Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste din 16 mar 2010 01:35 de ExoticDream
Iubirea nu are o varsta de la care poate "incepe", insa este adevarat ca multi adolescenti confunda atractia pe care o simt fata de cineva (materializata in placerea de a fi impreuna cu persoana respectiva) in primele saptamani dupa ce au facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mar 2010 01:07 de ExoticDream
Ca de obicei, te inseli... sau hai sa zicem ca generalizezi pe baza unui esantion de sondaj redus... sau, chiar daca esantionul are dimensiuni acceptabile pentru a realiza o statistica, el prezinta inconvenientul ca este cules dintr-o zona ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traian din 16 mar 2010 00:53 de ExoticDream
Wow, ce-mi "place" cand va luati de "astia de-acum", care sunt obligatoriu muuuult mai rai decat "cei de dinainte", fara sa tineti cont ca pe vremea celor dintai, cand cascavalul era si lung, si lat, au avut ei grija sa-l portioneze bine si sa-l ...
Re: Imi insel partenera/partenerul? din 16 mar 2010 00:35 de sgc
nu, n-am fost, motiv pt. care nu pot avea un punct de vedere pertinent pe aceasta tema. stii, acum ma gandeam ca parca si-n sanatoriile balneare se face procedura cu masajul. cum ar fi sa se strice familiile dupa ce se-ntoarce de la sanatoriul ...
Imi insel partenera/partenerul? din 16 mar 2010 00:25 de Cristina_1988
Sunt foarte curioasa de felul meu, si mi-am propus sa incerc sa descopar ce este in mintea barbatului...!
Pentru asta m-am gandit sa incep cu inceputul, de ce barbatii simt nevoia de a-si schimba partenera tot mai des??
Un prieten de-al meu imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 16 mar 2010 00:10 de sgc
pai, am fost. am citit si subiectul acesta. presupunand ca reizen ar fi patit intocmai cele descrise-n subiect si conform punctului de vedere a lui compot, inseamna ca eu ar fi trebuit sa-i dau double ignore acum 6 ani lui reizen. acum ce nu stiti ...
Re: cum sa scap de el? din 15 mar 2010 23:59 de Psyche
daca esti frumoasa,mai ales,meriti ceva pe masura .. da-i un bobarnac si treci cumva peste. incearca sa-l ignori la randul tau,sa-l eviti .. sa-ti cauti alte preocupari la scoala. sa nu te mai gandesti la el .. sau pe cat posibil. sa-ti tii ...
Re: cum sa scap de el? din 15 mar 2010 23:48 de compot
"Incearca sa arati un pic mai bine, mai frumoasa, vrei sa-ti moara spargatorii daca-ti intra-n casa?"
Draga, daca arati si bine si nu ii pasa de tine, nu poti face altceva decat sa incerci sa treci peste.
Cum sa scap de el? din 15 mar 2010 23:32 de eoooo
repede cu un sfat!!!!....ce sa fac sa nu ma mai gandesc tot timpul la el?...sunt cu el in clasa shi daca il vad aproape in fiecare zi..na....sunt moarta dupa el de ceva timp,iar el nu,nimic....chiar daca el ma ignora, shi e cel mai nesimtit baiat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigur din 15 mar 2010 22:51 de Cranky
gresit! din prima zi de anticonceptionale esti protejata si nu risti sa ramai insarcinata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2010 22:13 de sweety16
In cazul acesta nu te lasa influenta ade vorbele dulci care ti le spune sau faza "o s-o facem cand esti tu pregatita".Sunt vrajeli...ieftine.
Mai asteapta...doar atunci te vei convinge daca tine la tine...dupa trei luni noi nu-yi putem spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2010 21:52 de sgc
exact. asta-i principiul despre care vorbeam si eu mai sus ca-l aplic. mai putin incheierea. adica, not fucking him, not fucking anybody posting on this site, fucking anyone else. aici langa mine, la indemana si fara prea multa munca
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2010 20:11 de Psyche
pai asa sa faci. si e cazul,daca decizi sa o primesti inapoi in viata ta,sa ii pui niste conditii,preventiv,pentru siguranta ta.
si in felul asta va sti si ca ai avut ceva de spus.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor! din 15 mar 2010 20:07 de McLove
Toti am fost asa la o anumita varsta... O sa vada in timp, ca "anturajul", e doar o minciuna, si nu mai te controleaza...
Deci, cu timpul o sa creasca, si poate o sa invete sa traiasca, dupa regulile lui, nu ale altora.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2010 20:03 de robertzzel
...ehh stiu k m`am ars odata :| ... dar nu st dc o cred...adica s`a umilit in fata prietenilor ei...m`ai avea putin si se aseza si in genuchi, daca nu trageam de ea ;))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste din 15 mar 2010 20:03 de McLove
[b]NU![/b]
Ne intrebi daca e bine sa incepi la 16 ani, sau la 17 ani, sau mai stiu eu la ce varsta.
Ne-ai intrebat daca e bine sa incepi acum, noi ti-am zis ca nu e bine. Crezi ca daca alegi tu o varsta, asa se va intampla? Totul ramane la ...
Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 20:02 de compot
Se pare ca nu treaba cu sexul e problema ta :lol:.
Pai de unde sa stim noi mai albastrica ce-i in sufletul tau ?
Fa si tu o "analiza", la tot ce a fost intre voi si vezi ce rezultat obtii.
Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 20:02 de Incepator
Termina-te ! Ai incredere in mine, sau daca nu ai , macar incearca ! E clar ca lumina zilei ca nu trebuie s-o faceti !
Ai timp, e mai frumos dupa 18, si cu persoana care tine la tine .
Ti-as scrie 10 pagini de dulcegarii de astea, dar n-are ...
Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 19:55 de albastrica
da..nu pretinde dar nu stiu daca e bine sa il cred ca ma iubeste sau nu..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor! din 15 mar 2010 19:49 de Psyche
daca restul din jurul tau mai sunt inca in stadiul "oau!:lol: ce misto e sa te imbeti!" atunci imbata-te si tu ca sa fi "misto". desigur,daca fata are alte pretentii,o sa fie dezamagita de tine.
Pagina 967 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |