Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ramane sau a

din 19 mar 2010 18:20 de Psyche

probabil stie cat de nocive sunt asupra organismului si isi iubeste prietena mai mult decat linistea lui daca s-ar pune problema sa fie tatic:lol::lol::lol:

Re: Menstruatia prietenei mele

din 19 mar 2010 17:18 de cherry_dream

ma bucur! n-ai pentru ce. poate ... daca si-a inceput viata sexuala de curand,este posibil sa se produca dereglarile astea ... dar atata timp cat nu intarzie mai mult de 2 saptamani, nu e cazul sa intrati in panica.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ramane sau a nu rama

din 19 mar 2010 17:01 de Florinell

multumesc mult pt raspunsuri. am mai stat de vorba cu doua fete cu experienta si pe mine m-au facut prost si pe prietena la fel :)). nu are cum si sansele sunt ofarte mici...doar prin ghinion curat... insa nu se pune problema...eu nu sunt de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2010 15:24 de mircea

nu pot sa cred ca ai 21 de ani.ti-a mai trecut prin cap ca pe ea o iubesti cu adevarat? ai auzit de dragoste adevarata? in rest incearca sa o cunosti cat mai bine si din aia dati si tu seama cum iar place cand o vei dezvirgina. fa ca aceea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-am tuns prea

din 19 mar 2010 15:19 de McLove

Ai dreptate, nu am parul scurt, il am normal... Cum am zis, eu cred ca a ramas traumatizat. Alta idee, chiar nu am! Dupa nick, face parte din clasa "rocker". Poate asta e un motiv, pentru care e stresat. :unsure:

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 19 mar 2010 15:16 de mircea

bai copilule esti un cretin notoriu, dute in baie si continuati viata facandu-ti laba. poponar retardat ce esti!!!! muie multa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ramane sau a nu ramane!

din 19 mar 2010 14:40 de Psyche

se poate,nu se poate .. se poate,dar sunt mici sansele. si mai apoi,daca s-a curatat bine? o stramatusa de-a mea spunea ca dupa ce ii avuse pe cei trei copii ai sai si nu-si mai dorea altul,proceda in felul asta. alte vremuri,va dati ...

din 19 mar 2010 14:35 de al3xa_anamaria

ma scuz pt ca nu imi place sa intru in conflicte...:D (m-am straduit sa scriu corect:-`, problema e obijnuinta cu scrisul de pe "mess" )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare..?

din 19 mar 2010 14:34 de Psyche

daca am pune cap la cap toate experientele noastre cu barbati ramasi in "adolescenta",ar fi cam aceleasi povesti numai mai complexe,pentru ca le povestim noi. chiar le creste "ratingul" facand asta? :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o

din 19 mar 2010 13:31 de ursaru

:lol: pai in cazul asta ,ar fii bine sa o pui sa se epileze total ,in caz ca ai chef de un oral%%-

Ajutor va rog am 13 ani si el vrea sa facem sex

din 19 mar 2010 12:56 de Cornelia1997

Suntem cunoscuti si iubiti de un an,noi doi avem 13 ani si el imi spune ca vrea sa facem sex,eu ii spun ca suntem prea mici sa ne gindim la asa ceva,el imi spune daca nu vreau sa fac sex cu el,,el atunci ma va parasi.Datimi un sfat ce sa fac ca numai ...

din 19 mar 2010 12:33 de SORIN28

Daca ai sa stai mai mult pe aici, ai sa intelegi de ce astia mai "vechi" se poarta asa. Informatiile se pot gasi oriunde, chestia e ca ei intai fac vreo ceva si abia dupa incearca sa se informeze. (Intai il omori si dupa il intrebi daca are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-am tuns prea scu

din 19 mar 2010 12:12 de SORIN28

Stii, nu l-am intalnit nicicodata pe [b]McLove[/b] si nici poze cu el n-am vazut dar nu stiu de ce, nu-l vad ca pe un tip cu parul scurt...deci, vorbesti aiurea(nu ca ar fi o noutate). Esti plictisitor...ma gandeam ca ti-ai spart compul, ai ...

Re: iubesk o fata foare mulT

din 19 mar 2010 01:41 de compot

Nu o sa pice ceru' peste tine in caz ca te refuza, spune-i!

Iubesc o fata foarte mult

din 19 mar 2010 01:29 de ionikskumpik

am 16 ani si sunt la liceu ,pe fata asta o cunosk demult si o iubesk, dar ea nu stie .Azi am vb cu ea dar cand sa ii spun ca daka vrea sa iesim impreuna in orash, a iesiT mai are rost sa ii zic.Daca ma refuza , va rog sa imi spuneti ce sa fak?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-am tuns prea scurt!

din 19 mar 2010 00:50 de Metallicus

Adevaratele fetitze suntetzi voi, chelioshii! Crezi ca pacaleshti pe cineva cu chelia ta? Crezi ca asta te face barbat? FALS! Nu esti decît o creqaturã aroganta, care se crede mult mai deshteapta decît e! BTW, la ce pîrnaie ai devenit doamnã ...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 19 mar 2010 00:36 de what_za_fuck

multumesc mult :*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor-2

din 18 mar 2010 23:46 de Leroy

Stai linistit, daca mai citesti pe forum subiecte de genul acesta o sa vezi cam care-s si efectele pastilelor, urmeaza sa se mai simta rau un pic, menstruatia sa i se scurteze, sa o doara mai tare, sa se schimbe culoarea, acu depinde de la ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o rel

din 18 mar 2010 23:42 de Leroy

Dap, same to me, acelasi lucru mi se intampla si mie, acu, depinde de stare, cateodata il vreau tot ras, cateodata vreau cu model, cateodata vreau sa ramana un pic:D Dar ma excita cele cu un pic de par pubian mai tare decat cele fara, desi ...

Re: Re: intrebare pt fete!

din 18 mar 2010 23:32 de Leroy

Andreea stieeeeeeeB) Dap, cum zice ea, sa nu treci niciodata peste preludiu, decat daca vrea ea chestia asta expres, daca e prea excitata, e prea "nf", sau din alte motive, daca e de facut dragoste, sa nu uiti saruturile senzuale pe tot ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 961 din 3731
«   1 ... 958   959   960   961   962   963   964 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare