Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: de ce noi....

din 18 mar 2010 02:09 de compot

Nu stiu carui barbat i-ar placea o femeie simpla:lol:. De exemplu: Ce faci diseara? Eu vreau sa facem sex, tu??! Tu, femeie comlpexa, m-ai refuza din start, dar nu stiu daca te-as refuza eu daca tu ai veni cu propunerea. Dac-ati fi simple, ...

Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de salo

din 18 mar 2010 02:06 de Radu S.

Saloanele de masaj erotic sunt de doua categorii: cele care practica sexul si cele ce pun accent pe masajul erotic.Am fost la ambele categorii,acum depinde de fie care ce cauta??? Saloanele de masaj erotic,unde se practica sexul,sunt de obicei in ...

Re: Re: Re: Re: de ce noi....

din 18 mar 2010 02:00 de al3xa_anamaria

:D:D:D ai dreptate nu am formulat bine... dar daca ma gandesc bine...acei "barbati" sunt barbati doar pt k au sau au avut cv in pantaloni...:-` asa k ma refeream l barbati normali "adevarati"

Re: Re: Re: Re: Re: de ce fetele...?

din 18 mar 2010 01:10 de ExoticDream

Exact. Daca ii fug, are maturitatea unui pusti de gimnaziu si.... drum bun! :-`:-`:-` O fata desteapta face diferenta intre cele doua tipuri. Ai dreptate, exista multi baieti experimentati care nu sunt maturi! Intre unul experimentat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulcea razbunare

din 18 mar 2010 00:35 de ExoticDream

In cele mai multe cazuri nu esti prost nici macar o data. 1) Daca ai avut incredere in el si, cu toata inteligenta si spiritul tau de observatie, nimic nu te-ar fi putut face sa banuiesti ca isi bate joc de tine (doar n-o sa stai la panda zi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualel

din 17 mar 2010 23:47 de -

intradevar e misto cu ea.. uneori avem momente cand vedem cate o tipa faina si zicem amundoi.. cat de buna e :) am avut si ocazia sa o fac cu ea si cu inca o fata, am fost invitat.. insa am refuzat :lol: asta fiindca am dorit sa am o relatie cu ea, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

din 17 mar 2010 22:07 de gigi

e mai bine daca e curbat, poate provoca senzatii pe care un penis drept nu le poate provoca

Re: Re: Re: Am 16 ani si sunt virgina

din 17 mar 2010 19:48 de al3xa_anamaria

sicer nu ar trebui sa iti fie frica de parinti ei nu au cum sa afle dak tu nu le spui. daca va iubiti si simti ca este momentu sa o faci si te simti pregatita dc nu? in fond si la urma urmei ce ar putea sa iti faca parinti dak ar afla...traiesteti ...

Re: lovarboiului

din 17 mar 2010 19:20 de Alex

Ce dastept esti tu! De unde ziceai ca esti? ai aparut si tu prin zona sa iti dau cu parerea. loverboy ! WTF marsh maa.

Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va ati

din 17 mar 2010 16:35 de m0@

wa eo am 12 ani..sunt sincer :mellow: sa va spun: fetele din cls au pus un pariu 2 dintr-e ele... k au tupeu sa puna mana pe cru meu..au facuto..ma cam enervat..dupa au pus toate (IN....MASII)si dupa i-au atins pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: dulcea razbunare

din 17 mar 2010 16:07 de compot

Esti de 2 ori mai prost daca stai indiferent. 1. Si-a batut joc de tine.(prost o data) 2. Stai indiferent si-o sa rada de tine de fiecare data cand iti pronunta numele. Suporti batjocora altora, iti place sa fi batjocorit? Idiferenta este sa ...

Cum va

din 17 mar 2010 15:08 de yony

aii ff mare dreptate.. nu cred nici eu ca cineva sisi doreste o relatie la distantza insa dak se intampla sa gasesti persoana potrivita, dar care apoi va trebui sa fie departe de tine o vreme, nu cred ca acest motiv ar trebui sa fie unul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma din contactul sexua

din 17 mar 2010 14:43 de cherry_dream

mda. dar ei "ies" odata cu lichidul acela, nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Sperma din contactul sexual an

din 17 mar 2010 14:38 de Leroy

Pai logic asa, ejacularea se face din testicule, dar de la testicule pana la contactul cu aerul, este un canal, pe care mai ramane cate ceva, si pe care dusul nu poate patrunde, daca te gandesti un pic fizic... Penisul se contracta incercand sa ...

Re: Re: Re: Re: Sperma din contactul sexual anteri

din 17 mar 2010 13:56 de cherry_dream

pai de ce sa mai ramana spermatozoizi pe canal, daca el a ejaculat..?

Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex

din 17 mar 2010 13:43 de cherry_dream

fiecare il are cum vrea. unele fete nu se simt bine daca nu se epileaza :blink:. si..carui baiat i-ar placea o fata neepilata deloc?? nu crezi ca e cam incomod? :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si

din 17 mar 2010 13:33 de Psyche

sunt fata,prietene! :~* si da,eu as incerca unul:huh:

Re: Re: Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel

din 17 mar 2010 11:25 de SORIN28

Daca nu se incheie cu finalizare eu spun "pas". Odata ca sta prosopul cort, ceea ce nu e frumos, plus ca ar fi durerea prea mare.:D

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 17 mar 2010 10:56 de xulescu

Cred ca fetele (femeile) care se epileaza total sunt niste persoane comode. Probabil ca au impresia ca daca se rad complet si-au diminuat si munca depusa pt igienizare . Oare cum isi imiagineaza o femeie ca este mai curata cand se epileaza ? Toti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: transexual

din 17 mar 2010 10:51 de SORIN28

Ete ca aici suntem d'acord :P ...pentru ca sunt si alte tipuri de persoane care cred ca daca stau la masa cu mine sau bem un suc/o bere pe o terasa....suntem prieteni. Corect. Nu trebuie sa intri intr-un asemenea grup...pur si simplu se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 963 din 3731
«   1 ... 960   961   962   963   964   965   966 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare