Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Prezervativ pe marimi? :lol: din 23 mar 2010 03:29 de alexnico08
Am avut o problema cu unele prezervative... mai ramasasem cu unu si am fost sa mai cumpar. Am mai luat 2 cutii. Unu "Love" si unu cu arome... toate bune si frumoase,folosesc pe cel care imi ramasase,acesta fiind "Durex",apoi desfac pe cel cu arome... ...
Re: Re: cum fac ? din 23 mar 2010 03:18 de alexnico08
daca nu vrea un cadou:flowers: [copil] il foloseste :lol:
Re: Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 23 mar 2010 01:43 de ursaru
pai ce daca ai facut sex la 17 ani e vreo crima?incearca sa-i zici ,nu mai fii ingrijorata.ce poate sa-ti mai faca ? mult noroc
Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 23 mar 2010 01:32 de Psyche
stim dintr-un post anterior ca are 17.
Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 23 mar 2010 01:03 de yony
nu o intreaba nimeni catzi ani are?
daca are o varsta acceptabila, nu cred ca mama ei va spune ceva...
dar daca are vreo 12-13-14-15 ani...cu sigurantza nu ar trebui sa ii spuna mamei ;)
parerea mea
Re: Re: aparitia spermei din 22 mar 2010 23:54 de ma
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 22 mar 2010 23:37 de compot
N-as prea crede ca asta este problema ta "cea mai mare"....
Pe asta claseaza-o pe primul loc.
Daca o rezolvi pe asta, va fi mai usor sa le rezolvi si pe celelalte
Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 22 mar 2010 21:49 de Psyche
nici nu e asta o solutie,nu te gandi la asa ceva.:`
Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 22 mar 2010 21:14 de the_boy
Prietenul asta al ei are un spate bine aranjat ( daca ma intelegi ) adica oricine are probleme cu el ... are probleme cu alti ):( . De asta zic sa astept , pentru moment , tot ce pot face e sa sper si sa port discuti peste discuti ( sa nu intrerup ...
Re: :(( Timid din 22 mar 2010 20:09 de Psyche
totul trebuie sa fie spontan.nu-ti face griji,candva ai sa razi ca ai simtit teama asta.
nu trebuie sa-ti folosesti "limba" din prima. "pupici" clasici,apropiere de buze si apoi doar iti deschizi usor gura si .. lingi!:p
Re: Re: Re: e normal sa se indoaie? din 22 mar 2010 19:34 de ThT
Daca nu a ejaculat,cum au spus si cei dinaintea mea..are o problema.Nu este normal sa se intample asa.
Re: Re: :(( Timid din 22 mar 2010 19:30 de ThT
Postul tau mi-a adus aminte de o melodie :lol: http://www.trilulilu.ro/emmalicurici/83363e9fdfc640
Sa revenim,cum este scris si in enorm de multe topic-uri cu numele "Primul Sarut","Sarut frantuzesc",nu-ti mai fa atatea griji.Fata nu va avea de ...
Timid! din 22 mar 2010 18:48 de Kiss
Deci ... sunt baiat si am 15 ani . Nu am mai avut o prietema pana acum . :ermm: Dar mi sa pus ''pata''pe o fata :love: si imi place de ea la nebunie .
Vorbeste, glumeste cu mine . Facem majoritatea lucrurilor impreuna .
Fata este cu u an mai cica ...
Re: Re: e normal sa se indoaie? din 22 mar 2010 18:36 de pisicel
problema e ca nu apuca sa ejaculeze, dar zice ca din cauza ca m-am ridicat prea brusc de pe pieptul lui i s-a indoit, il doare, si gata, ii cam moare. Pe urma dureaza vreo cateva minute pana i se scoala iar, dar mie intre timp imi piere cheful...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 22 mar 2010 18:34 de madalinA
Ai putea te rog sa imi dai si mie un nr de tel de la cabinetul unde ai fost,te rog?
Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena din 22 mar 2010 17:21 de compot
:lol:.
Morala care e?
Cand m-oi insura, sa nu-i zic femeii ca ma insealla ?:unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Marime penis Pompe suctiune din 22 mar 2010 16:46 de dany
eu zic ca e perfect la varsta mea de 15 ani ca imi mai creste in timp
Re: Re: Re: Jurnalul unui om fara jurnal… din 22 mar 2010 16:07 de MissPerfectiune
dap... sunt racita mai rau:((:((:(( cik daca respiri abur de ceai ti se desfunda nasu':lol: aiurea...
m-am speriat foarte tare azi:( eram pe strada knd deodata un tigan se apropie de mine ma ia de gat si ma intreaba "ce faci fata". stiu ca e banal ...
Re: Re: Re: Ce parere ai? din 22 mar 2010 16:03 de McLove
Sau zoofil! :ok:
Re: Spermicid fara alta modalitate de protectie? din 22 mar 2010 14:41 de Leroy
Nu ai gasit nimic pe Google? Niciun raspuns?
Pagina 954 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |