Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa ii zic la mama ? din 22 mar 2010 00:04 de compot
:lol:...
"Daca vreodata mata-ti spune ca bagabontii te-nvata sa bei, linisteste-o spunandu-i: mama yo ii invat pe ei"
Asa si tu..
Daca vreodata mata crede ca inca esti virgina spune-i, mama asa m-am nascut, eu n-am nicio ...
Re: Iubesk o fata din 21 mar 2010 23:53 de Psyche
bineinteles ca mai incerci! ai chemat fata o data,te-a refuzat(din motive poate chiar reale) si gata renunti? stoicism!
cu ce te alegi daca nu o faci? cu o buza umflata? cu ce te alegi daca te refuza? tot cu o buza umflata! ce castigi daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 21 mar 2010 23:42 de AlexaMony
Ba sunt foarte sigura k ma iubeste cel mai mult pe lume, sunt k si mami a lui.
si semnu intrebarii l-am pus ptr k e o intrebare. Knd iubesti nu ar mai trebui sa te intereseze lucru asta , esti a lui e al tau si gata .
Re: Re: Re: Re: din 21 mar 2010 23:41 de compot
De ce iti pui si tu semnul intrebarii??
Nici tu nu esti sigura daca ai fost virgina??
Din postul tau rezulta ca nu te iubeste...
Re: Re: Re: din 21 mar 2010 23:39 de AlexaMony
Daca ma iubeste cu adevarat no sa-i mai pese de asta , nu ? (?)
Re: Ce parere ai? din 21 mar 2010 23:39 de sgc
e, doar un banc zoofil si fara pic de morala umana. as zice si fara vreo nota de umor. sper ca nu ti-ai propus sa educi partea masculina de pe forum cu morala acestui banc. ma rog, asta-i parerea mea. sper ca nu-i motiv de ofensa.
Re: din 21 mar 2010 23:29 de alexnico08
eu va inteleg pe voi ca daca va intelegeti bine cu fata,stati cu ea. Dar va aduc aminte,ca sunt multi baieti care prietena lor,vor sa fie VIRGINA !!! Deci eu sunt unul dintre cei care vor asta !!! Acu ce?ma decapitati? asta vreau,asta am acu si sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu are incredere in mi din 21 mar 2010 23:26 de AlexaMony
nu suntem o familie dar vom fi , suntem siguri de ceea ce ne dorim si chiar ne iubim cu adevarat chiar dak ne certam din cauza virginitatii, el ma iubeste mult mi-a demonstrat de multe ori. El atata vrea sa nu i se spuna vreodata k : " uite cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu are incredere in mine din 21 mar 2010 23:20 de McLove
Nu sunt o familie... Pentru varsta lor, pentru 2 ani, mi se pare aiurea sa se duca la asa ceva.
Ei nici macar nu se iubesc... daca exista iubirea, atunci nu mai exista aceasta problema. Ei DOAR cred ca se iubesc!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 a din 21 mar 2010 22:54 de McLove
Citeste-ti postul, citeste-l inca o data... si mai citeste-l de 3 ori!
Spune-mi, unde e prostia daca cineva vrea sa moara virgin? Vreau sa te aud.
Prostia isi face aparitia atunci cand ea nu mai exista de la 12-13 ani.
Nu am nevoie de reply, ...
Re: Am vreo sansa? din 21 mar 2010 22:32 de McLove
Cati ani ai?
Re: Re: Masturbarea la fete din 21 mar 2010 22:12 de ionutzxxx
salut
eu zic sa lasi mai bine pe el daca ai.
Re: Re: Ce conteaza la o fata din 21 mar 2010 20:56 de mandrilovici
mai bine tacut/a decat sa vorbesti numai prostii si am observat ca fetele care sunt foarte vorbarete scot numai perle ......
Re: Ce conteaza la o fata din 21 mar 2010 20:17 de ubyalex
dupa parerea mea...orice fata e frumoasa in felul ei....desi pt baieti e altfel...o fata cu niste picioare frumoase,cu sani "apetisanti" putin intalta si sa fie si frumoasa la fatza vor atrage intotdeauan privirile baietilor....dar sa stii ca ...
Spermicid fara alta modalitate de protectie? din 21 mar 2010 19:53 de ubyalex
as vrea sa stiu si eu daca un spermicid se poate folosi simplu fara o alta modalitate de protectie?!.....ast raspuns..:~*:~*
Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala! din 21 mar 2010 19:31 de nicoletashun
Am si eu nevoie de ajutor.
Iau Yasmine de 1 an jumatate.Am uitat a 13-a pastila din blister.Am luat-o ziua urmatoare dupa 24 ore impreuna cu pilula care urma.Asa scrie in prospect.
Acum vine intrebarea meaČ
Nu trebuie sa ma protejez 7 zile ...
Re: Ce parere ai? din 21 mar 2010 18:21 de ExoticDream
Votez pentru varianta [i]Fals[/i]. Las [i]porcii[/i] cui vrea sa-i pastoreasca, eu deschid usa prima data, dar foarte greu, sa ma asigur cu ce [i]specie[/i] am onoarea!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mar 2010 18:16 de ExoticDream
Mda, interesant.... Ne mai miram ca pustii se gandesc la sex inca de pe bancile gimnaziului cand noi, cei care ii sfatuim, sustinem ca partea platonica, romantica, a unei relatii este "pierdere de timp"!!! Adica ce are daca o vreme, la inceputul ...
Re: Fosta prietena...o poveste cam complicata :-< din 21 mar 2010 18:06 de ExoticDream
Da, este posibil din unul sau doua motive: fie este o fata neserioasa sau lipsita de maturitate, fie in cele trei luni despre care vorbesti ea nu a ajuns sa tina la tine cine stie cat (necum sa te iubeasca!). "Ala" n-a facut-o sa uite de tine, ...
Re: Re: Ce conteaza la o fata din 21 mar 2010 17:41 de ExoticDream
..... sau daca vorbesti intr-una, dar debitezi numai prostii!
:D:D:D
Pagina 956 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |