un roman de dragoste,uita-te la un film romance. ceva sa-ti dea elanul. sa vezi cate lucruri face dragostea. sa vezi cat de simpla e situatia;sa-ti faci curaj. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dez

din 26 mar 2010 22:28 de vladix

Ehe am fete in scoala care fac sex oral de te pun in cur :)Si nu au mai mult de 17 ani !

Re: Virginitatea si importanta ei

din 26 mar 2010 20:51 de SORIN28

Nu ma, nu te-a inselat, te-a lasat pentru ca esti analfabet:ok:

Virginitatea si importanta ei

din 26 mar 2010 19:51 de Gabriel

daca tu esti o curva normal ca nu pui pret , virginitatea nu sta numa intro menbrana , sunt multe alte chestii miros , gust , pasiune , suflet , orgasm , placere toate astea se degradeaza direct proportional cu numarul de parteneri pe care ii avem de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta

din 26 mar 2010 17:48 de ursaru

pai daca te tii o vreme dupa curu` ei ,ori inseamna ca merita fata ,ori e fraier ala fraier :ok:

Re: Re: Mi se pare ciudat.....

din 26 mar 2010 17:44 de ursaru

mda ,mi s-a intamplat si mie.. profita si tu de ea daca tot se da la tine :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este

din 26 mar 2010 16:45 de compot

Barem tarfele alea au cap, tu ai un creier neted:ok:. Inainte de toate, esti retarda, dupa, esti cum vrei tu. Data viitoare cand bei compot, sa-ti ramana un fruct in gat!!! Si-apoi sa te gandesti la mine... Sper sa fie ultimul lucru pe ...

Re: Re: Mi se pare ciudat.....

din 26 mar 2010 14:55 de HoriaHoria

nu neaparat....mi sa intamplat efectiv sa sara pe mn si sa incerce ma sarute...dar nam putut sa o fac pt ca lanaga mine era un coleg care chiar o placea ff mult....

Re: Mi se pare ciudat.....

din 26 mar 2010 14:51 de McLove

Sa faca o gluma?! :huh: Daca de la o gluma, va faceti sperante... dar, daca iti zicea sa o dezbraci?

Re: Re: Care sunt zonele care va excita la atinger

din 26 mar 2010 14:04 de andra

ti le spun eu daca vrei pai sigur ca doresti unu cel mai important loc este sanul dar incearca sa o iei prin surprindere ca altfel nu tine o sa-ti mai spun unul dar este ultimul pe care o sa il afli de la mine altfel ma omoara fetele apropo si eu ...

Re: Re: Care sunt zonele care va excita la atinger

din 26 mar 2010 14:03 de andra

ti le spun eu daca vrei pai sigur ca doresti unu cel mai important loc este sanul dar incearca sa o iei prin surprindere ca altfel nu tine o sa-ti mai spun unul dar este ultimul pe care o sa il afli de la mine altfel ma omoara fetele apropo si eu ...

Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer?

din 26 mar 2010 14:03 de Leroy

Pai logic analizand, drumul pana la baie intre " doua.... "chestii" " ajuta la ceva ? Eu sunt de parere ca e bun drumul ala si necesar, dar la ejaculare, mai raman spermatozoizi si in locurile in care nu ajungi nici cu dusul nici cu ...

Re: Tanar si nelinistit:))

din 26 mar 2010 13:55 de Psyche

sa intelegi ca replicile/replicile/conceptiile/felul altora de a fi nu trebuie sa te intereseze.sau okay,ii observam pe altii,ne dam cu parerea,ii apreciem dar atat;nu ne dorim sa fim ca ei,nu ii imitam cand nu sunt de fata. sau mai stiu si eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirg

din 26 mar 2010 11:46 de McLove

...daca spunea adevarul! :rolleyes: In fine... el sa fie fericit! :lol:

Re: Varsta legala pentru a dezvirgina o fata

din 26 mar 2010 11:27 de McLove

Nu conteaza... Nimeni nu te va trage la raspundere daca ai intretinut relatii sexuale cu o minora. Problema e atunci cand ea.. spune ca a fost violata! :rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 948 din 3731
«   1 ... 945   946   947   948   949   950   951 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare