Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nudismul din 25 mar 2010 17:24 de Diana
raspunsul meu este: fac nudism si in romania si cunosc bine cam toate locurile unde se practica nudismul la noi. (sunt constanteanca)
referitor la ce s-a discutat aici
mare e gradina Domnului dar multi au sarit gardu' !
1 - nudismul nu ...
Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 16:52 de luinwe
corect! ma simteam la fel
acum nu ma mai simt. un refuz e ca o caramida. iti construiesti un zid anti- refuz!
principul este NEXT! nu ai pierdut nimic, ai doar de castigat o caramida, iar ea pe tine te pierde.
in cazul in care zice ...
Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 16:49 de marian_17
Spune-mi si u de ce so mai bag in seama , dupa ca inainte venea la mn sa ma cheme afara si eu nu am refuzat-o niciodat ia de ce sa ma refuze.Daca era in locu meu nu te ai simti prost?
Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 16:44 de luinwe
daca tu ai c...e si stii cum merge cu fameile nu tre sa vorbesti asa...esti prea realist... iti dai seama ca sta intr-un colt, ghemuit si spune"nu mai vreau, nu mai vreau"
Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 16:29 de marian_17
asa ma gandeam si eu , daca nu vrea sa iesim nici macar in orash ni nu cred ar trebui sa ii mai zic nici "ceau" sa trec pe langa ea ca cand nas cunoaste-o
Re: Re: pot ramane gravida? din 25 mar 2010 16:09 de ursaru
inotau spermatozoizii cumva pe acolo :lol:
n-ai cum sa ramai insarcinata:ok:
Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 15:51 de compot
E greu cu femeile!!!
Pune la Loto 6/49, teoretic ai avea sanse la castig si cum cu banii cumperi fericirea..:lol,glumeam:unsure:...
Daca te respinge, pentru ea esti doar un amic, n-are nici un sentiment, las-o in pace, nu o mai baga in seama ...
Re: Fierbinteala :)) din 25 mar 2010 15:14 de Psyche
intrebarea ta este daca "zaharelul" e afrodisiac si pentru tine,sau macar comestibil?:blink:
cu totii avem "calduri",dar deosebirea intre noi si restul mamiferelor este ca avem ratiunea:ninja:
Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului penisului din 25 mar 2010 15:00 de Sal
nu sfatuiesc cu dicabornat de sodiu....depinde de organismul oricui....o alternativa ar fi un unguent PIMAFUCIN costa maxim 10 lei te dai de 3 ori pe zi timp de 2-3 saptamani si seara te speli cu ceai de musetel la pula dar aveti grija daca in ...
Fierbinteala :)) din 25 mar 2010 14:58 de Didutza
Bine, deci m-am gandit mult daca sa fac sau nu acest topic. Dar l-am facut.
Sa o luam cu inceputul... Acasa am o pisica de 2 ani jumatate , si este... cum sa zic eu, e in calduri :lol: ii dau zahar din acelea cubulete special pentru pisici, dar ...
Re: Risc sarcina??? din 25 mar 2010 14:41 de cherry_dream
nu. erai in perioada nefertila,deci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Re: pot ramane gravida? din 25 mar 2010 14:22 de cherry_dream
frate, tu gandesti ce scrii? :lol: cum crezi ca poate ajunge acel lichid in zona vaginului ... daca nu a avut niciun contact cu el?? :blink:
Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 14:04 de Psyche
inainte probabil nu avea prieten. tine la relatie si vrea sa fie fidela. nu mi se pare normal sa se intalneasca cu altcineva:blink:
ar trebui sa o respecti pentru asta.
daca te evita inseamna ca nu vrea sa aiba de-a face cu tine.
dragostea e ...
Re: Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 25 mar 2010 13:53 de cristina_10
.Mda interesant subiect sa sti k am un sfat sa iti dau si i-al k atare:exista multe posibilitati cum ar fi:ea nu te place ori o fi vreo fata kre vrea mai mult si u nu ii puteai oferi si asta o face sa caute in mai multe directii pana isi gaseste asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c din 25 mar 2010 13:21 de alex4racing
referitor la ce spunea alexnico08 mai la anceput sa stiti ca toti barbati si-ar dori ca doamna lor sa fi fost virgina. e o chestie de orgoliu masculin, si mai alimenteaza si ancrederea. va si dau o explicatie: fostul pr al actualei mele pr este si ...
O iubesc nespus de mult din 25 mar 2010 12:49 de marian_17
Eu si fata aceasta ne cunoastem demult,si de la un timp i-am tot zis sa iesim in oras , nush dar cred ca ma refuza zice ca tot are treaba .Ieri am vb cu ea si o zis ca are treaba si i-am spus ca dupa ce termina treaba sa imi spuna daca mai vrea sa ...
Re: Pozitia fizica si verbala fata de o femeie din 25 mar 2010 00:28 de sgc
salut. s-ar putea sa fie cum spui tu, adica barbatii din ziua de astazi sa fie mai timizi, decat cei din trecut. eu, as spune, doar, ca sunt mai comozi, pt. ca sincer vorbind si oferta feminina este mult prea usoara. multe tipe se ofera pt. bani, ...
Re: Risc sarcina??? din 24 mar 2010 23:37 de Psyche
nu,esti in siguranta.
in perioada nefertila nici ejacularea nu e o problema.
si dat fiind faptul ca nu a ejaculat in vaginul tau,stai linistita.:ninja:
Risc sarcina??? din 24 mar 2010 22:58 de Rox
Daca am facut sex neprotejat(dar cu ejaculare in afara) inainte cu 1 zi de inceperea ciclului menstrual exista risc de sarcina ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor fetele de la un bai din 24 mar 2010 21:35 de ciprian
de fapt cred ca esti prost daca te pui cu una care vrea numai bani,gandestete la viitor nu la prezent
Pagina 951 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |