Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 mar 2010 00:20 de ursaru

eu sunt de parere ca ,cine face menage a trois ,o face din pura curiozitate,nu cred ca isi fac o obisnuinta din asta.pt mine daca s-ar ivi posibilitatea asta,nu as fi in stare sa refuz 2 tipe,pt ca prietena mea nu ar accepta niciodata lucrul asta ,e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si ins

din 17 mar 2010 00:20 de Leroy

Corect, multi baieti ar dori sa fie in locul tau, sa aiba o fata care sa vrea sa si-o puna cu alta fata, chiar daca nu vrea inca in 3, pana la urma o convingi tu, deci, suna bine daca te gandesti mai bine...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselat

din 17 mar 2010 00:16 de Psyche

de ce sa nu-i propui atunci un menaje a trois? astfel isi satisface "nevoia" si ai parte si tu de o experienta interesanta. teoria care spune ca o astfel de incercare uneste un cuplu s-a materializat de curand in fata ochilor mei. fara ...

din 17 mar 2010 00:07 de Leroy

Daca barbatii ar fi considerati macho (ceea ce eu nu ma cred nicio clipa, trebuie sa facem diferenta intre parere, si stil de viata, caci asta inseamna macho de fapt, un stil de viata, eu doar sunt de parere ca nu as refuza o astfel de partida, ...

din 16 mar 2010 23:59 de Leroy

Pai iti dai seama, ca nu exista posibilitate sa-si dea seama iubita, de un "one night stand" cu 2 tipe deodata, daca s-ar intampla de mai multe ori sau ceva de genu, poate poate, s-ar observa sau i-ar "mirosi" ceva, altfel n-are cum...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si ins

din 16 mar 2010 23:58 de compot

Ce mi-ar placea sa am si eu o nevasta bi. Sunt un mega fan al lesbiencelor:heart::love::heart::love:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualele si inselat

din 16 mar 2010 23:53 de ursaru

nu-si poate uita trecutul ei de lesbi,eu as accepta daca as fi in locul tau.:cat:

Re: fara prezervativ...

din 16 mar 2010 23:45 de Leroy

Dupa parerea mea, si din cate stiu, cam erai in perioada fertila, dupa cum zice si "simosimina" perioada nefertila sigura e de 3 zile inainte si 3 zile dupa, deci dupa calculele tale daca ar fi trebuit pe 14 sa-ti vina, perioada sigura incepea pe ...

din 16 mar 2010 23:44 de ursaru

ai mare dreptate aici,asa as proceda si eu,cu minciuna bine gandita si cu chestiile pe care le fac mereu cu ea,nu are cum sa se prinda,eu pe ea o iubesc relatia e stabila,nimic nu se schimba intre noi,imi satisfac doar o placere si atat.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce v-ati insela iub

din 16 mar 2010 23:32 de ursaru

hmm...nu prea imi gasesc cuvintele,dar eu cred ca cel/cea care inseala ,trebuie sa se prefaca f bine cand ajunge acasa la iubit/a ,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,sa-si ascunda f bine urmele.trebuie sa ai si o anumita experienta,daca esti ...

Re: Bisexualele si inselatul

din 16 mar 2010 23:25 de simosimina

da...până la urmă se cataloghează ca fiind o infidelitate! Chiar şi puţin cum ai spus tu

din 16 mar 2010 23:23 de Leroy

Dupa cum ziceam, ce-i al ei e pus deoparte, daca ar fi sa aleg intre "femeia de strada" si ceva stabil, o iubita adica, atunci in mod cert aleg o prietena stabila, dar stiu ca esti fata si e normal sa fii un pic deranjata de pareri de genul ...

din 16 mar 2010 23:23 de simosimina

Ştii..câteodată când te învârţi printre persoane care gândesc ca tine (mă refer la mine şi la mulţi prieteni de-ai mei care sunt fideli) şi apoi intri într-un mediu "ostil" în care femeile sunt considerate târfe şi bărbaţii ...

Re: Cum sa scap de el?

din 16 mar 2010 23:13 de toy

Deocamdata isi cam bate joc de tine. Acest gen de persoane nu merita nici macar sa-i scuipi intre ochi, deci gandeste-te bine daca vrei sa ramai in aceasta situatie sau vrei sa-ti vezi de viata ta si sa te distrezi.:ok::mellow:

Re: Re: Re: Re: de ce fetele...?

din 16 mar 2010 22:57 de valentine

Crezi tu ca daca un baiat e matur, nu-i mai fug ochii dupa altele pe strada? :D :lol: :D :lol: Ala e baiat experimentat, nu neaparat matur, mon cher! Si...per total care era ideea acestui reply asa lung?:D

Re: Re: Re: de ce fetele...?

din 16 mar 2010 22:43 de ExoticDream

Si eu cred ca diferenta de maturizare exista si este foarte pronuntata in perioada adolescentei, nu pot sa uit eternul joc cu moneda la catedra al colegilor mei in tot timpul liceului! In facultate, aceiasi colegi isi aminteau ce preocupari ...

Re: Calitati fizice apreciate la fete (pt baieti)

din 16 mar 2010 22:40 de MissPerfectiune

Sanii;) Daca pana si sora mea care e in cls 7 mi-a zis ca la o petrecere la care a fosr baietii pipaiau fetele pe sani cand dansau:unsure:

Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

din 16 mar 2010 22:37 de MissPerfectiune

Bianca din punctul meu de vedere te-ai casatorit foarte tanara. Acu' ce sa-i faci? Asa e cu casatoria:mellow:

Re: Sinucidere

din 16 mar 2010 22:32 de MissPerfectiune

Eu nu cred ca este o solutie sa te sinucizi... Ai da dovada de prostie:p Unii oameni zic ca daca te-ai sinucide dai dovada de lasitate dar si de curaj in acelasi timp: de lasitate pt ca nu poti sa faci fata vietii de curaj pt ca trebuie sa ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le

din 16 mar 2010 22:02 de ExoticDream

Hm... sa vedem daca am inteles bine: daca esti baiat cu fizicul atent lucrat la sala, este obligatoriu sa ti-l expui in haine mulate? De-aia tragi de fiarele alea pana simti ca mori? Ca sa "dai bine"? Cam ce fel de haine ai putea purta pentru ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 964 din 3731
«   1 ... 961   962   963   964   965   966   967 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare