Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hfhfhfhf

din 21 mar 2010 12:37 de Danny_DaBoss

aia zic si eu.. daca e inhibata sau nu stie sa se simta bine si nici el nu stie sa o faca sa se simta bine... nu iese nimic.

Re: Am vreo sansa?

din 21 mar 2010 12:20 de yony

cum adica te iubeste dar are prieten de 2 ani? poi pe el nu il iubeste dak a stat 2 ani cu el?? de obicei fetele de 16 ani nu prea stiu ce vor de la viatza si probabil k si-ar parasi prietenul cu care a stat 2 ani.. pt o relatzie trecatoare... ...

Re: Am 16 ani si sunt virgina

din 21 mar 2010 12:17 de yony

depinde doar de tine dak vrei sa o incepi sau nu.. daca ai incredere in el si te simtzi pregatita atunci nu mai sta pe ganduri.. nu vad de ce ar trebui sa afle parintzii tai :) insa dak crezi tu k nu esti pregatita si vrei sa mai asteptzi, ...

Re: Ce parere ai?

din 21 mar 2010 12:08 de yony

se pare doar ca tu ai dat peste o tipa din categoria celor carora le place sa umble cu un baiat rau, care sa le minta, insele, sa isi bata joc de ele, dar care sa arate bine si pt asta ar trebui sa fie invidiate de toate fetele :)

Re: Ce parere ai?

din 21 mar 2010 12:06 de yony

de obicei,fetelor le plac baietii rai care isi bat joc de ele si mai apoi le fac sa sufere...:) nu ii un caz general, dar la majoritatea fetelor e asa... crede-ma ca dupa o experientza cu unu care le va face sa sufere si isi va bate joc de ...

Ce conteaza la o fata

din 21 mar 2010 12:04 de MissPerfectiune

Ce conteaza cel mai mult la o fata? Adica daca are fata foarte furmoasa si e mica si in inaltime si nu are nici sani nici fund se considera frumoasa?:)

Re: Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 11:42 de alexnico08

tu esti si mai PROST informat,daca are ceva de castigat !!! Primul baiat din viata unei fete NU SE UITA!!! si daca va stii cum sa se poarte cu ea,va avea numai de CASTIGAT,fata ii va face numai pe PLAC !!! Acu am observat si eu la prietena ...

Daca vrei sa faci sex cu o femeie trebuie sa fii porc?

din 21 mar 2010 11:16 de Dude843

o sa ma exprim cu ajutorul unui banc: Iepurasul se plimba prin padure,gandindu-se daca se se duca la vulpita sau sa nu se duca.Pentru el vulpita era cea mai frumoasa fiinta din tot universul si nu isi dorea decat sa fie impreuna cu ea.Intr-o zi,si-a ...

Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 11:16 de vladbodan

pai normal fiindca prietenul tau este de specie neomeneasca si cu cunostinte la fel de limitate, femeile excitate cum trebuie in general nu trebuie sa ai probleme cu penetrarea chiar si daca sunt virgine, iar picaturile de sange nu sunt ...

Re: De ce noi, femeile, suntem de neinteles?...

din 21 mar 2010 11:09 de vladbodan

articolul urmator l-am gasit undeva pe ceva site iar eu in loc sa salvez linkul, am salvat continutul ca era mai interesant .... si zice asa : The Husband Store A brand new department store has just opened in London. It sells ...

Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de saloane?

din 21 mar 2010 11:06 de vladbodan

am o amica care lucra de ceva vreme la un astfel de salon, are si prieten tipa... sunt deschisi, nu il deranjeaza ca merge si se dezbraca in fata la alti si ca le mai si face laba ... el merge pe ideea ca " se perfectioneaza sexul cu el " undeva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 21 mar 2010 11:01 de vladbodan

nu... mai degraba cred ca tu esti un exemplu al acestei societati deplorabile care au un orizont prea ingust incat sa ia si alte pareri in considerare gen egou masculin. e fix problema ta daca tu vrei sa ramai virgin toata viata ta, dar asta nu ...

Am vreo sansa?

din 21 mar 2010 10:58 de Dude843

Sunt indragostit nebuneste dupa o mica fata de 16 ani.Dupa cateva luni de prietenie,iam spus ca o iubesc si din bratele mele mia spus si ea ca ma iubeste.Dar acum vine problema: Are prieten de 2 ani,si nu stiu,chiar nu stiu daca ar renunta la el ...

Re: Re: Re: Re: Re: hfhfhfhf

din 21 mar 2010 09:47 de alexnico08

daca EA! simte ca nu o satisface indeajuns si nu ii place atat cat saramana cu el,poate sa il lase. Dar daca fata il iubeste foarte mult si ar vrea sa ramana cu el,poi ar trebui sa invete amandoi cum sa se simta bine si in pat,nu crezi?

Re: Infectie?

din 21 mar 2010 09:42 de isa

Tzi sa infectat.... Dute la farmacie si ia un Antibiotic...;) Pt infectzi..Sh o satzi treaca..:) Si dak nu itzi trece..Dal jos..;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2010 09:40 de robertzzel

Mai exact cu ce o ai la mana?eu nu pot intelege.Din moment ce te-a lasat pentru altul,e clar ca te tine doar de prost pentru ca nu vrea sa fie singura si vrea sa aiba un umar pe care sa planga.Cand i se va oferi o partida mai buna,iar vei deschide ...

Re: cand dragostea

din 21 mar 2010 04:55 de ExoticDream

Ooo daaaaa, amicul Beigbeder.... Ti-as putea spune multe despre el si cartile lui.... maine? Concentrat: da, cred ca are dreptate, chiar daca el personal nu cred sa fi atins performanta acelei cifre de 3 ani. Multe fragmente din cartea aceea (si ...

din 21 mar 2010 04:06 de ExoticDream

La fix! Eu am de gand sa-mi fac intr-o buna zi o minicompanie de turism (low-cost), asa ca n-ar fi rau sa semnam un contract de colaborare.... Userii seXpert vor avea prioritate la cele dintai excursii organizate de holdingul nostru! :D:D:D

din 21 mar 2010 02:35 de ExoticDream

Renunta! Da tonul, fii tu cea care scrie corect si poate si unii dintre cei cu care vorbesti pe mess se vor lua dupa tine, nu invers. Nu ceda la chestii penibile gen spiritul de turma, te vei simti mult mai bine daca nu faci ca ...

Re: Re: Re: hfhfhfhf

din 21 mar 2010 00:56 de alexnico08

bai terminati ma cu treaba: "pe altul lai incercat?" sa iti zic eu cum sta treaba,ca poate nu stii. Fiecare fata are un psihic,iar multe il dau peste cap atunci cand,este dezvirginata de un baiat,apoi orice alt lucru care o impinge la altul,ea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 958 din 3731
«   1 ... 955   956   957   958   959   960   961 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare